Чакаме си с нетърпение ЯНУАРСКИТЕ творения!

• 11 913
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте,майчета!  bouquet
Доста сте изписали за 2 дена Wink
Относно умората-много зле ми се отразява катеренето по стълби,направо не мога да си поема въздух.И на мен от 1 седмица започнаха да ми се подуват краката,даже ходих да си изследвам урината защото се изплаших.Слава Богу няма нищо стряскащо в резултата.
А за килограмите,аз съм отгоре 5кг.
Е това е от мен за сега.Много усмивки Ви желая днес Hug

# 46
  • Троян
Алекс защо трябва да се мажат гърдите с тези кремове,за да е по-еластична кожата ли или нещо друго.Аз като си мажа коремчето с Мама Дона си мажа и гърдите да не ме сърбят.А има ли някакв по специална грижа като се появи коластрата,аз съм забелязала че имам от няколко седмици?

# 47
Здравейте, ето ме и мен още един ентусиаст за работа до последно, разбира се всичко да си е наред. Много се изморявам, ама то си е по принцип вече, и едното готвене ме уморява. Вече и обръщането в леглото си е приключение със задъхване.
Някой ако знае как да се справя с киселините да казва...

# 48
Момичета, всичко което ви интересува за кърмене, гърди, коластри и прочие може да намерите в Библиотеката на Кърмаческия.

# 49
  • София
Да ви почерпя с една цветна торта по случай рожденния си ден. Laughing

Момичета, малко деня презполовихме но нищо. Да ви е сладко.  ura

# 50
  • Карлово
Честит рожден ден, Дама!

# 51
  • на плажа
Дама, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната мама на януарче. newsm59

# 52
Дама, честит рожден ден!
Пожелавам ти всичко най- най и естествено хубаво и здраво бебче през януари!   bouquet  ura

# 53
Филип@: Мила, от няколко дни търся Морги на мобилния, но телефонът й е изключен  newsm78 Дори преди малко пак звънях... Незнам какво става с това момиче?!? На лични някой писал ли й е?

Патенце, а къде точно е този магазин на Самуил? Има ли роклички там? Аз си купих 3 панталона, а блузките си ги нося отпреди все още. Но много ми се иска да се обзаведа и с една рокля  Blush

Аз също мисля да работя докато изляза в болничен, който ми се пада 08.12. Но исках да попитам, ако си в болничен и ходиш на работа плаща ли ти се заплата от работодателя?  newsm78 Аз доколкото знам не може или пък е политика на работодателя...

А за кг аз досега съм +6 и се надявам да не кача много, въпреки, че апетита ми се увеличава  Rolling Eyes Joy

ДАМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 nbirthday bdbaloni baloni hbday БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА, МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ОКОЛО ТЕБ И ПРЕЗ ЯНУАРИ ЕДНО ЗДРАВИЧКО БЕБЧЕ

# 54
Честит рожден ден Дама!!!
Да си жива и здрава!!! Късмет, щастие и здраво януарче догодина!!!
bdbaloni hbday baloni hbdtu

# 55
Честит рожден ден Дама!

Твоите желания, моите пожелания!

# 56
И аз се присъеднявам към пожеланията на Деси Т.
ДАМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 nbirthday bdbaloni baloni hbday БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА, МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ОКОЛО ТЕБ И ПРЕЗ ЯНУАРИ ЕДНО ЗДРАВИЧКО БЕБЧЕ
[/quote]

# 57
  • В полите на Пирин планина
ЧРД на Дама!

Деси, по закон не може да ходиш на работа и да си в болничен едновременно, но негласно може и да поработваш, съответно заплата да ти се плаща "на черно"  Sunglasses Друг вариант е официално да се водиш на граждански договор.

# 58
Аз също мисля да работя докато изляза в болничен, който ми се пада 08.12. Но исках да попитам, ако си в болничен и ходиш на работа плаща ли ти се заплата от работодателя?  newsm78 Аз доколкото знам не може или пък е политика на работодателя...

А за кг аз досега съм +6 и се надявам да не кача много, въпреки, че апетита ми се увеличава  Rolling Eyes Joy

Да ти кажа зависи от работодателя, при нас не се гледа с добро око на отсъстващите, тъй 4е ако работодателите ти държат предимно на свършената работа няма да е проблем.
Бях забравила за тази възможност, но се сетих че една колежка направи така лятото, беше със срязан крак, но си идваше, а имаше и издаден болничен.
Тя няма как да не го даде и така излиза,че за един месец ще взима6 и от НОИ и от работодателя си, като естествено второто е неофициално  е и на ръка.
Так те не плащат осигуровки за този месец, защото ти го плаща НОИ, и взима6 повече.
Единственото условие  е д аможеш да си позволиш да идваш, т.е. да си добре и работоспособен.
Аз сама зе себе си не съм сигурна, че ще мога да идвам, но поне една-две седмици допалнително, колкото изкарам...

# 59
Честит Рожден Ден, dama!
Нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Общи условия

Активация на акаунт