Отговори
# 225
  • София, център
Сънчо, аз съм ЗА Мики Маус, не съм водила Луси, но съм им разглеждала сайта!

Пък и лесно се открива клубчето, св. Георги всеки я знае!!!

# 226
Бройте ни и нас. Само да видим в какъв ден ще е, че сега съм в кампания и през седмицата ми е невъзможно. Тъкмо ще посетим Мики маус, че мойте не съм ги водила там.

# 227
  • някъде ... тук ...
Програмата ни е доста сложна, евентуално някоя събота/неделя може да се намери свободна.
През седмицата търчим от работа да приберем децата, Ради е на таекуондо всяка вечер, а Злати е сряда и петък вечер на английски.
Честно казано не ни виждам на коледно парти.

# 228
Честно казано не ни виждам на коледно парти.

не исках да го казвам, но и при нас е така  Rolling Eyes

# 229
  • София
Не сте само вие така,всчики с две деца сме така!Мели е на ясла,Алекс е на училище и то доста далеч от в къщи!Винаги единия от нас е зает с едното дете другия с другото.....Отделно другите ангажименти...
Аз предпочитам Коледно парти събота-неделя,през седмицата е трудно.Мисля,че все 10 дечица ще се съберат.

# 230
  • София, център
Е да де, то за събота или неделя става дума, иначе и работещите с едно дете няма как да се класират, освен да ги пратят с баба/гледачка!

Но нали идеята е да се видим и ние!

# 231
  • На дивана, под юргана
Момичета исках да ви питам, знае ли някой откъде да купя едно такова което се слага на ръба на леглото за да не пада детето? Ще сменям кошарата на Велизара, и понеже тя досега си спи с решетка се притеснявам че ще пада Rolling Eyes

Може би е това: http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=122&products_id=3730

# 232
  • София
Това е много сладко, но егаси цената си има. То по-добре си купи една дъска, ще и намерите начин да я закрепите, пък ще я украсиш с разни неща, може и платнени джобове да и сложиш и пак ще стане сладурска.

Ели и Бубанището, толкова ли не може събота или неделя да отделите 2 часа и да дойдете. Децата през уикенда какво ги правите? Все на някое занимание ги водите, или не?

Значи дотука три деца така ли? Мелата, Луската и Дивката? Някой друг? То ако е така направо елате в къщи. Верно висят крушки от таваните, но вече не е толкова страшно.

# 233
Aаааа и на мен ми се струва доста скъпо  Shocked тези хора акъл нямат - съгласна със с Бети  Hug

# 234
Здравейте!
Ние да чукна на дърво вече сме здрави и мисля в понеделник да ходи на яслата да се отчетем  и пак в къщи че тати е отпускар и да се гледат на топличко.
Вчера излизахме с кумувете и още 3 приятелски семейства бяхме на кръчма и до никое време откарахме та днес ми е малко спящо. На всичкото отгоре готвене  chef, чистене, пране.... и преди малко правих торта, че свеки има в понеделник РД девер ми беше миналия понеделник и та с един масраф утре ще празнуваме.

И аз съм на мнение че това за леглото е многооооооооооооооо скъпо и не си заслужава, може да се поръча при някой дърводелец да го изработи със сигурност ще е доста по- евтинко Peace
За Коледното парти ако знаете как ми се идва да се видим и да си поиграят малчуганите ама незнам какво ще измислят от работата, че искат да празнуваме някъде и рожденници имаме из къщи та ще следя какво ще се организирате и ако има как ще дойдем Hug
Гале, идвах при вас ама много за бързо трябва да се разберем като дойда другата седмица да се видим ако ти е удобно Peace
Лека вечер!

# 235
  • София
Включвам се набързо да уточня,че и Хотчето беше мераклийка за Коледно тържество респ. Емма.
Лилу и тя беше казала,че ще се опита...
Сънчо имаш ли телефон на Мики Маус да провериш как са 1/2.12, 8/9.12 или 15/16.12. Лично аз на 15/16.12 не мога да дойда,а и 15.12 официално е работен ден.Но партито може да мине и без нас!
Оставям Ви не зная кога пак ще мога да се включа,че ще имам проблеми с Нета,но може би скоро...Ако имам начин ще надниквам.Ако има нещо Хот и Сънчо ми имат ГСМ-а.
Роси гледайте да дойдете.

# 236
  • София
Добрютро!
Аз съм болна, много ми е зле... И в добавка хиперпреумора  Tired Като стара баба съм...
Гледам, че вчера не съм си пуснала постинга, май често взе да ми се случва  Rolling Eyes
Бях писала, че сме на линия за Коледното парти, също Ериа с Ники. Мислех да организирам нещо, но нямах никакво време последните дни...
Бети, помня, че беше много доволна от Мики Маус. Ще се радвам, ако партито е там, не сме ходили с Еммата. А Дядо Коледа ще има ли или някой татко ще слага брадата  Wink? И подаръци, нали?
Сиси, гледайте да дойдете, ще се радваме много  Hug По Никулден мислим да сме в Пловдив, може да организираме нещо да се видим.
А 15.12. наистина ли е работен ден?
В такъв случай какви дати остават  newsm78 Както и да е, ще мислим...
Изчзвам да си болестотворствам...

# 237
  • София, център
Ехо, здравейте, как сте в тази снежна утрин?

# 238
Добро утро! Бързичко да оздравявате  Hug .При мен утринта не е снежна  Grinning .Добре сме, Лори закусва баничка.Успешен ден на всички  Heart Eyes !

# 239
Корекция-снежеца навън заваля доста силно, може и да се заснежи

Общи условия

Активация на акаунт