Чакаме си с нетърпение ЯНУАРСКИТЕ творения!

• 11 938
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
А, и на мен страшно ми харесва роклята!

# 76
Много благодаря на всички ....помогнахте ми Simple Smile) Аз направо отивам да я поръчвам  Hug

# 77
Елеонора, на мен лично роклята страшно ми харесва  Peace Аз бях с подобна розова рокля на сватбата на брат ми (преди 1 месец), до коляното, с панделка под гърдите и силно набрана надолу и стоеше много сладко. Може би ако панделката е по-тясна ще е по-добре, но... все пак всеки има различен вкус.
Incadescent, Ewito: Благодаря за инфото. И аз имах такива спомени, защото веднъж, като бях болна имах болничен за 3 дни, а използвах само 2 и от ТРЗ ми казаха, че дори да съм на работа те ще си ме водят в болничен този ден.

# 78
момичета,май се разболявам,нещо почнах да подсмърчам SickДали мога да пия Витамин С? newsm78

# 79
# 80
  • Карлово
Аз пия и Фервекс, по 2-3 на ден

# 81

Патенце, а къде точно е този магазин на Самуил? Има ли роклички там? Аз си купих 3 панталона, а блузките си ги нося отпреди все още. Но много ми се иска да се обзаведа и с една рокля  Blush

Магазинът е като тръгнеш от Солунска по Самуил в посока НДК от дясната страна, може би на 50 м. Срещу едно училище се пада, но не знам номер.
За рокли не съм гледала много, имаше един хубав черен сукман, който изглеждаше доста прилично. Имаше и официална черна пола. Моята основна цел бяха панталоните...

# 82
  • Пловдив
момичета,май се разболявам,нещо почнах да подсмърчам SickДали мога да пия Витамин С? newsm78
Би трябвало да можеш, щом на мен ми изписаха Cetebe, което е всъщност витамин С с удължено освобождаване  Simple Smile
Относно упражненията - не мисля, че трябва да се правят коремни упражнения.
По-скоро подходящите упражнения по време на бременост не са свързани с вдигане на гирички, а упражнения за гъвкавост, а не силови.
Както казват  - да се създаде повече място за бебето в корема  Heart Eyes
И да не забравяме за дишането ...
С днешния брой на вестник "Стандарт" се разпространява диск - Йога за всеки - на български език е, и мисля че има какво да се види. Не е от най-подходящия комплекс за бременни, но пък не е за изпускане, ако имате намерение по-нататък да практикувате йога.

# 83
Здравейте момичета!
Честит ройден ден на всички рожденнички, живи и здрави да сте и нека Януари да е най-щастливия месец за всички нас!
Коконка, аз имам много хубаво моделче за терлички, за Маги бях оплела от всички възможни цветове за всеки тоалет, много са удобни и се плетат страшно бързо, мога да ти покажа. Какво става с канадската ни среща, дайте да си направим и ние една в удобно за всички време. Аз сега май се налага да си търся и трета парт тайм работа, че откак разбраха че съм бременна и след дългата ваканция ми отрязаха часовета, а ще трябва да се боря за майчинство. Засега съботите са ми свободни, така че давайте предложения. неделя съм свободна след 4:30.

# 84
  • Canada, ON
Привет момичета!
Днес ходих на консултация, та понеже ми измериха ниско кръвно 60/90 исках да попитам как е кръвното при вас?
Пулса на бебчето го измериха 142, казаха че е ОК, но аз никъде не намерих някаква таблица по която да се ориентирам. Имате ли идея какви са нормалните граници за пулс на бебчетата?
Назначиха ми изследването за кръвна захар за след три седмици, тогава ще съм в 27 г.с. - някой беше питал кога се прави това изследване при нас.
Това е за сега. Опитах се да си поискам още един видеозон, но доктора каза, че няма никакви индикации за такъв, така че май няма да разбера пола до януари, но все пак предпочитам всичко да е ОК, отколкото да имам нужда от видеозони.

nevenska, тази събота, ако не ни изненада някой гостенин, можем да мръднем до Торонто. За мен ще са по-удобни източните квартали, но и на друго място да е няма да е голям проблем.

# 85
При мен кръвното е 110 на 70 но познавам момичета които са били с доста ниско кръвно като бременни.Не се притеснявай всичко е ок щом доки не е установил , че трябва да се предприеме лечение Simple Smile при вас колко видеозона се правят?Тук всеки месец ходя за да следят как се развиват органите на бебо.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 13:25 от mari_rus

# 86
Честит рожден ден, Дама   bouquet

Кафява мечка - на мен 90/60 ми е нормалното кръвно, пада и до 80/50 сега - нямам проблеми с това.

# 87
Здравейте мадами,
За Канадската среща:) Аз съм на вълна рожденни дни и партита-при нас купона продължава. В събота ще празнуваме РД на Софито с децата с  две думи целия ден е заминал, така, че евентуално в неделя по някое време ще имам възможност. 
Кафява мечка- нали аз си бях изискала преди за кръвна захар, но не го направих. Сега ми дадоха пак направление, но не ми фиксираха срок в който да го правя, даже ме караше веднага да го направя, но аз съм 25-та седмица. Смятам другата седмица да ходя. Моето кръвно по принцип е много ниско и сега вече съвсем, но е нормално.
Невенска- терличките живо ме заинтригуваха. Аз вече налучках един модел, но тъкмо си мислех, че ако плета само такива много бързо штe ми омръзне:)
mari-rus- това ни е болната тема:) полагат ни се два видеозона за цялата бременност един около 12-та седмица и втори в 18-20
x x x

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 20:23 от kokonka

# 88
Кафява мечка, пулса на бебето е много повече от нашия, така че тези стойности са напълно нормални. На мен също го бяха измерили към 140 и мисля че стойности между 130 и 150 са норма. За кръвното нормално да ти е ниско, ако особено преди да забременееш си пиела кафе, а сега не. Аз със първата бременност бях така, много ми беше ниско, защото спрях кафето рязко, но сега откакто не пия вече 2 години не усетих разлика и кръвното ми е нормално. Ниско е добре, стига да не е високо.
За среща тази събота май няма да мога. Аз чакам гости от Щатите, стига да вземат виза. Ако не, моят мъж ще ходи до вилата при свекито да и помага нещо, така че съм без кола и с малка вресла, която не седи и 2 мин на едно място, но може да измислим нещо.
Какво ги правите тези малки деца? Моето откак сме се върнали от Бг нещо е пощуряло и сякаш нещо го мушка постоянно в дупето, не спира и за секунда и ме прави на луда по цял ден. Голям купон ще пада като се роди бебето. #Crazy

# 89
За кръвната захар -  в нашата болница се прави 26 седмица мен и тогава ме викат. пиеш едно сладко сокче и после точно след 1 час ти взамат кръв.
За видеозона - при нас правеха 3, освен тези за които е споменала коконка и един в 32 седмица, да се види позициата на бебето дали се е обърнало. Преди имах късмет и за 4 на термина ми, защото се бавех да раждам и искаха да видят как е бебето и колко е голямо. Сега незнам дали ще има трети, защото съм в същата болница, но при друг доктор и нямам график със всички прегледи

Общи условия

Активация на акаунт