Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 732
  • 565
  •   1
Отговори
# 480
Да, и Криско отиде при нашите ангелчета...

много тъпо ми стана

# 481
  • София
Ужас. Дано е на по-добро място наистина.
Честито на Митковците, да са живи и здрави.

# 482
 Praynig за Криско

# 483
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Криско нека почива мир малката душичка и дано мястото на което отива да е по добро от тук и дано всичките ни ангелчета да са на едно прекрасно място пълно с игри и дано да знаят и да усещат колко много ги обичаме.

# 484
  • София
Ламке, с малката ламица бяхте  Peace страхотни  Hug

# 485
Честит празник на празнуващите  bouquet.
 Flowers Rose Flowers Rose За Криско.

# 486
Чета и не вярвам, че е истина.....
Спи спокойно мъничко ангелче. Дано си намясто, където няма да има повече болка за теб, мъничък.
Искрени съболедновяния на родителите.... Cry

# 487
Ламке, с малката ламица бяхте  Peace страхотни  Hug
Мерси, Раличка! и Бу, и Сладкишче много добре се представиха с техните дребоси... само не можахме много да говорим, де. Rolling Eyes

# 488
Глоренце, честит ти именник и на теб, милинко слънчеце! Желая ви да сте много, много щастливи. Hug

Благодаря ви, момичета, за поздравленията, ама така ми стана мъчно като прочетох за Криско... трудно е да повярваш. Колко съм говорила вкъщи за него... Cry

Ламче, пък аз съм ви изтървала. Ама нямаше как -  на работа съм. Явно съм изпуснала много. Нагушай момата-тв звезда.

# 489
Ламка, много добри бяхте. И трите големички, и четирите манечки.  Heart Eyes
Коя беше третата мацка?

# 490
Честит празник на всички именници  bouquet.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Криско нека почива мир малката душичка и дано мястото на което отива да е по добро от тук и дано всичките ни ангелчета да са на едно прекрасно място пълно с игри и дано да знаят и да усещат колко много ги обичаме.
  Cry.

# 491
# 492
Ламятаааааааа!!! Мъничето е толкова пораснало /все пак аз съм я виждала, когато беше на около месец/, и е толкова нежна и прекрасна!!! Предлагам дружно да се разсърдим на майка й, че все я крие от нас...
Честит празник на всички именици!!!

А днес само лоши новини... Днес разбрах, че една моя пациентка - около 20 годишна, която от няколко години се бореше с много тежка болест,не е успяла да я пребори...Беше много красиво и умно момиче, направо сърцето ми се къса като си помисля... Отиде да учи в Германия и там явно отново се е разразила болестта, а уж я бяха овладяли. Не ми се мисли и за родителите й...просто не е честно. 
 И след тази новина отворих форума и прочетох и за Криско и ми стана още по- мъчно. 
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose   за Криско и за Розалина...

Защо???

# 493
  bouquet За нашите прекрасни Ламички!   bouquet Не ви пропуснах вчера, радост за окото!

# 494
И аз гледах с интерес, пък и темата ми беше доста полезна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт