Отговори
# 240
Здравейте и от нас Simple Smile
Мисля, че ще можем да се класираме и за коледно парти и за бирена среща, стига да сме здрави и т.н. че тези студове и грипове ...
Т.че бройте ни. Ако трябвам нещо по организацията също свиркайте (вече мога да правя бутер-банички с кашкавал  Mr. Green Ицо е щастлив, но Ники не посмя да ги пробва  Laughing )

Ники ми се сърди Sad. Като се върна от работа ми вика марш и ме бута да си ходя  Confused . Какво му става незнам. А сутрин плаче и не ме пуска. Пак е някакъв период сигурно. Иначе е добре, има си кукла Франклин и я носи в легена. И вика лети, лети. Баща му така го носи него в легена... това за какво го писах?? А да, да се оплача, че най-после успяха да ми счупят легена. Пострадали няма Simple Smile

Целувки на всички дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
Рали, откъде купихте Франклин, че и Лора му е фенка, а тук го няма? Другото е период  Hug .Браво за баничките  bouquet Жалко за легена  Laughing .

# 242
  • София, център
Плюшени кукли Франклин продават книжарите на пл. Славейков, 20 лв.

# 243
# 244
Привет и от мен, в този мрачен снежен ден!
Миналата седмица купихме още играчки за елха + костюм на Дядо Коледа за тати Laughing, очертава се голяма веселба. Понеже ще ни е първата Коледа в новата къща ми е голям каф да пазарувам. Сама си уших покривките (не че е голяма философия Simple Smile ).

Вече се замислихме зазаписване в детска градина и се спряхме на една, като вече имаме идея  и................................за училище. Частно с френски. Абе болна родителска амбиция, ама нали сме фамилия на франкофони, пък и имаме много близки роднини в Париж. Горките, ако знаеха какво им готвим.

# 245
Покрай организацията за бирената среща - форума потръгва. Simple Smile
Болните бързо да оздравяват, за да има усмивки по личициата.
Тук сняг няма още Sad само дъжд. Мокро, гадно и намръщено - хора няма по улиците - малкото издивява в къщи.
Лилу - голям мерак - много хубаво - по-хубаво от това няма. В къщи със семейството, приятна празнична атмосфера и любимите хора. Целувки на двамата юнака. Може да ни ги покажеш когато имаш възможност да ги поснимаш малко Simple Smile
Сети - зарази ме с тази баничка  - прати малко насам  Hug
Ериа - Марина и тя вика на баба и дядо много често "марш" - гони ги на моменти, а най й е кеф да накара баба си да я сложи на гърнето и докато я чака да се изпишка да я шляпка  Shocked - не силно, но все пак не е хубаво. Явно са на моменти понеже понякога (особено като има интерес) е много любвеобилна  Crazy
Отивам да пия кафето докато малкото спинка още. Приятен ден и всичко най-хубаво мацки.

# 246
  • някъде ... тук ...
...Ели и Бубанището, толкова ли не може събота или неделя да отделите 2 часа и да дойдете. Децата през уикенда какво ги правите? Все на някое занимание ги водите, или не?...
Бетка, организирайте се когато и където решите. Ако имаме възможност, ще дойдем Hug

# 247
  • София
Форумът потръгва, защото пишем по същество, иначе ако няма кой знае какво да кажем, какво да пишем.

Хотче, да оздравяваш. Чакайте малко, ние коледно парти ли ще поръчваме или просто ще си запазим клуба и ще направим томбола? Защото ако ангажираме Дядо Коледа ще трябва сигурно бая пари да дадем. Според мен по-добре като миналата година.
В Мики Маус за да се запази за два часа клуба обаче трябва да се плати престоя за минимум 10 деца. То май навсякъде е така.

Супер Лилу, дано наистина веселбата е голяма. Аз все още тая надежди да посрещам Коледа с нова кухня, но едва ли ще стане, като още не е поръчана, но ако майстора е свободен може и бързичко да я направи.

1/2 декември или 8/9?
Пак броя?
Луси, Мели, Емма, Стефчо и Жорко, Гого, Ники и Ивайла?
Сети, вие няма ли да идвате към София?
Деничке, а вие няма ли да дойдете? ЧРД със закъснение, много щастие с Марки ти желая и да ви върви във всичко.
Миме, при вас как е положението? Може да не поръчваме изкушаващи детето неща, за да дойдете и вие?

Ще взема да звънна на Мона да я попитам?
Съкровищницата и Сиси, а може би и Меги имат ли тая година ентусиазъм да идват насам или си е трудно? Ако съчетаете с някое полезна дейност...

Някой ходил ли е на коледния базар на нациите? Много е интересно, всяко посолство си предлага националните продукти, било то ястия, дрехи, бижута и т.н. Много е весело и приятно, прави се с благотворителна цел, тази година ще е другата неделя в Интер Експо център срещу Метро Младост. Входът е от порядъка на 2-3 лева, миналата година имало и Дядо Коледа. Голяма е лудница обаче, така че не знам как е за деца. Ние може би ще водим годзилчето, че всички гледачи искат да ходят на базара.

Чакам отговори от запитаните по-горе.

# 248
Ох, много ми се идва, но не смея, сега ще й слагаме имунизации /че нейните са по по-различен начин, по-късно/ и много се страхувам да не се разболее.Просто не смея, път си е ...

# 249
Правя закуска в кухнята и надниквам в детската да видя какви ги върши Лора.Обяснявам й, че още не съм готова със закуската и тя казва "Но ти не си готова, мило дете" , което е реплика от пепеляшка  Joy .А вчера цял ден ме нарича "мила моя"  hahaha

# 250
Сладуранка мила  Hug Heart Eyes

# 251
Много са сладки хлапетата наистина, ние сме в период на "бисери" все с нещо ново ме изненадва.Вчера вечерта обгърнала с ръчички лицето на баща си, гледа го право в очите и му казва "Тони, много си готин"  Grinning , направо паднахме от смях  Joy Копира всичко, мимики, изрази, обръщения, слуша ни как говорим помежду си и отвреме-навреме и тя се обръща към нас с "мило" или "мише", голяма смешка е  hahaha .

Забелязвам, че лееекичко се опитва да казва "р", още не може, но по-различно звучи от преди, знам, че е различно при децата, но ми е интересно при вашите дребосъчета как е, има ли вече казващи "р" ?

# 252
  • София, център
Здравейте,

Луси не казва Р, Р-то й е Л!

# 253
Бети, благодаря Hug. Аз ще изчакам да видя за кога ще се организирате и ако успеем може и да минем. Но не обещавам, затова не ни бройте за сега. Много е сложно при нас.

# 254
  • София, център
Студена късна есен пристигнала е вече,
но не й се дава ЮНСКО слънчево човече!

Общи условия

Активация на акаунт