Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 720
  • 565
  •   1
Отговори
# 495
  • София
много е сладка ламичката. Heart Eyes
 За тези,които не са успели,могат да гледат предаването от тук:http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=878&bm=2

# 496
За Криско Flowers Rose Flowers Rose.

# 497
  • Виена
Боже, вече не ми се отваря форума...  Cry Вчера дори компютър не пусках и чак днеска прочетох и за тъжния рожден ден в живота на Глорето... Отварям тук - новина за Криско... Докога?????????????  Cry Cry Cry Cry
И предаването с Ламките не мога да гледам, понеже тия от Нетерра направиха платен абонамент за БТВ...

# 498
  • Варна
Момичета скъсаха ме на изпита по кормуване, заради обратен завой в кръстовище, защото стана червено и аз не посмях да продължа, а трябваше. После пък на секция за ляв завой попаднах в задръстване и трябваше да остана върху пешеходна пътека. Но това са бели кахъри, да се надяваме, че следващия път ще го взема.
Успях да гледам двете ланюмички, много сте хубави Simple Smile, аз нямaх проблем с neterra.
За Криско и момиченцето на Глорето

# 499
Фивърче, съжалявам,че са те скъсали. Тия задръствания сигурно много глави са изяли... Нищо, следващия път ще го вземеш. Проклетията на полицаите се свежда и до това, защо да не ти вземат повече парички  преди да ти дадат книжката???

Момичета, аз не съм добре. От сега ме прихвана "оная" лудост. След амниото бебка беше ужасно буйна, може и от самата манипулация да е било. А вчера абсолютна кротана и днес сутринта изобщо никаква не я усещах. И взех,че сложих слушалките на плеъра на корема и й пуснах музика и тя веднага ми отговори. И ми стана едно мъчно, че го събудих милото.  Които минахте през това, как се справихте с тая лудост... Това ще ме съсипе, аз още и половината път не съм изминала...

А вчера ме беше обзел готварския ентусиазъм и направих една манджа и една торта, рецептите естествно от готварския форум ги извадих, добавих и малко фантазия от мен, и си облизахме пръстите вкъщи... Добре,че нямам време да правя такива неща всеки ден,че не знам къде ще му излезе края.../разбирай кантара/.

Хубава неделя ви желая! Hug Hug Hug

# 500
  • Пловдив
Ники напълно те разбирам с часове съм седяла с ръка на корема чудейки се защо не мърда.Така и неуспях да го преодолея всеки път страха беше еднакво силен...успокоявах се като ме ритне и така до следващия път...Дано бебка да е по активна и да не те панира така Hug

# 501
Фивър, следващия ще го вземеш  Hug

Ники ,и аз минах през тия ужаси. На няколко пъти ми се е случвало да не го усещам с дни. Какво ли не съм правила ,за да го накарам да ми даде знак ,че е добре. Явно всички имат такива периоди. Знам ,че сега също последния месец ще е по-малко активен и пак ще се шашкам и се надявам този последен месец да си го изкарам в София в МД, ама ще видим сега в сряда какво ще каже Чернев. Тук в Русе на ЖК нито тонове мерят,нито нищо. Само му мерят главата, мерят ми корема,кръвното и килата и айде.

# 502
Нека почива в мир малкото ангелче Криско! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На патерици честит имен ден на всички именници!Да са здрави,щастливи и много обичани!
Светле, Hug
Фивърче,и мен първия път ме скъсаха-трябваше да направя ляв завой,но аз реших да правя обратен-в резултат обърках всичко!Но следващия път го взех! Mr. Green
Благодарение на нетерата и аз гледах двете ламички!Бяха прекрасни!Много е сладка малката принцеса!  bouquet

# 503
Фивърче, съжалявам! ама хич не се притеснявай - два пъти съм късана... мъж ми взима книжка на четвъртия път Joy и не кара особено лошо Embarassed

Ники, не е лудост това! нормално е да се притесняваш! аз ходех по-честичко брат ми да ме гледа на ехограф... близо ми беше, а и не ми се искаше напразно да се притеснявам! в деветия месец, особено близо до термина ходех всеки ден

момичета, обичам ви! приключвам едни ужасни ужаси - трудови и следващия месец ще съм изцяло ваша - по срещи, във форума! всякак!

Благодаря на всички за милите думи за нашето участие в предаването! и дребната ви благодари и ви целува всичките!

# 504
  • София
Фивър,съжалявам мила,другият път ще успееш! Hug

Ники и аз съм се шашнала 2 дни,защото бебо почти не шава.А днес съм и със силно главоболие и високо кръвно,въпреки лекарствата. SadУтре и без това ще ходя в Токуда,та ще го водим,дано всичко е наред. Praynig

# 505
Шашки, по-добре да се притеснявате безпричинно, но да ви се радваме през март.  Hug

Фивърче, следващия път да вземеш книжка.  Naughty Поне такава за тикане на бебешка количка.  Heart Eyes

Дари, кога ще се заседиш за по-дълго в София? За идване до МД не питая желание, но някъде все можем да си спретнем едно виждане. 

# 506
Здравейте сладурки,
ние бяхме малко в планината.Ето ви снимки,а аз ще се захвана да ви изчета  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=56

# 507
Ронка , ще знам повече след прегледа в сряда, но сигурно в края на ноември ще трябва вече да съм там.
Зори ,кръвното е опасно ,но като го следиш ежедневно могат да се вземат мерки на време. Стискам палци за утре  Hug

Гушки на всички  Hug

# 508
Ники, слънчо, знам, че съзнаваш от какво произтича това поведение. Ако реагираше по друг начин щях да съм учудена. Май наистина Весела е права - ние не сме като другите бременни. Не можем просто да се наслаждаваме на бременността си и да живеем в сладки мечти и очакване на момента. И това е разбираемо. Ще се шашкаш още някой друг месец, а после всички съфорумки ще мачкаме сладка беба.  Wink А за това, че си я събудила - несе тревожи. Вече е наваксала със съня. Пък и така си спомогнала за формурането на добър музикален вкус у детето. Wink Сериозно - сигурна съм, че хубавата музика й е доставила удоволствие и й е било приятно.
Зоренце, слънчо, колко високо е това кръвно? По принцип как е кръвното ти? Доколкото съм насяно това се контролира. Докторите ще се справят - за тях не е рядкост. Опитай се да си спокойна - бебчо има нужда от това. Гушам те! Пиши като мине всичко.
 Наденце, благодаря ти...
Електра, преди време ти бях пожелала нещо, чакам да се похвалиш...

Момичета, да се похваля и аз. Моят татко е преизбран. Много е хубаво, когато някой оценява усилията ти. Така съм щастлива, че са го оценили. Party

# 509
Изчетох ви.
Светле,много се радвам за татко ти.Наистина е хубаво когато труда се оценява,защото вече все по-рядко се случва за съжаление.
Ники,ужасно е когато дребосъците рашат,че днес ще си почиват и   няма да подритват.Аз само дето на главата си не съм заставала в такива моменти,само да мръдне лекичко.
Зори,всичко ще е наред.Следи постоянно кръвното,д-рите си знаят работата и няма да те оставят да си стоиш с високо кръвно.
Фивърче,жалко,но другия път ще вземеш книжка.И аз като Рони те пожелавам от другия тип книжка да вземеш  Heart Eyes
Ламите са страхотни,особено малката.Направо ми идеше да я намачка през тв-то.Не можах много да чуя,защото дребния крещеше,но им се любувах без звук.
Аз ще взема да прилягвам,че времето по пътя насам днес беше ужасно и нещо ми се изтощиха батериите.Но пък бяхме на много хубаво място и релаксирахме добре,а и Марти се чувстваше дабре.Не ми се тръгваше,ама то всичко си има край.
 Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт