Отговори
# 255
  • София
Емма знае буквите  Whistling

# 256
  • София, център
Браво на Еммата!

Луси не ги знае! Обаче знае да брои до 20! И да смята с ябълки и круши!

# 257
а пък Яна брой по-бързо от мен до 3 милиона  Mr. Green

# 258
хи-хи  Grinning

пък ние сме си съвсем обикновени......... Stop

# 259
Коледа очакват вече Юнските ни калпазани -
млади господа и прелестни мадами!
 Wink Sunglasses

# 260
Ние пък имаме нови снимки Simple Smile  Joy
Много хубави заглавия момичета - аз преди няколко дни почнах да правя нова тема ама май не съм я довършила. Довечера мал ката като заспи ще я донаправя и ще чакам да изпишем тази Simple Smile
Приятни почивни дни  Hug

# 261
Хей, поетесите, много сте добри  Hug
Браво на дечицата, с всеки изминал ден ни учудват с нови знания Heart Eyes.
Лора брои до 10 и познава повечето цветове/основните, розово, оранжево/.Пее много песнички, някои знае от нас, други от филмчета.Пее "хубаво" като мен  Mr. Green , но пък има желание и от сърце го прави  Joy .
Приятна вечер  bouquet

# 262
Ние в песните и танците сме най-добри.А като се съберат двемата с кака си,става чудо -такива танци вкарват,че падаме от мях.
За Коледното парти-не знам дали ще дойдем,аз от началото на декември сигурно ще работя без почивка,още не са ми го казали.Но ще се опитам да дойдем при всички случаи.Леки почивни дни от нас,аз отивам да се приготвям за работа  Whistling

# 263
Добро утро!

Хайде на кафе -

# 264
Добро да е Simple Smile
Моля ви мами помагайте - срамота - на 2 годинки и половина сме, а още си смучим пръстчето. Много е свикнала с него - първия знак че и се спинка е това. Понякога когато е отегчена също го прави, но по-рядко. Какво ли не опитахме, с какво ли не го мазахме да не го смучи, то бяха чушки, то бяха кремчета, то бяха лепенки - нищо не помага. Обясняваме толкова много че не трябва да го смуче, но шилото си знае нейното - мисля че е навик, не че ми прави на пук.  Thinking Не знам какво да правя - отивам да търся теми по повода сега ... някой ако има идей да казва, че цялото пръстче е с напукана кожа като на строител-работник че и по-зле.

# 265
Добро утро и от мен!
Станали сме рано-рано, гледаме по-по-най втрещено Shocked някои само де други правим закуска  chef Wink
 Теди, това е навик и сама трябва да се отучи, давай и да заспива с някаква играчка да я гушка Hug целувки Heart Eyes

# 266
Хайде и аз да кажа какво умее нашето гардже Blush Embarassed брои до 10; знае дните от седмицата; познава буквите на мама, тати / тя е една и съща ха-ха-ха/ на баба и чичо, и нейната; пее много особенно " Рипне калинке......."  Joy и т.н.т. айде изфуках се и аз Sunglasses

# 267
Теди, гледах преди време едно предаване, рекламираха специално кремче, с което се маже палчето, но не помня как се казваше, по аптеките сигурно знаят...
Дано бързо го ликвидирате навика, че аз съм си смукала палеца до около 6 годинки  Rolling Eyes

# 268
  • София
Теди, гледах преди време едно предаване, рекламираха специално кремче, с което се маже палчето, но не помня как се казваше, по аптеките сигурно знаят...
Даумексол се казва. И Еммата още го смуче, но съм й дала срок до три годинки  Laughing

# 269
  • Варна
Здравейте,
ние няма да дойдем на партито Mr. Green
Много сладки тия юнчета, а колко са умни...нямам думи!!!
Новото при нас е че ходим на една полудневна занималня (при баба, тя е учителка там) и се мешаме с по-големите. Там ги взимат над 3 г., ама нали сме с връзки....добре се справя детенце. Иначе ще тръгваме на ясла, само да отворят яслата че е след ремонт.
Аз съм горе-долу добре...бременна, пъшкаща, не спяща...знаете как е! Бебчо върви с 1-2 седмици напред, и е доста активен, т.е. бие ми шута най-редовно! Mr. Green

Иначе Велизара, относно уменията, знае да брои до 10, познава няколко букви, с цветовете сме зле Rolling Eyesзнае доста песнички и стихчета, знае си адреса и имената Laughing

Хайде цунки!

Общи условия

Активация на акаунт