Отговори
# 210
# 211
Много Ви благодаря за подкрепата, значи страшно много за мен. Hug
Дари почти е оздравяла от гадния ларингит. Слава Богу май отървахме АБ-то.  PraynigИначе още свикваме с нея. Тя вече си знае програмата, постоянно /на 2-3 часа/ мерим захар, по три или повече пъти слагаме инсулин. Понякога недоволства, друг път плаче, а се случва често и да не усети, но ще свикне. Кофти е, че много рано ставаме, а късно ляга, и едва я събуждам.
Това е за сега от нас.

# 212
  • София
Здрастииии  Hug

Аз се прибрах вече от Виена. Всичко мина ок, като изключим факта, че на прибиране към България полетът ми закъсня с 12 часа, загубиха ми багажа, а като се прибрах, разбрах, че Емма същата нощ е направила пристъп и баща й я е карал в Лора да й бият Урбазон. Та така.

Мимес, страшно много съжалявам! Много плаках като прочетох какво ви е сполетяло, милата душичка  Cry Горе главата, кураж и търпение! Дано  се намери скоро лек за тази болест  Praynig!!! Много нагушкай Дари от мен и аз те прегръщам  Hug

Много красиви дечица видях на снимките, прелестни са  Heart Eyes

Какво решихте, ще правим ли Коледно парти? А на общофорумското парти някой ще ходи ли? Ние мислим да ходим с мъжОт.

Целувки и до после, че имам много работа... 

# 213
  • София, център
Мименце, прегръщам ви силно  Hug. Дано Дарето бързо се оправя от ларингита.

Хотче, добре си си дошла! Аз даже не съм разбрала, че ще пътуваш!

Ако кажете за Коледно парти - аз съм ЗА!

# 214
  • Варна
Целувки на всички спящи дечица!!
Хотче, ужас..милата!! Дано вече всичко е нареед!
Миме, дано по-бързо свикнете с новата ситуация! Сами сили ти желая, ще се подредят нещата ще видиш!

Хайде отивам и аз да спя!

# 215
Хотче, добре дошла у дома!
Съжалявам, за неприятностите, най-вече, че с Еммичка така е станало.Времето е такова, дано вече всичко е наред  Hug Heart Eyes Hug

На мен страшно ми се ходи на Коледно парти, но не виждам как ще стане реално, май ще си остана с мечтите.

Успешен ден, милички Hug !

# 216
  • София
Здрастииии  Hug

Аз се прибрах вече от Виена. Всичко мина ок, като изключим факта, че на прибиране към България полетът ми закъсня с 12 часа, загубиха ми багажа, а като се прибрах, разбрах, че Емма същата нощ е направила пристъп и баща й я е карал в Лора да й бият Урбазон. Та така.

Какво решихте, ще правим ли Коледно парти? А на общофорумското парти някой ще ходи ли? Ние мислим да ходим с мъжОт.

Целувки и до после, че имам много работа... 

Аз пък не съм разбрала,че си била там...пак съм изпуснала.За багажа,какво да кажа...имаше един период мъжът ми беше абониран за изгубен багаж.
Дано при Емма е бил еднократен пристъп и повече не се повтори  Praynig.
За коледно парти никой нищо не е решил...а и сигурно вече са заети датите.Аз тази седмица правих резервация за РД на Алекс и някои от датите са заети доста по-рано.
На общофорумска среща няма да ходя.
Иначе мога единствено да се похваля,че съм хем болна,хем недоволна.......

Лек ден!

# 217
  • София, център
Али, не така, как така хем болна, хем недоволна?

Не разрешавам!

И наистина ли няма шанс за Коледно парти?

# 218
Здравейте,момичета  Hug

Извинявайте за намесата във вашата тема,но ако искате прочетете и подпишете това : http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html

Благодаря   bouquet

# 219
  • София
Хайде да се оплача,болна съм и то много май,ако отида на чичо доктор АБ-то няма да ми се размине,ама подробности.Затова и не ходя...
Ако кажете може да се провери къде има свободни места за коледно парти за първата половина на декември.Най-вероятно никъде...а и не може да се угоди на желанията на всички.
Няма вече детски срещи,нито бирени.....

# 220
  • някъде ... тук ...
Мда-а Confused Аз покрай работата и във форума доста по-рядко влизам вече.

# 221
И аз се присъединявам към групата на болните - до сега Маринуш, сега пък аз  Cry Crossing Arms

# 222
  • София, център
Еее, хайде де, ако има Коледно парти, аз обещавам, че ще дойда с Луси, стига да е през неработни дни.

# 223
  • София
Аз полежах,полежах,аха да заспя,но телефона все не ми даваше.....
Колко желаещи като бройка дечица има за Коледно парти?Не мога да обещая на 100%,че ще го организирам,че имам ангажименти и съм болна.

# 224
  • София
Аз съм желаещ за коледно парти и за бирена среща. Тъй като второто е по-лесно от първото как сте за другата седмица?
Сряда, четвъртък? Работещите нека кажат първо какво мислят по въпроса.

За коледно все ще можем да се организираме си мисля. Началото на декември, средата? Айде пак да пишат тия дето им е по-сложно идването. Колкото до място за мен фаворит по занимаване на децата си остава Мики Маус срещу Свети Георги. Дори и миналата седмица, когато ги заведохме само да си играят моята и на една приятелка щерката, им пускаха дискотека, даваха им да пеят на микрофон, танцуваха, играеха - беше си супер забавно. А децата бяха поне десет.
А не само да ги гледат да не се потрошат както е във всички останали клубове, в които сме били.
Ако проявявате интерес ще ви напиша по-подробно как изглежда клуба.

Общи условия

Активация на акаунт