Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 712
  • 565
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Фивърче, следващия път да вземеш книжка.  Naughty Поне такава за тикане на бебешка количка.  Heart Eyes
рони благодаря ти за пожеланието, от тоя месец работим вече по въпроса  Heart Eyes
berni ужасно сте сладки на тия снимки, чак се разплаках от умиление  Heart Eyes
Аз днес се видях с ani-bani, бях й на гости и за първи път й видях бебока, има пухкави бузки и много плаче горкото и спи само ако е количката.
На бремелинките много спокойствие ви желая  Hug
Лека нощ  Hug

# 511
Светле , Hug поздрави на татко ти.

Берни много сте хубави,  Heart Eyes цунки на Марти.

Фивър ,ще стискаме палци всичко да е наред  Hug

# 512
Светленце, браво на татито ти.   bouquet Да бъде много деен и полезен за съгражданите си.
Берни, ще го крада Марти. Чувствай се предупредена.
 Grinning
Дари,  Hug

# 513
Здравейте слънчовци в това прекрасно време  Wink хихи. Днес май ви няма много, много.
Разбрах, че с Ники всичко е наред  Hug, само малко ме притеснява Зори, че още не е писала. Е, то придвижването в тоз прекрасен порой сигурна съм никак не е лесно, освен ако не сте с някое кану.... Crazy
Стискам палци всичко да е наред и  много Hug Hug Hug

Светле, честито на татко ти и на теб. То с такава хубава дъщеря, как да няма да има стимул човека .....

# 514
Ясна, Зори е в Токуда. Не по спешност, а за стандартно наблюдение за ден-два/нея нали си я приемат от време на време там.
Рони, ти ако видиш оная снимка на Марти на Берни, дето тя ми я прати една вечер на кюто, не знам дали ще го откраднеш, ама със сигурност ще искаш да намачкаш монитора... Хайде, Берни, качи я,плс:)
Аз днес бях на лекар по здравна каса. Според нейния ехограф дамата върви дългокрака- по крак е една седмица напред, по глава е в норма. Тя пък видя някакъв добавъчен лоб на плацентата. Абе направо аз съм егати шантавия случай. И тя самата гледаше много учудено като й казах за откритите ми проблеми и каза, че ПО ПРИНЦИП проблемите с плацентата не се повтаряли. Ама тия  при мене не минават...
Светле, радвам се за таткото:) А той какъв е? Кмет или съветник? Какво стана в крайна сметка? свърши ли стачката? аз така и не разбрах какво стана, сега само за избори се говори по ТВ-то.
Фивърче, стискам палци!!!

Днес май още не сте доплували до компа:) Хубава седмица ви желая! Hug Hug Hug

# 515
Здравейте, аз вчера само наминавах да почета, но ето днес се класирам и да пиша.
Фивър, следващия път. Даже ще си по-уверена от сега и всичко ще е без грешка.
Вкъщи вече си имам терминаторче, на чиито магарии съм отвикнала и сега само се ядосвам (ама са си бели кахъри).
Светле, честито на баща ти.
Берни, наистина изглеждате отморени и щастливи. Ама следващия път - Марти в по-едър план моля.
Иначе аз съм "бива", "горе-долу" и т.н. в тази категория. Не вярвах, че смяната на времето ще ми повлияе толкова зле. И мисля да се изглезя един масаж - остава да видим кога.
Лек ден на всички.

# 516
Берни, честит рожден ден, бъди много здрава и истински щастлива. : bouquet :

# 517
Честит Рожден ден и от мен Берни.

Желая ти много здраве и цялата любов на хората около теб!  bouquet

# 518
Честит рожден ден Берни здраве,щастие и къдмет. newsm59 newsm51

# 519
Честит рожден ден, берни! Бъди здрава, усмихната и много щастлива   bouquet

# 520
Берни, честит празник! пожелавам ти много любов, късмет и здраве! да ти се сбъднат мечтите и да бъдеш обичана!

# 521
Яяя, и Берни имала Рожден ден! Grinning
Много хубави хора сте се раждали днес.  Heart Eyes
Берни, пожелавам ти всичко, което ти самата най-силно желаеш! И сестричка за Марти, защото много добре се справяш с изписването на бебоци!

/Ламке, кориандърската майка безподобна, и тя такава `арна скорпионка  Wink/

Ники, бой ще ядеш вече. Забранено ти е да произвеждаш повече екстри.  Naughty Капиш?  Heart Eyes

Някой да ходи в четвъртък на концерт на Пърпъл?

# 522
Берни,Честит рожден ден ,нека всички твои желания бъдат мои пожелания към теб..

# 523
Честит рожден ден Берни и от мен   bouquet. Да си жива и здрава, и много щастлива /последното е препоръчително/. Hug

Ники, благодаря ти за информацията. Радвам се, че и с теб всичко е наред. Те лекарите, колкото повече се вглеждат толкова повече щуротии ще им се привиждат. Само горе главата и всичко ще е наред  Hug

# 524
Берни,честит рожден  bouquet!Пожелавам ти да си много щастлива и здрава и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне.

Аз да ви се похваля.Днес бях при Ники на зъболекар,взе ме по спешност.
По-хубаво при зъболекар не съм си прекарвала - честна дума.
И благодарение на нея моята гладна и изстрадала душа се наяде най-накрая Laughing.Ня бях яла от неделя и бях освирепяла.

Ники,едно голямо  благодаря за теб Hug,и ще стискам палци и на краката даже за утре.Надявам се да не съм те уморила много... Embarassed?

Общи условия

Активация на акаунт