СНБМ - инициативи - 13 част

• 13 390
  • 301
  •   2
Отговори
# 180
  • София
  Аз също засега ще мога да дойда в четвъртък стига да е след шест и половина.

# 181
Радвам се, че ще се видим .
Последно - четвъртък, 19:00 часа, дон домат но 6-ти септември. Ще запазя маса. пушачи или непушачи?
аз ще принтирам проблемите, които сте писали, за да можем бързичко да направим конкретната програма.

Раде, кажи все пак за репортажа по бТВ. Важно е! Ако искаш на срещата ще разкажеш - както решиш.

Моля пишете освен за програмата за какво още искате да говорим, за да приключим с работата по-бързо. Лично аз ще мога да остана до към 21:00.

хайде до скоро

# 182
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2

Тук трябва да ги има новините.
В общи линии показаха как минавате по лентата (по точно теб Танче), споменаха името на сдружението и след това дадоха кратко интервю с кандидат кмета др. Първанова.Просто трябва да се види. Казаха, че сте обсъждали достъпната среда и така. Не, че са казали нещо конкретно, но като цяло си беше точно предизборна кампания.

# 183
Честит рожден ден , Хриси!
Желая ти да си жива и здрава, силно влюбена и страстно обичана!
Смела, напориста  и всеотдайна мама и още няколко пъти Simple Smile smile3525 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59  261uu  261uu  261uu

# 184
Много ви благодаря за пожеланията момичета  Hug

# 185
Наси , теб ще те попитам само едно:
ако работиш във фирма и по някаква причина не ти допада начина на работа и решиш да напуснеш, ще ходиш ли после да им обясняваш колко зле работят и колко се радваш ,че си напуснала?

Това го правя винаги преди да напусна! Тук също го правих няколко пъти, но все отказвахте да ме чуете по ред причини...........

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
Малко на патерици, но много здраве, късмет и успехи!

# 187
Относно репортажа и моето изказване да уточня, че ако го бяха дали по новините може би реакцията ми нямаше да е толкова остра, но

СЪОБЩЕНИЕТО БЕШЕ ПЛАТЕНО И ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДАДОХА Е ТАНЯ ДА ВЪРВИ НАПРЕД, СЛЕД НЕЯ ПЪРВАНОВА, ТОВА С КОЙ НОМЕР БЮЛЕТИНА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТАЗИ ДОБРА ЖЕНА В БЛИЗЪК ОЧЕВАДЕН ПЛАН, КОЯТО Е БЛАГОВОЛИЛА ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА МАЙКИТЕ.............

# 188
Танче, има едно много важно нещо, което още не сме свършили и това е прословутото писмо до Министерство на здравеопазването. Стои си в пощата вече 2-3 седмици и никой дума не обелва за това. Аз съм го нахвърляла, но трябва да се довърши и вие с Хриси да го подпечатате, подпишете и да го изпратим спешно, докато още не са си направили бюджета за другата година. Моля те, погледни и ти писмото и да го пращаме най-сетне Praynig Аз работих оп това писмо и съм го пратила отдавна в пощата. В нормален уорд формат е, така че всички да могат да го отворят

Другото за което се сещам е, че на ОС бяхме казали на Пепи да плати такса за участие от 30 лв към ФРГИ, а впоследствие се оказа, че такава такса не им дължим, защото модула е безплатен. Нямам телефона на Пепи и на сайта не се виждат телефоните от редовите членове, така че те моля да се свържеш с нея и да видиш дали е плащано нещо, ако да - говорила съм на обучението да ни се върнат парите, въпроса е дали по банков път/ще изгубим част от сумата за такси/ или на ръка във ФРГИ /някой трябва да отиде/.Ти нали ми каза преди обучението - аз говорих с Пепи и тя не е плащала обучението. Казах ти на скайп, но си го пропуснала явно   Simple Smile Heart Eyes

# 189
Кали, мила, сега ще го видя това писмо.
Пепи не я познавам  Embarassed така, че моля Хриси да и звънне ли да и пише.

не виждам никой нищо да казва за среща в четвъртък. мацки, в скайпа работа не се върши. ако никой няма да идва да сядаме с христина и да пишем годишен план без обсъждане. не е много демократично, ама ...

хайде, пък на срещата ще пием по една бира.......ейййййййй, гадже така не съм чакала за среща, ей!!!

аз съм ок за четвъртък Дон Домат - Давам предложение да се видим и в къщи, ако решите, че по-малко ще се разсейваме и повече ще работим и естествено, ако ви е удобно мястото (Иван Вазов, до южния парк)

# 190
http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2

Тук трябва да ги има новините.
В общи линии показаха как минавате по лентата (по точно теб Танче), споменаха името на сдружението и след това дадоха кратко интервю с кандидат кмета др. Първанова.Просто трябва да се види. Казаха, че сте обсъждали достъпната среда и така. Не, че са казали нещо конкретно, но като цяло си беше точно предизборна кампания.
Да добавя за репортажа. Аз го видях от средата. За съжаление не беше част от новини, а беше пуснато като платен репортаж - част от предизборната кампания. Говори само Първанова и обясняваше колко важни са проблемите. Не знам дали в самите новини е имало нещо отделно - подозирам, че не са пускали нищо, за да не се приема за предизборна агитация. Не чух в репортажа да ни споменават с името на организацията, но може и да съм изпуснала. Това, е което видях аз.

Извинявайте за многото поредни, постове, но чета поред, а вие сте се активизирали тоя уикенед бе  Simple Smile   bouquet

# 191
www.mh.government.bg/site/download/?&id=244 Нещо важно. Сядам сега и аз да го чета.

# 192
Интервю на Масларова за в-к "Труд" от 13/10/2007 г. Четенето си струва:

http://www.mlsp.government.bg/bg/news/news.asp?newsid=9781&catid=10

някои извадки:

Какво ви е сбъркано в социалната политика, г-жо Масларова, че през ден някой протестира под прозорците ви?

Нали не твърдите, че само под прозорците на социалното министерство се протестира?

Вече се чуват гласове, че кабинетът трябва да се откаже от въвеждането на плоския данък догодина, защото щял да ощети хората с по-ниски доходи, т. е. вашия контингент?
Работен екип вече прави сериозен анализ за евентуалното въвеждане на плоския данък и разчети как да не се допусне ощетяване на някои групи. Със сигурност мога да кажа - ще бъдат компенсирани всички заплати под 430 лв. за работещите по трудов договор в бюджетната сфера, а за тези на служебни правоотношения -под 375 лв. Така доходите им няма да намалеят след въвеждането на плоския данък. Еднократната помощ при раждане от 200 лв. ще стане 250 лв. за първо дете и 600 лв. - за второ. Минималните осигурителни прагове вече са договорени и ще бъдат увеличени с 25% в сравнение с т. г.

# 193
За срещата в четвъртък е малко вероятно да дойда. А ако дойда трябва да съм с бебето, а вероятно и с каката, а накрая може да се изпокараме с мъж ми.

# 194
и отново за помощите за първолаци ...

http://www.mlsp.government.bg/bg/news/news.asp?newsid=9762&catid=29

... ако не ме лъже паметта имаше идея за реакция по повод непаричните помощи

Общи условия

Активация на акаунт