ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 703
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Gabi,Last Name,Jazzina честити ви бебчета да папкат много и бързо да растат за радост на мама и тати.

При мен нещата отшумяха явно няма да е днес.Но пък за успокоение гледам снимките на нашите вълшебно красиви октомврийски бебенца.Много са сладки всеки ден ги гледам и им се радвам.
  Много ви благодаря момичета за описанието на контракциите сега съм по спокойна,но да ви кажя честно малко се надявах да са контракции,че скоро и аз да гушна моя бебко.

# 136
И при мен се размина. Ще трябва още да се почака.  smile3518

Един въпрос към родилите мами : като са силни контракциите, бебето продължава ли да шава? По едно време следобед бая си ме приболяваше и корема се беше втвърдил и се подплаших, че не усещам бебока да мърда.  newsm17

# 137
Привет и от нас днес! Все още съм си с корема и дори нямам и помен от контрации, а 5-ти е след два дни.  newsm78 Дано да си ги разпозная, като родилни...  Thinking Ивон, мерси за описанието.  Peace Всички ми казват, че няма как да се объркам, но нали не ми се е случвало, та все съм в чудене.

Честити малки слънчица на най-новите ни мами - last name и Jazzina! smile3525 Да са ви много послушни мъниците и само да ви радват!
last name, стискам палци малкият бързо да оздравява и съвсем скоро да си се гушкате вкъщи!  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Джена, с Нолън сте невероятно мила картинка.  Crazy Crazy Crazy И определено ти е малко копие! Досущ на теб прилича!  smile3521
Днес се срещнах с бъдещата ни педиатърка. Добре, че си я избрахме, защото можеше и без такава да останем от многото ми чудене. Вече и уговорка си имаме, остава само бебата да се появи и сме ние!
Иначе ме тресат едни настроения... Объркани... Ту съм в еуфория, ту ми е едно такова апатично. Вече и аз незнам какво искам, защото наред с желанието да си видя бебата ме наляга и една такава носталгия, че нещата след това никога няма да са същите... Sad Rolling Eyes
Успех и много  fingerscrossed на всички мами, които са на крачка от заветния миг! Ние още си го чакаме!   

# 138
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА JAZZNIA !!! ДА Е ПОСЛУШЕН И ДА РАСТЕ БЪРЗО МАЛКИЯ ИВАЙЛО, А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО !!!  smile3525  smile3525  smile3525

Аз току що се прибирам от преглед. Резултата след всичкото чистене и горещи душове и трамбоване по улиците е ЕДНО ПРЪСТЧЕ разкритие  smile3511  smile3514
Скочев каза, че ако не родя до седми на 10 да отида да ме прегледа пак и тогава ще видим какво ще правим.....

Това е от мен отчетох се .... Весел и приятен следобед на всички и много леко раждане на запътилите се   bouquet  Hug   bouquet

# 139
Честити ни нови бебенцааааааа! Да са живи и здрави за радост на мама и тати!
Тони, като започнаха моите контракции хич не ми беше дотова дали бебо мърда...исках само да спрат!
А за контракциите да кажа нещо. Бях легнала когато започна една болка в корема и кръста...но такава, сякаш много ми се ходи до тоалетна и аз всъщност си помислих, че ми се ходи. Болките бяха на интервали, незнам колко на често...кой ги брои  Crazy Отидох до тоалетната, правих квото правих, но после забелязах кръв...Както се сещате адски много се уплаших, че то резил да започна да раждам 2 часа преди плановото секцио  Laughing И така си висях един час седнала на леглото, през което време имах само 1 контракцийка доста силна. После легнах и болките станаха много силни и се наложи да ме гледат на магарето, започнала съм наистина да раждам и...хоп оная ми спука водитееееееееееееее  #2gunfire Вярно е, че при спукани води много боли, аз нямах промеждутък между контракциите, имах чувството, че всичко е една голяма контракция и ми идваше отвътре да напъвам, ама страх  Crazy После ме метнаха с болките на масата и ми сложиха упойката и хайде Simple Smile

Най-хубавото от всичко беше, че заради спешното секцио не ми правиха клизма  Mr. Green

Сега ще чета каквто съм пропуснала, явно има доста храбри мами като Меги и Джена Simple Smile

# 140
tam_Tam и аз преди малко бях при Скочев! Закъсня и чакахме...Коя ли мама беше? Видяли сме сееее

# 141
Тони, като започнаха моите контракции хич не ми беше дотова дали бебо мърда...исках само да спрат!
А за контракциите да кажа нещо. Бях легнала когато започна една болка в корема и кръста...но такава, сякаш много ми се ходи до тоалетна и аз всъщност си помислих, че ми се ходи. Болките бяха на интервали, незнам колко на често...кой ги брои  Crazy

И аз снощи висях на тоалетната напразно, че ме и боля. Много се изненадах, че съм объркала позива. Явно няма да стане леснооооо..... newsm12 Ще се мъчиме дълго с бебата.   newsm09

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 18:12 от Тонито

# 142
Джиджа ти за конци ли беше ? Аз бях до вратата права с дънки и син потник

# 143
Честито на мама  Jazzina !Ивайло да расте здрав, силен и много послушен !
Tam tam, Джиджа, и аз бях преди малко при Скочев /14.00 ч./ в Надежда. Преди мен излезе едно майче /бъдещо/ с доста "бременен" корем-та може и Там там да е била.?????  Джиджа вече е без корем Peace
Та всичко при мен е ОК ! Бебчо е 3100 са сега. Вече съм сигурна , че е момче.. Нали имаше спор по въпроса. Rolling Eyes Отпред на първа страница все още си стоя в розов цвят, но то време не остана. Някой ако все пак се сети да ме оцвети в синьо, че мъж в розово бива ли. Grinning

# 144
ЧЕСТИТИ БЕБНЦА НА МАМИ ANETT, GABI,  LAST NAME И JAZZNIA! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВО!
На мама Last Name пожелавам скоро Цветозар да си е в къщи и да се гушкат!
Jenna , просълзи ме разказа ти , но всичко си е струвало. Нолън е голям красавец и много миличък.
Meggyv, и твоето раждане не е било леко , но като гледам снимките и щастливия татко , всичко се забравя!
Много ви благодаря за разказите ви , с тях ни вдъхвате повече кураж / както и да е минало раждането/. Hug
Често гледам албумчетата с бебчетата и всичките са толкова мили , че ми иде да ги целувам през монитора!
Viodidi, Честит рожден ден! /на патерица/  newsm51 Пожелавам ти здраве на теб и на цялото ти семейство и много незабравими мигове!  newsm67
Madnez, другия вносител на колички Jane е магазин Бебе Планет. Отиди и до там , може и да има твоя модел / те скоро заредиха/.
Пожелавам късмет  Peace на Маграт и Jenia . Маграт, ако родиш утре, ти ще си първата мама познала датата на раждането!  newsm10

Очакваме включване от мами Trilby и Mama Mamut! Те вече сигурно гушкат своите бебчета!
Аз също изтрих албума си с бебешките дрешки , за да има място за новите по- интересни албуми с бебченцата!   ylinfant
Azalea , Добре дошла ! Ще те вкарам на първа страница!
Mpulle , аз спя до 13.00-14.00часа всеки ден, така че спокойно,  не си единствена. Не ми се иска да е така , но какво да направя като мноооого ми се спи. smile3507 Докато стана и идва време пак да си лягам и не ми стига времето да свърша някои запланувани неща! Тази седмица съм се отдала на  wash hang 1ironing Другата започвам с чистенето!

Айде , стига толкова , че дълго стана!
Целувки на всички мами  , а  бебоците да ги нащипете по бузките!  love001

Ох, защо няма предварителен преглед. Много гадно така!

# 145
Ивон, благодаря ти за информацията Hug Още утре ще се разходя и до там, че то няма много време вече, а бебочето ми се няма чаршафки още Sick

# 146
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ МАМИ!ДА СА ИМ ПОСЛУШНИ ЗАЙЧЕТАТА!
Аз минавам да се разпиша.Днес втори път ви чета обаче нямах сили да пиша. TiredЗа протокола почти не съм спала тази нощ от контракции.Падна ми тапата към 2ч.нощес,а болките почнаха много преди това-към 7ч.вечерта.Цяла нощ тичам ту в едната стая-ту в другата.И от тогава до сега все са на 10 мин.Към обяд ходихме с мъжо до Т.Киркова,обаче ни върнаха(нямала съм разкритие доки каза''аз два пръста не мога да вкарам ти бебе искаш да изкарваш.'') newsm78
  МНОГО БОЛИ!!!Тази нощ може и да се случи паметното събитие,така че молете се за мен и беба! newsm17

# 147
vanyatr стискам ти силно палци, тази вечер ще бъде поне по думите ти така звучи. Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче накрая.  Praynig

# 148
Vanyatr, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено/ ако има въобще такова раждане/.  Ще чакаме хубави новини от теб! Praynig

Сега се сетих да питам мамите , които родиха с епидурална? Оставам с впечатлението , че тя много , много не помага . В смисъл такъв , че болките си продължават и вие си ги усещате и то даже силно. Така ли е или нещо съм се заблудила?  newsm78

# 149
Момичета искам да ви попитам нещо newsm78 Още не сме си купили спално комплектче Sick Харесахме си едно на Мария Дизайн, но го нямаше точно в нашия цвят #Cussing out Засега съм виждала да продават само в Пигис, не че съм обикаляла много Embarassed Някой знае ли откъде другаде мога да си купя, или да препоръча нещо друго, от което е доволен Hug Предварително мерси Heart Eyes
Здравей,
и аз си го поръчах през Папагала, донесоха ми го в деня, който казаха.
Взех си спалния комплект + обиколник и зимен комплект за количка, много са красиви и материите им са качествени, тъй като нямах възможност да ги видя предварително останах приятно изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт