Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 712
  • 565
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит Рожден Ден, Берни! Здраве, щастие, любов и още нещо...! Ти ще си го пожелаеш. bouquet

# 526
Благодаря ви милинки за хубаите пожелания. Hug
Изпълнявам желанията на Аничка и Ники.Ето ви още снимчици от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=60
Аз ще ходя да си приготвям разни работи за хапване,защото днес мама и тате ще ни идват на гости.Като ги изпратя ще се появя пак
Много ви целувам всички  Heart Eyes

# 527
Berni, много е сладък Марти, пу-пу.  Hug Приятно изкарване ти желая.   bouquet

# 528
ЧРД, Берни! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти. Весел празник newsm51. Марти страшно много е пораснал и се е променил, още по-прекрасен е станал.  Heart Eyes
И малката ламя е станала голямо човече Heart Eyes.
Невероятно сладки бебешоци си имаме - пу пу пу.
Светле, честито на баща ти, а за следващия мандат като пожелание му отправям моята предишна заблуда Mr. Green.
Никчо, ще стискам палци за утре. А Зори колко ще я държат в болницата?

На мен тази седмица ми е кошмарно натоварена, та ако изчезна да не ме мислите. Очертава ми се страшно много работа, даже има вероятност и денонощни смени да ме налегнат. Гушкам ви всичките и ви желая приятна седмица и повече усмивки  Hug Hug Hug.

# 529
Уф добрах се до компютъра след следобеден кулинарен експеримент, не знам дали нещо ще се получи,със сигурност не можах да му докарам вида:(( Сега във фурната се пече една крокодилоподобна буца,срам и позор. /ако се чудите за какво иде реч- исках да направя ето това...http://www.eva.ru/albumpage/49553/1.htm /. Виновна е лакомията ми и готварския форум:(

Берни,мила:) Я кой остарял с още една годинка!!! Честито!!! Изминалата година ти беше много хубава, нали, пълна с много положителни емоции:) Пожелавам ти винаги да си така щастлива, както в най-хубавите ти мигове от изминалата година:) Хайде весел рожден ден и наздраве!!!

Рони,аз да не искам да ги произвеждам тия екстри:(( Ама пусто сигурно ако отида при още някой, още нещо шантаво ще намери. Това е от здравословен начин на живот+малко Чернобил. Друго обяснение не виждам.
Днес бях малко примряла и сдухана, Асята пак ми вля известна доза оптимизъм. Такова шубе ме гони, не знам как ще намеря сили да се обадя утре... Такава истерия ме хваща на моменти,че за малко щеше да има летящ крокодил през прозореца, добре, че баща ми го хвана на време...

Весе, стига си работила бе, жена, какви са тия денонощни смени Shocked
Аничка, искам и аз масажчеее

Хубава вечер!!!

# 530
Никче, нали си знаеш че вложих най-добрите си чувства? Никакви екстри повече - и за теб, и за Ангелчето ни, и за Весето, и за Дари, и за Анютката, и за Бори-Ана,  и за Мони (вече тръпна в очакване за нея). Много си ви обичам и не искам да бъдете подлагани повече на изпитания и стрес. Същото искам и за всички, вървящи по същия път.
 Hug
А това чудо на кулинарията мяза малко на гъсеничката от подписа ти.  Grinning
Такъв красотник ли сътвори? Като от картинките. /Домашния любимец рече, че е досущ като любимите ми бутерки - десет-минутки/ Mr. Green

Весенце, ти денонощните смени за някой друг ги остави. Някой необременен.  Heart Eyes

# 531
Рони  Hug Hug

Аз се подготвих за тръгване утре сутрин, ама и багажче за всеки случай си приготвих, че днес с тия болки дето ми се появиха ме хвана шубето пак. Утре вечер като се прибера ще драсна отчета.
Гушкам ви всички и ви обичам много  Hug

# 532
  • Варна
berni
Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 533
  • Пловдив
Берни,Честит рожден ден!!!!  bouquetА Мари го нагушкаи и го нацелуваи....и го наръфкай от мен Heart Eyes
 и от мен две снимчици в албумчето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=62
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=63

# 534
  • София
Берни, честит рожден ден, миличка. Много здраве, и неземно щастие да те съпътства навсякъде по петите ти.
Веселче,  Hug . Обещавам да ги набия заради теб, ама после да не ми се върне тъпкано.

# 535
Ники,много вкусно изглежда smile3521,искам и аз Weary,не може ли утре пак на зъболекар при теб и после манджане....
Бравос за кулинарните ти умения smile3501.
И не се притеснявай за утре - ще видиш,че всичко ще е наред newsm10 и после ще черпиш от крокодила нали?
Защото аз не знам дали знаеш ама ходих днес при една зъболекарка/много е добра,ако искаш мога да те свържа с нея/ и вече мога да си хапвам всичкооооооооо.

# 536
Ама много хубави тия бебоци беее!! Сега чакаме и Рени да качи някой и друг пораснал Филип:)
А аз,понеже не мога да кача снимки на бебок, ще покажа кулинарното произведение. Което всъщност в крайна сметка беше що-годе прилично и доста вкусно. Почти се изяде:)остана само главата и опашката /там няма плънка/.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&photo=5
Ритка, къде се губиш??
Абе Асе, аз верно  добре ти подострих зъба:))

# 537
Браво Ники,добре си се справила.
Ти хубаво ми подостри зъбчето,ама пак не каза ще ям ли от Крокодилчето или само ще гледам,а? Thinking
Питам,за да знам да се точа ли или не.....

# 538
Момичета,имам много странен проблем Embarassed.
Днес сутринта се пръсках с нов лак за коса/пръскам основно около бретона,тъй като имам белег и се опитвам да бетонирам косата там и в областта и затова пръскам стабилно/, но тази вечер като си мих зъбите забелязах,че косата ми стои все едно имам пърхот,ама много пърхот.Вече за трети път се къпя,ама си стои така ooooh!.
Не иска да се мие,падна съвсем малко Shocked   Какво ще правя ,ако не се измие незнам...Утре съм на лекар ,как ще ходя сега...А и авно цял ден съм се разкарвала така #Crazy ужас.Сега съм се намазала обилно с балсам,дано да падне.

МОЛЯ ВИ,ако на някой му се е случвало нещо подобно или има идея как да се справя с тази неприятност - нека да сподели смен Praynig.
 Иначе незнам как ще излезна утре Sad

# 539
  • Стара Загора
КикиНики тоз крокодил и аз го врътках ама моето повече приличаше на риба-чук Mr. Green Ама е вкусен много....сержи чак ме похвали Crazy
Сега едни овесени ядки ще правя на купабийки да видим. Дано не счупя някой зъб, че трябва да бягам при теб  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт