Чакаме си с нетърпение ЯНУАРСКИТЕ творения!

• 11 925
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Дама- Честит Рожден ден и весел празник:)
Здраве и късмет:)

# 61
Дама,честит рожден ден!Много здраве, усмивки, слънчево настроение и едно здраво януарско бебче! newsm59

# 62
Струва ми се, че почти всеки ден си имаме рожденничка даже вчера бяха две Grinning - доста везнички има измежду нас Laughing

# 63
  • София
Честит Рожден Ден, Дама! Simple Smile  newsm59 newsm59  party023
Да си жива и здрава и мн мн щастлива майка! Simple Smile

# 64
Искам да попитам за мнение за роклята която съм си избрала за сватбата много ще сте ми в помощ Simple Smile

# 65
Искам да попитам за мнение за роклята която съм си избрала за сватбата много ще сте ми в помощ Simple Smile
На мене роклята ми харесва - изчистена и стилна:)Дано да е и удобна за теб!И ако знаеш,как искам пак да съм булка - беше невероятно!

# 66
  • София
Роклята е страхотна, мн красива!
Дано да стои добре и на коремче! Simple Smile

# 67
Роклята е страхотна ! Харесва ми .
как искам и аз да съм отново булка !  Hug
Единственото , което бих махнала е панделката .
Но това е мое мнение.
Виж този сайт също ако може да ти е полезен :
http://kontesawedding.com/bul/

# 68
ами тя ще се шие по мене ...и панделката няма да е на кръста ами под гърдите и за това мисля че ще е доста добре като модел...както казвате нежна...семпла...аз такива харесвам Simple Smile

# 69
  • на плажа
Елеонора, много е красива роклята. Ако не си напълняла много и нямаш голямо коремче предполагам ще стои чудесно, но нали знаеш, че бременната жена е най-красивата жена, така че...

На всички, които ще се виждат довечера - весело изкарване. Аз съжалявам, че няма да ви видя тази седмица, но се надявам да си организираме срещичките по-често - на две седмици веднъж например, за да даваме отчет и да клюкарстваме на воля.

# 70
Роклята изглежда прекрасно! Сигурно има вариант панделката да е малко по-високо, ако така не ти е удобна.

# 71
Ами не съм напълняла...ще сложа и снимки как изглеждам ...само на коремче Simple Smile) 5 кг даже 4 и половна Simple Smile 57 съм сега.А и за панделката писах,че ще е по-височко...под гърдите.то иначе...ще стяга :Simple Smile

# 72
  • до една звездичка
Супер е роклята, Елеонора. И панделката е чудесна! Толкова много обичам дрехи с висока талия, а в този случай панделката се явява нещо като допълнителен аксесоар:)
Сигурно ще бъдеш чудесна булка!:)

# 73
при този вариянт с по-високата панделка ще е идеално, само това ми беше забележката, но виждам че и други са се сетили преди мен...
При всички случаи талията трябва да е висока, но пък може и панделката да се окаже излишна или да е по-малка, защоъо много ще те " издува "

# 74
Много е нежна роклята.
И аз мисля, 4е панделката е излишна, но това е въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт