Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 411
  • 625
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ей, Мише, жалко че не спазваме с теб стария график на свалянето една след друга. Аз изоставам доооста назад, но пък не спортувам и не правя нищо, за да ускоря нещата. Мисля да започна с някакви упражнения вкъщи, но не съм решила какви и кога.  Rolling Eyes

Дам, Джини  Hug
Хубаво е да се спортува. И има ефект. Дори да ходиш пеша на работа...аз го правя когато не ме мързи, което обаче не е много често...  bouquet

# 121
 Flutter Здравейте! Изчетох почти всички теми за режима на Дюкан днес ми е трети ден от както стартирах по режима. Пожелавам ви и си много успех Peace

# 122
Здравейте мили дами. newsm51 Hug
Моля да извините отсъствията ми по уважителни причини-нямах нет. От днес съм на линия.Но да знаете, че много ми липсвахте. Изтървала съм доста, но ще наваксам.
Вещи, Честит РД на синчето  на патерица . Да ти е жив и здрав и много да те радва. Hug
Айсче, честит празник на съпружеското тяло. Много усмивки и да те слуша. Hug
Кри, страхотно изглеждаш на снимките, много ти личи, направо си наполовина. Пожелавам ти скоро да постигнеш желаните килограми. Hug
Мише, нова цел виждам, а, ще изчезнеш момиче. И сега изглеждаш перфектно Hug
Бачи  Hug Hug
Асса  Hug, хубаво е като се появяваш и при нас.
Добре дошли на всички нови момичета, успешно диетуване. Hug
На всички свалили - честито . newsm51
Момичета, моят кантар се е побъркал, днес ме показа 52,800 направо онемях, а си ям. Трябва да кача малко Joy Joy
Целувки и хубав ден.  love001 newsm51
Това е на първо четене, като изчета всичко, ще пиша пак.

# 123
Късмет,  Бубе !!  Hug[/b][/i]

# 124
Мише, всеки ден се прибирам пеша от работа- минимум час и половина вървя.  Peace

# 125
  • София
Здравейте мили дами. newsm51 Hug
Моля да извините отсъствията ми по уважителни причини-нямах нет. От днес съм на линия.Но да знаете, че много ми липсвахте. Изтървала съм доста, но ще наваксам.
Мише, нова цел виждам, а, ще изчезнеш момиче. И сега изглеждаш перфектно Hug

Целувки и хубав ден.

Фоли!  Hug Липсваше ни!   bouquet Аз питах къде си, че не съм свикнала да се губиш толкова време ...  Blush
Ами ти правилно ми каза, че ще искам още като стигна 55 кг... е още не съм, но сега си мисля за 51 кг, но първо ще видя как ще съм на 53 и ако не се харесвам ще ги направя 51... ох, голяма каша е този пост... hahaha

Успешен ден и на теб!  Hug

Мише, всеки ден се прибирам пеша от работа- минимум час и половина вървя.  Peace

Това е супер Джини!   bouquet Вмъкни и малко упражнения. Само помни, че сланинката тежи по-малко. От ходенето си се стегнала и затова не мърдаш.

# 126
Здравейте и от мен!
Ние пък нямахме ток от сутринта, както и вчера наобяд. При нас правят голям ремонт на пътя и ту няма ток, ту вода, ту нет... ooooh!
И моя кантар нещо не го обичам тези дни, а от утре съм на ПЗ и няма да се хваля следващите дни май.
Откакто открих Културата в един малък магазин наблизо, много ми се услажда и вече в комбинация с трици ми се вижда много вкусна, преди и не можех да си помисля да ям нещо такова.
Айсче, Честит рожден ден на половинката ти! newsm51 Да ти е жив и здрав и много да те слуша! Весела и романтична вечер! 1dating luvbed
Бубе,  успех  днес! newsm10
Мише, веднага ми направи впечатление новата ти цел!
На всички -успешен ден!  Hug

# 127
Бубе, късмет и да кажеш какво става! Praynig Hug
Вещи, благодаря ти!  bouquet

# 128
Мише, внимавай  с желаните килограми !!  Naughty
Че нали знаеш, колкото по-малко стават, толкова по-малко ти се иска да бъдеш ...и накрая само ти няма да виждаш скелета в огледалото !!!  А сега си просто разкошна ! Hug  Hug  Hug

# 129
Здравейте, момичета!  Hug
На всички новоприсъединили се,  welcome   На всички с намаления - честито!   bouquet
Icecream, честит рожден ден на половинката! Да ти е жив и здрав и дълги години взаимно да се правите щастливи!

HubaBuba, дано всичко е наред! Мисли позитивно!  newsm51

Да се отчета за вчера - Рожденният ден мина абсолютно режимно - само минерална вода (сигурно поне 2 л.  Joy), салата от домати и краставица и пилешка пържола. Иначе, за целия ден: Закуска - 1/2 кисело мляко "Верея" с 2 с.л. овесени трици. 10,00 часа - 1 домат. Обяд - пуешко филе, 1 домат и извара, размачкана с малко мляко "Фитнес" и диетична сол. Следобед - 1/2 кисело мляко "Верея" и 1 капучино. Вечеря - салата от домати и краставица и пилешка пържола (на РД). Вода за деня - 4 л.
Днес ми е 4-ти смесен ден и съм с още -1 кг  Grinning.
И аз започнах да пия комбинирани витамини.
Довечера съм на каланетика.  jump Цяло лято нямаше тренировки и вече нямам търпение да ги подновим.
Хубав ден на всички и много положителни емоции!  smile3525

# 130
  • София
Мише, внимавай  с желаните килограми !!  Naughty
Че нали знаеш, колкото по-малко стават, толкова по-малко ти се иска да бъдеш ...и накрая само ти няма да виждаш скелета в огледалото !!!  А сега си просто разкошна ! Hug  Hug  Hug

Блеки, мерси!   bouquet Ще внимавам! Обещавам! Аз се виждам колко съм отслабнала - т.е. нямам проблема с дебеланата в огледалото.  Crazy Не съм сигурна още, че искам да съм 51 кг ...това ще го реша след време. До преди 10 години, т.е. когато бях на 20 бях 48-49 кг и пак се чувствах добре. Аз съм 165 висока и честно казано под 51 кг не мисля да минавам.

# 131
  • София
Привет, момичета!!!

Вещи, забелязах името си в новата тема - благодаря, че съм положена в редиците.Това много ме задължава да се старая, като ви гледам резултатите.

Та, ще се мъча, видя се. Mr. Green

Пак си направих кафето със суха сметана.
Яд ме е, трябва да я премахна, въпреки че пише, че може обезмаслено мляко, много ми се струват въглехидратите в тези пущини.

Купила съм свински котлети.Правя ги на оребрен тиган, без мазнина.Ако премахна всякакви тлъстинки от тях, дали става, че все пак това си е свинско месо. newsm78
Ама мъжът ми не обича пилешко, та мислех да се прикрепя към неговата вечеря.

# 132
Ох, а аз се чувствам много дебела- все се гледам в огледалото и се виждам както когато бях 65 кила. Вече на болестно състояние избива при мен. Може би защото никой от близките ми не ме поощрява, а половинката отслабна успоредно с мен и не ми обръща никакво внимание, няма комплимент, няма добра дума....даже обратното - подиграва се на вида ми!
Като ми говорят чуждите хора колко съм се стопила, едва ли не го приемам като подигравка или нещо обидно, защото аз не се чувствам особено променена.
Пак ме е лепнала депресията.  Tired

# 133
  • София
Ох, а аз се чувствам много дебела- все се гледам в огледалото и се виждам както когато бях 65 кила. Вече на болестно състояние избива при мен. Може би защото никой от близките ми не ме поощрява, а половинката отслабна успоредно с мен и не ми обръща никакво внимание, няма комплимент, няма добра дума....даже обратното - подиграва се на вида ми!
Като ми говорят чуждите хора колко съм се стопила, едва ли не го приемам като подигравка или нещо обидно, защото аз не се чувствам особено променена.
Пак ме е лепнала депресията.  Tired

Джини!   Naughty Я, недей така! Ааа, ма! ха! Ще се караме! Как да не виждаш разликата? А ония дънки дето ги беше снимала? Въобще не си мисли подобни глупости! Докато ти не започнеш да се харесваш и да вървиш със самочувствие никой няма да го види. Стегни се и не искам да чувам за депресивни състояния!
Май много ти се накарах....а? Ама го мисля сериозно това...

Подетих се да ти кажа да пиеш вода!   Hug

# 134

Общи условия

Активация на акаунт