Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 736
  • 565
  •   1
Отговори
# 465
Ники, знаех си аз, че палцестискането не е напразно!
така ще правим докато получите резултатите!

Берни, голям мъж - пу-пу!

Момичета, утре - който има възможност и иска, може да гледа двете лами по бТВ от 15,30 в предаването Часът на мама.

# 466
  • София
Ламке, напомни ни пак защото днес така се зарадвах, че попадам на предаването и че ще те видя с бебата. Ама вместо теб видях една моя позната и детенце, и много се зарадвах , напълни ми дуяата. Тази мацка, има някаква болест, и бяха казали че няма как да има дете някога. Добре че Господ е милостив.

# 467
  • Варна
Ники радвам се, че всичко е минало бързо и безболезнено, ще стискам палци за най-хубавите резултати.
Ани-бани честити 2 месеца на Влади, аз още ти пазя смс-а от 24 август  Heart Eyes
Аз утре съм на изпит по кормуване, стикайте палци да не ме късат  Mr. Green

# 468
  • София
[Аз утре съм на изпит по кормуване, стикайте палци да не ме късат  Mr. Green

Стискаме , успех ти желая. И не се притеснявай много, трябва ти спокойствие и непукизъм.  Hug

# 469
Аууу,Фивърче, стискам палци:)  Това е един интересен изпит, по мое време /преди 15 години/ всичко зависеше от това, до каква степен инструктора е близък с полицая, поне аз лично с подобна близост си обяснявам факта, че взех книжка от раз:) понеже на самия изпит карах ужасно по моя скромна преценка...
 Днес как хубаво си починах. Поспах си, полежах си, разходихме се, а не знам защо бебка беше много активна,чак през корема като сложа ръка и я усещах, а и баща си нарита. Сигурно беше сърдита,че й източихме малко от басейна... Такива са дребосъците, своенравни...ритат когато си искат и изобщо нищо не ги интересува,Зори,надявам се товя поспаливко да се е размърдал и да е успокоил мама. Hug Hug Hug
 Навих си подсещачката на телефона за утре в 15,30. Дано не ми излезе нещо извънредно, за да гледам Ламички по телевизията. Ми така де,като не мога да я видя Мията на живо, ще я гледам по ТВ...все пак и това е нещо...

# 470
Никчо, радвам се, че процедурата е била безболезнена. И аз ще стискам палци за резултатите, дори и още по-силно. Hug

Фивърче, успех утре Flowers Four Leaf Clover.

Ясна, пожелавам ти от все сърце за последно през следващата поне година да си така изтормозена Hug.

Зори, ще се размърда дребния, когато най-малко го очакваш.

Рени, дано мъника бързо се оправи Heart Eyes.

Берни, вече си имаш голям малък мъж  Mr. Green. Браво.

Аничка, ама то почти не останало до срещата с бебчо Grinning.

Аз няма да мога да гледам ламички Sad. Дали ще може после отнякъде да се дръпне предаването?

Хайде приятна вечер от мен. Hug

п.с. Класната, щеше да идваш, после нямаше да идваш и накрая изчезна. Някаква яснота дали ще идваш утре?

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 21:11 от Vesela- az

# 471
И аз така казвам, че няма време. Нещо ме е хванала паниката. Hug Е не напълно, но.....
В неделя Петър ще си е отново при нас  Simple Smile Градината от днес работи, така че в понеделник малкия ще ходи.

Ники, радвам се нещата дотук са минали леко. Сега остава голямото чакане. Но ние стискаме палци.

Фивърче, стискам палци за утре.
Мен вчера така хубаво щяха да ме отнесат с колата, че направо изтръпвам. Чакам аз настрещните коли да минат, за да завия наляво и гледам в огледалото как някакъв голфон (Галфон, каращ фолксваген голф) с бясна скорост кара към мен и няма къде да се промуши, защото до мен и до него от дясно има по една кола. Спря на милимунди от мен - почти се завъртя тъпанара смотан (направо яд ме хваща като се сетя). Та като го видях - стиснах волана, стегнах се и с ужас в очите заочаквах удара - просто нямаше какво да направя. Добре че не ме удари - иначе бях дирекно в настрещното и помляна отвсякъде. Къде блееше тоя не знам - ама така е като се опитва в кварталните улици да кара със 100 - няма начин да ме види с малката количка, за мигачите да неговорим - явно който сам не ползва мигачи, не обръща внимание на сигналите, които подават другите.  #Cussing out

Иначе днес съм доволна от себе си - явно работното ми самочуствие се пооправя.

Жалко, че и аз няма как да гледам двете лами. Ако може някой да го запише и да ми го врътне ще е ОК. Аз от утре оставам без домашен компютър - намерихме на кой да го продадем. Даже в момента спасявам личните неща от него - да оставя само един гол уиндоус. Надявам се да успея, защото си е бавна процедура.
Но пък утре вечер ще е голяма радост - всички заедно. Направо нямам търпение.

Берни, аз съвсем скоро ще те видя. Другата седмица милото най-вероятно ще е дежуре на БАИТ Експо-то и с Петър ще се мотаем. Мисля да го заведа до Пигис при вас, та може и да се видим - тъкмо по една тортичка ще черпя по повод моя РД. Пък ако има и други желаещи за моткане в събота - да се разберем.

# 472
Аничка, избирай място, където ще се погрижат добре за теб. Това е най-добрата грижа и за бебо. Аз направих грешката да търча там, където да се грижат добре за бебето, ако стане нещо. Така добре го направиха, че е цяло чудо как поне аз отървах косъма.  Tired Може би, защото зло не мре толкова лесно.

Ламче, и аз няма да мога да гледам по това време утре. И Бу-тата ми се щеше да видя екранно.
Но ще разчитам на нетера-та за повторение.  Simple Smile
И да знаеш, че имаш да черпаваш някой, според който ти си красивата, умната, младата и невероятната в семейството. Нищо, че имате доста сходства.   bouquet

Фивърче, успех и умната. Не гази даяджията, преди да ти е дал книжката.  Grinning

# 473
Аничка,ще се почерпим взаимно.Ще се радвам да те видя,пък ако има и други желаещи ще е добре.
мислех да слагам нови снимки на Марти в албума,ама няма пък.Дано да ви разчовъркам любопитството и да вземете да искате да го видите на живо  Mr. Green Ако пък не щете ще ги кача,кво да ви правя нали сте ми слабост.
Фивърче,успех.Да им вземеш акъла   bouquet
Аз също ще гледам Ламичките
 Hug

# 474
  • София
Зори, и аз по-късно усетих Лъчи, а в началото и по на рядко. Легни по гръб и ще се размърда, ще видиш. Hug

# 475
Добро утро.

Не пишех ,защото в последно време ме е обхванала някаква депресия и не исках да ви товаря.

Честит имен ден на всички именици.
Честит имен ден и на моя мъж и дано скоро поиска това ,което аз най много искам .
Честит имен ден и на Митко на Светлето .Пожелавм ти мила много да те обича и подкрепя.

# 476
Глори,  Hug
Да са ви живи и здрави Митковците - и твоя, и този на Светлето.   bouquet

Тази сутрин се оказа, че работя във фирма "Митко" ООД.  Grinning

# 477
  • София, "Младост 3"
Криско си отиде
дано е на по-хубаво мяясто без болка и тъга...съжалявам за лошатаа новина, май от вчера ми върви зле...

# 478
  • София, "Младост 3"
честито на Митаците - да са ни живи и здрави и моя брат също..
нека са щасливи, здрави и обичани а др само ще си дойде

# 479
Криско на Лилибон ли, Наденце?  Cry

Да почива в мир измъчената му малка душичка. Дано мама и тати успеят да приемат загубата му като спасение за мъничката душичка. Спи сладко и спокойно поне сега, малчо.  Praynig   Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт