Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 720
  • 565
  •   1
Отговори
# 75
Дъждецът ни провали срещичката, ама нищо - ако искате ще дебнем другата седмица хубаво време и ще се организираме набързо.

Дари, идиоти под път и над път.

Светълче, добре завърнала се. Хайде да те видим колко ще си редовна занапред. Heart Eyes

Аз да ви се изфукам днес за първи път видях как ми се мести корема бебчо като мърда - е много сладка гледка, направо се размазах и сега ми е едно нахилено. Laughing

Приятен уикенд, милички. Hug Hug Hug

# 76
  • София
Привет,
Добавих още снимки в албума, на който му се гледа да заповяда
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176556&photo=1

Весе, честито ти вълнение Hug Ще се наслаждаваш от сега нататък на вълнички Simple Smile

Електра, като чета, че си кака на набор 88, аз направо съм им баба Mr. Green

Спокоен ден на всички Heart Eyes

# 77
Дъждът само ни подлъга... тук капнаха 3 капки и толкова за днес... съжалявам, че не се видяхме

Веселче, честито!!! много се радвам, че ти е нахилено

Светле, липсваш ми, че не пишеш!

Мацки, дребната не ме оставя на мира и ще пиша .... друг път!

Mr. Green

# 78
Ей,много съм доволна от днешния ден. Ние все пак стигнахме до Витоша,макар и късно и тъкмо се качихме на лифта и то взе,че заваля. Ама на Алеко вече не валеше, но за сметка на това беше пълно с пенсионери,понеже днес  лифта бил безплатен за тях. Поразходихме се, хапнахме и то взе, че се оцъкли едно чудно слънце и ние решихме да поудължим разходката и слезохме до междинната станция на лифта пеша. Аз нагоре може да се уморявам и да пръхтя,ама надолу съм като козичка:)) Пораздвижих старите кокали и сега имам много приятна мускулна треска. Ще спя като къпана. Искам пак:)
 Весе,браво на шавливото коремче:) Все по-шавливо ще става. Айде няма да рева пак,ама и аз искам да ми шава вечееее...
 Аги, много сте хубави всичките. Ти определено си се сляла с младежта, пък каквото искаш си приказвай.
 Електра,успех в учението:)
 Дари, тоз злобар не му обръщай внимание.  #2gunfire

Да се похваля- сдобих се току що с 3 бременни панталона от моята приятелка от Бургас,която роди миналата седмица. Като стана слонче ще си имам дрешки:)

Хайде кога ще правим срещата пък???!!!???

# 79
  • Варна
И аз съм доволна от днешния ден, най после ми донесоха масата и столовете, които бях поръчала още юли месец и днес цял ден им се радвам  newsm68. Днес се учих да паркирам на задна и доло горе се справих добре, изпита ми по кормуване е на 26 октомври, имам само 4 часа още, но мисля да взема няколко допълнителни, защото все още се чувствам неуверена, шашкам се в определени ситуации и правя глупави грешки.
Ники честити ти бременни панталони, да си ги носиш със здраве и с настроение Simple Smile
Светле как върви стачката?
Доц. Конова още не ми отговорила на писмото  Sad и вече почнах да губя надежда.

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 21:14 от fever

# 80
Доц. Конова още не ми отговорила на писмото  Sad и вече почнах да губя надежда.
В интерес на истината и аз вече бях започнала да губя надежда,когато получих мейла й. Предполагам ще ти отговори, може да си има много други задачи в момента и да не си отваря пощата много често...

# 81
  • София
Веселче, и на мен ми е едно нахилено заради мърдащият ти корем. Погали го от мен детенце, да спи спокойно.
Аз пък да ви кажа хич не ме е яд, че срещата се е провалила, така ще успея да се вредя за другата.  Mr. Green  Hug

# 82
  • София
Веселанче,много се радвам,че вече усещаш бебчо-сега ще ти е досто по-спокойно предполагам.Аз също нямам търпение да ми се случи.

Дари,не се ядосвай,всякакви смотаняци има. Hug

Електра,успешна учебна година и много положителни емоции! Heart Eyes

Светле,радвам се,че се появи. Hug Heart Eyes

# 83
Ооо, ВесеHeart Eyes Клатещият се корем е хубаво индианско име.  Mr. Green
Дари, да н ти пука. Според мен този се е опитвал да ти прави услуга, но по невероятно дърварски начин.  Peace
Ники,  Naughty Козешките изпълнения по планински пътечки ще ги правиш, но след поне 7-8 месеца. Пък снощи докато гледах, че и лифтаджиите ще стачкуват, та се сетих, че горкото ни Ники може да трябвало да се разхожда принудително. То било, защото тя сама си пожелала.  Hug

Вчера не случих на оператор на пърленето. По едно време имах чувството, че ми е нуждна упойта. А аз деяня на болка.

Анджи, не се връзвай на глупости.  Heart Eyes

# 84
Рони, верно е,че стачкуваха и те, ама символично, поне тая седмица. Може след някоя и друга да започнат ефективно и да спрат лифтовете... с което за жалост едва ли ще накривят нечия шапка... в тая шантава държава.
 Ние днес сме на детски рожден ден. На Ники едни приятели имат 3 момиченца, а той не разбрал коя от трите е рожденичката:) Та сега не знаем на коя да купим и поднесем по-големия подарък:)

Хубав ден на всички! Hug

# 85
  • Стара Загора
имат 3 момиченца, а той не разбрал коя от трите е рожденичката:)
Ехаааа  Blush да са им живи и здрави Heart Eyes

# 86
  • Виена
Клатещ корем, (Рони много хубаво ти го измисли! Трябва да й купиш ризка  Laughing ), погал, погал по шкембаката! Все така да ти е приповдигнато и добро настроението, та да си най-щастр(ливата мама, когато видиш кой ще се покаже отвътре!
Другите бременни, за вас се отнася същото! Дали усещате или все още не човечетата, мислете само хубави неща!
Класната моля-другарка,  bowuu
Ех, студентките... Върнахте ме в миналото столетие вие...  Flutter
Електра, това за симпатичните колегите също бих го споделила с приятелка по телефона в присъствието на свекърите с особено натъртване на факта, че вече си бракувана  Mr. Green Ама гледай да си сигурна, че те чуват!  Peace Успех ти желая!
Дари, кретените почивен ден нямат, мила. Ти що не го попита дали вижда, че си бременна?
Ники, новината за стачката на лифтаджиите направо ме изкарва от равновесие...  hahaha
Момичета, стискайте ми палци през идната седмица, защото се решава един от най-важните ни въпроси - този с жилището. Трябва да си осигурим кредитиране за една фиксирана сума, която стои докато сме наели апартамента. А той е просто фантастичен - приземен етаж с малка градинка (и от двете страни!), на улица без автомобили, парк пред задната градинка и 4 детски площадки; 100 кв.м, до новострояща се станция на метрото... абе супер е! Не е за изпускане направо!
Гушкаци!  Hug Hug Hug

# 87
 Това е малко към Херка и Деси. От сутринта съм леко потресена от тази /вече заключена/ тема в нашия подфорум. Не може ли изобщо да се махне оттам. Аз вече прочетох това невероятно произведение на изкуството, с което авторката е толкова горда... Единственото, което ме върна в равновесие беше, че все пак е "художествена измислица". Но не мисля,че е нужно на който и да е тук, които сме преживели, изчели и плакали над толкова истински за жалост истории, да се разстройваме допълнително и от измислени подобни.  Тая тема стои и някак гротескно до темата за другата Лили... Като видях двете заглавия даже си мислех,че става въпрос за едно и също дете...

# 88
  • Стара Загора
КикиНики абсолютно по същият начин мисля и
Цитат
азТая тема стои и някак гротескно до темата за другата Лили... Като видях двете заглавия даже си мислех,че става въпрос за едно и също дете...
Заключих я и мислех да я трия но просто ме грабна малкия звяр и просто забравих ooooh! Вече я трийнах.
Ква груба мод-ка съм като мозъка ми търчи след ходещия Славун  Twisted Evil Трябва да се взема в ръце вече  Mr. Green
Лек и мързелуващ ден момичета.

# 89
Привет и от мен  bouquet

Малко се позагубих,ама имах да защитавам дипломна.Със задоволство вече мога да кажа,че завърших!!!Край с ученето,дипломирах се.Празненството и връчването ще е май месец,ама поне няма да се тормозя повече с изпити.

Като гледам вие сте добре и само така ви искам.Четях ви от време на време,ама все не намирах време да пиша.

Имам и питане към вас.Такова нещо досега ми се е случвало само венъж.Цикълът по принцип е редовен.Дойде ми за последно на 21.09 до27.09 включително.Очакваната дата за следващият е 21.10.Но от вчера имам леко розово течение,много слабо.А днес вечерта направо кръв,незнам какво става и трябва ли да се притеснявам за нещо.
Предният път когато ми се случи беше когато катастрофирах,тамън ми беше свършило и след катастрофата започна наново/явно от стрес/.Но сега не намирам такава причина,вярно,че бях на доктор за бучка в гърдата и много се уплаших като ми  забиха една игла,ама чак пък толкова.Защо се получава така според вас?

Мерси на всички,които ще се отзоват.

Пръгръдки на всички ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт