СНБМ - инициативи - 13 част

• 13 372
  • 301
  •   1
Отговори
# 120

Можеш ли да се поровиш да видиш рейтингите, за да видим кои имат теоретични шансове да бъдат избрани.

Бойко Борисов и след него Мартин Заимов с приблизително 30% , Първанова назад , май с около 7

Този понеделник няма да дойда , ако има среща , детето на сестра ми има РД и идва свекъра , за да ми прави ремонт на апартамента

# 121
Танче, аз мога след работа през седмицата.

# 122
Аз с ръка на сърцето да си кажа, че ако гласувах в Сф щях да гласувам за Първанова, много ми е симпатична жената, освен това е жена и съм солидарна, колкото и несериозно да звучи. Бойко не мога да го трая, както и цялата полицайщина и военщина по принцип. Мартин Заимов го слушах вчера или онзи ден в дебат с Бойко по Нова и умрях от смях....Изказваше се супер непотготвен за детските градини и как трябвало да се посторят 60нови и Бойко му вика, че бюджета ала-бала...

Кали, много гадно за мишките, милите, дано е нещо, което могат да надраснат. Препоръчвам ти при свободно време да ги водиш в района на Трявна /това и за Томасе се отнася/ - там  има хубав детски санаториум, казват, че климата е възможно най-подходящия в страната за тези проблеми. И Сандански. Дано помогне хомеопатията.

Риокоз трябва да имат списък с одобрените препарати....Не мисля, че те "дават" някакви на градините и те чистят с тях. Жената от отдел Здравеопазване тук каза, че самият отдел е издирил и е направил поръчката, даже май каза, че ги купуват и дават на яслите. Ще допроуча. Питайте и вие по места в Сф как е.

# 123
Въпросът ми е топ 5 или топ 3???

Ами май ще  трябва е топ 5 или поне топ 4 - без да съм гледала рейтинги, от това което дават по ТВ, мисля че това са Борисов, Заимов, Аспарухов, Първанова ... и нататък нямам идея  newsm78

# 124
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Раде, мислех си, имаш ли нещо против да сложиш едно листче на пощенската ти кутия с името на Сдружението?
ПОнеже сега като започнат да си изпращат заявленията на твоя адрес и пощаджията да не се чуди  newsm78
OK  Peace

# 125
  • София
   Като става въпрос за ДГ, и препарати има и проблем с това дали да се или не флурира млякото например което дават в градините. Аз лично съм против, а понякога доколкото схващам дори не казват за това на родителите.

# 126
като гледам тази среща няма да стане в понеделник.
аз самата съм с гнойна ангина...хайде,де! от дете не съм боледувала от такова нещо!!!
ако искате напишете проблемите, които бихте искали да се занимаваме тази година и после с хриси и евентуално който успее да ги обобщим и тогава да ги обсъдим тук или в скайп среща?
Как ви се струва?
Ако някой има по-добра идея - давайте! Сега просто не мога да мисля, толкова ме боли  Cry

# 127
  • СОФИЯ
Въпросът ми е топ 5 или топ 3???

Ами май ще  трябва е топ 5 или поне топ 4 - без да съм гледала рейтинги, от това което дават по ТВ, мисля че това са Борисов, Заимов, Аспарухов, Първанова ... и нататък нямам идея  newsm78
С Бинев и аз не бих се срещала. Това обаче е лично мнение и твърдото ми убеждение е, че не би било полезно да е официална позиция на сдружението. Кофтито в случая е, че според някои социолог.агенции той е пред Първанова, а прочетох, че ще се срещате с нея в събота. С топ 3 проблемът Атака отпада, но пък си е ограничение..... също не съм за. Дано го прокоментирате по-активно и да вземете решение. Аз все още не съм чл. на сдружението ви. В тази връзка и понеже прочетох нещо за бележка на пощенска кутия - известието за доставяне, придружавало заявлението ми за членство се върна. Получено е на 05.10.

# 128
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Пращай заявлението на мен. Пратих ти адреса на лични. Peace

# 129
И аз като Ради мисля, че ако включим политически обвързани лица ще ни окачествят бързо и ще си затворим много вратички. Известните и богатите и преди и сега са били добре дошли, стига да не са част от политическа партия Peace Мисля, че като гражданска организация би трябвало да си останем независими от политическите сили, ние работим с тях, но не ЗА тях. Не смятам че е редно която ида е партия/или неин член/ да има правото да ни рови из документацията и да знае кога, как и какво правим и да си пише предизборните платформи върху нашата работа.

И аз с Бинев не виждам каква работа имаме. С Атака също Peace

# 130
  • СОФИЯ
И аз като Ради мисля, че ако включим политически обвързани лица ще ни окачествят бързо и ще си затворим много вратички. Известните и богатите и преди и сега са били добре дошли, стига да не са част от политическа партия Peace Мисля, че като гражданска организация би трябвало да си останем независими от политическите сили, ние работим с тях, но не ЗА тях. Не смятам че е редно която ида е партия/или неин член/ да има правото да ни рови из документацията и да знае кога, как и какво правим и да си пише предизборните платформи върху нашата работа.

И аз с Бинев не виждам каква работа имаме. С Атака също Peace
Твърдото ми убеждение е, че такава организация тр. да е политически независима. Под "публични личности" не разбирам само политици. А и въпросът ми беше дали сте пробвали подобна "кампания". Ако искате опитайте само с хора на изкуството и шоубизнеса напр или някои др. по-популярни от др. сфера. Предполагам повечето от вас освен като "майки" се развиват и в определена професия т.е. биха били наясно напр. кои лекари витаят в публичното пространство и не са политически обвързани. Примерите ми са избирателни и неизчерпателни.

# 131
Момичета, пиша набързо докато Алекс спи.
Първо да ви кажа, сигурно сте видели, че пуснах информацията за срещата в събота, а Mamma я качи в Календар и новини.
Говорих с Христина Христова и след това ми звъннаха от щаба на НДСВ да сменим часа на 11, защото в 14 децата спят.
В пощата ни е пуснах мейл за промяната, а на мен ми звъннаха и по телефона  Peace
Така, че надявам се да се видим в събота с децата  Hug ОСвен това казаха, че ще е под козирката на Гранд хотел София, така че и да завали няма да е проблем.
Мама Сання, щом заявлението ти е получено на хартия, председателката ще го одобри и ще бъдеш член съвсем скоро Peace
Ти имаш ли възможност да дойдеш в събота , хем ще се запознаем?

Довечера ще пиша повече, че сега имам да звънна няколко телефона  Peace

# 132
  • СОФИЯ
Точно си пиша с Не съм на лични за заявлението, явно има някакъв проблем. Оставила съм й мобилен тел. Чакам да звънне или да отговори на последното ми съобщение. В събота мога да дойда с детето. Не сме с количка обаче. Дъщеря ми е на 3г. и 9м. Как ще ви позная?

# 133
Точно си пиша с Не съм на лични за заявлението, явно има някакъв проблем. Оставила съм й мобилен тел. Чакам да звънне или да отговори на последното ми съобщение. В събота мога да дойда с детето. Не сме с количка обаче. Дъщеря ми е на 3г. и 9м. Как ще ви позная?
Моя мобилен е 0885 84 67 87, така че ако искаш просто звънни като дойдеш

# 134
Още нещо забравих - има блог , в който на въпроси отговаря Юлиана Дончева.
Искате ли да я попитам за среща?

Общи условия

Активация на акаунт