Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 282
  • 625
  •   1
Отговори
# 450
DVVНе!Първите са чисти протеини. Peace

# 451
  • Пловдив
Книгата май може да се поръча от Хеликон.

# 452
  • София

2рата фаза започва с 5 дни на протиени и зеленчуци и следващите 5 са пак на чисти протеини

# 453
Тъй като и аз реших да се пробвам с този режим - искам да ви попитам вие с какво закусвате?

# 454
Извинете ме за думичката "диета", която написах, мислейки си за "режим". Сори. между другото, аз затова и започнах с вас, защото е режим, а не някоя тъпа диета.

Михи, как така оставаш на 2 фаза? Как трябва да редувам дните тогава? newsm78 Наистина не мога да вдена Thinking
По принцип, сега бях решила да карам 5/5 във втора фаза. Ако след тези 10 дена не съм си свалила кг, как да постъпя?

Мъничка, предуваш 5/5 докато не свалиш колкото искаш. Това може да бъде и 1 година....И после започваш 3та фаза. Прочети 1вата стр. на темата и ще ти стане по-ясно.   bouquet

Ако ти кажа, че съм я чела 100 пъти, срам ме хваща Embarassed

Благодаря на всички, които ми отговориха Hug Обичам ви, супер сте  bouquet  bouquet  bouquet

# 455
tutti, аз за днес....
сутринта кафенце, след това две Вереи 0.01% със Степ вътре за по-сладко и три корнишона (тстст много ме дразни, че не съм сигурна в правописа) и сега пия пак кафе...

това ми е...иначе мислех да кажа, че сме гадни заради новолунието,ама...Михито...обърка заключенията- браво Simple Smile  Hug

# 456
tutti, аз за днес.........че сме гадни заради новолунието,ама...Михито...обърка заключенията- браво Simple Smile  Hug

Десичкааа NaughtyМоже да сме гладни ,ама не и гадни hahaha
НЕ ЯЖ БУКВИТЕ!ХАПНИ НЕЩО ЧОВЕШКО Laughing

# 457

2рата фаза започва с 5 дни на протиени и зеленчуци и следващите 5 са пак на чисти протеини

Последно Mr. Green

# 458
................................
Споделете моля,какво изяждате за деня/и какви количества,че да си сверя часовника Embarassed/А калории смятате ли?А по чашка винце или бира позволявате ли си newsm78Вещи- wavey
Тути, аз всеки ден правя отчет тук какво съм изяла, изпила за даня и каква физическа активност съм имала. Можеш да видиш назад.
Иначе за днес (до сега) - Закуска: 1/2 кисело мляко "Култура" с 2 с.л. овесени трици. 10 часа: малко пуешко филе. Обяд - 2 чушки със сирене лайт. Следобед - 1 безкофеиново капучино и малко варено пилешко месо (преди малко). Водата до тук ми е около 1,5 л.

# 459

Последно Mr. Green
Първите 5 дни от смесения режим (2 фаза) са ПЗ (то иначе няма да са 5 ударни, ами ще се броят направо 10 ударни, ако продължаваш с 5 П във 2-ра фаза).  Peace

# 460
Sun-аз твоя отчет го следя  стриктно Laughing

DVV,абе аз мисля, че втора фаза е протеини +зеленчуци.Така разбирам newsm78Михаела,моля те помогни Praynig
Опс-греша ли? Embarassed Embarassed EmbarassedИзвинете Praynig

"първият УДАРЕН режим- светкавична и стимулираща загуба на тегло; средна продължителност - пет дни; отслабване - 5 килограма
вторият СМЕСЕН режим- по-бавно, но неизменно намаляване на килограмите до постигане на желаното тегло; редуване на белтъчини и зеленчуци: средна продължителност - една седмица за сваляне на един килограм.
третият ПРЕХОДЕН режим- запазване на новопридобитото тегло през период с продължителност, равна на 10 дни за всеки свален килограм;
четвъртият - ОКОНЧАТЕЛНО СТАБИЛИЗРАНЕ на теглото чрез спазване на еднодневна диета веднъж седмично до края на живота.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 15:53 от tutti

# 461
Мерси  Hug и аз така разбрах ,но реших да ви питам за всеки случай.
Днес ми е 6 ударен ден, но съм в МЦ и зациклих на 70кг и туй то  Crossing Arms

# 462
 Grinning Тя! Закусвай овесени трици с обезмаслено кисело млекце или палачинка с кафе.

# 463
Sun-аз твоя отчет го следя  стриктно Laughing
.........................................
Tutti  Hug, и аз на това се надявам и затова го пиша всеки ден - налагайте строг контрол, да не криввам от правия път. По този повод, още веднъж благодаря на Кри   bouquet, че ме скастри за закуската, дето при мен много често липсва  Embarassed

# 464
tutti, аз за днес.........че сме гадни заради новолунието,ама...Михито...обърка заключенията- браво Simple Smile  Hug

Десичкааа NaughtyМоже да сме гладни ,ама не и гадни hahaha
НЕ ЯЖ БУКВИТЕ!ХАПНИ НЕЩО ЧОВЕШКО Laughing

Joy hahaha Joy hahaha Joy
Наистина!

Общи условия

Активация на акаунт