Отговори
# 45
Про  нас нищо ново , утре ще иеме Пентаксим последен прием, после мисля противогрипна детска, давам Саностол за подсилване и ака се подготям за зимата.
При нас няма ясла, най - рано на 3 на детска съм решила

# 46
Данче, ако искаш си го остави при теб утре да си починете и двамата психически, пък и да ти е по-спокойно за температурата  Hug Дано всичко се размине леко.
Болнички доста пак се появиха  Cry Стискам палци на всички за скорошно оздравяване  Hug

# 47
  • София
И аз това щях да кажа!

# 48
  • Boston, MA
Мила Нуни, бъди щастлива, весела, обичана! Много приятен празник и успешна година ти пожелавам!

Пак се разболяхте, ей! Издавам заповед - оттук нататък само леки сополи, не искам да чувам никакви антибиотици, АД, бронхити и подобни!  Hug за болните дечица и родители!

Иначе големи постижения при Стаси и Аси!  Simple Smile И Преси, и Калоян вече свикват - Рени, разкажи как мина първия ден на Соня? Пишете всичко за адаптацията в яслите, моля.

...Иначе наблюдава, че заприличваме на майките си - колкото разлика имаме с нашите братя или сестри, толкова и ние постигаме. Е, сигурно не за всички важи, но често се наблюдава!
...

Вени, дано за мен не важи, че трябва на 50 години да раждам!  hahaha  hahaha

Енви, Дани откакто е пропил вода, само от Брита е пил, и водата за млякото не съм му преварявала, а само на Брита съм филтрирала - за мен е достатъчно. А на ДжиПи-то ти му прати много здраве...  Laughing Вярно, аз не съм била на детска градина и затова виж каква съм...  Laughing

Вече съм много щастлива с пълна къща, така ми липсваха! Дани ми се вижда пораснал, проговорил, първо се дръпна от мен и иска да стои само с баща си, но бързо се "сети"... повече никакви такива дълги раздели  Stop Най-много седмица.

# 49
  • Русе
Като никога аз да напиша първото "добро утро"! Laughing
То не е от хубаво, ама карай...

Данче, както са ти казали Надето и Вени - остави Стаско вкъщи! Дано да е само от стрес и недоспиване  Praynig, ама нали и на Преското му трябваха само 2 дни в яслата  ooooh!...

Мимка, ти къде се затри, бе душа?  Hug Изпити ли имаш и ти?

Ау, Бубка, посипвам си главата с пепел за изказването ми вчера относно "странните птици", неминали през ДГ  Embarassed.
Ха, сега издай тайната, кой те е направил тогава такава готина авантюристка?  thumbsup - Чак не ми се вярва да е някоя баба! Thinking Във всеки случай, поздравления за подхода на този човек или хора! Flowers Bouquet

# 50
Добро утро и от мен!

Иленски, как сте днес?

Аз доста се чудих дали да пусна днес Пресил на ясла, струва ми се, че пак се разболява Confused
Не може да ги прескочи тези 2 дни и това си е Tired
Ама там всички деца кашлят, аз го заведох напълно здрав и айде пак.

Отивам да си правя изследвания, че и аз нещо не съм съвсем добре.

# 51
Hug Hug Hug  за всички болни дечица и мами! Бързо възстановяване!

Иленка, а заради какво нехубаво си толкова рано на линия!?

Благодаря за всички отговори за каните Брита!

Хайде нещо по-ведро - радва ли ви топлата пъстра есен!? Grinning
Очарователна е, според мен, а и ще ми е последният така свободен и лишен от стрес сезон - до пенсия /предполагам/, така че се наслаждавам на 100% на мига. Blush

Лек и топъл ден на всички!
Heart Eyes

# 52
Затрила съм се, защото имам работа, малката като съм в нас не ме оставя и за минута, много лигава е станала непрекъснато мърмори, мрънка, врънка, абе ужас е , реве ако не стане нейното в чудо съм се видяла.

# 53
  • София
Добро утро и от нас момичета!
Данче, стискам палци със Стаси всичко да е наред, но абсолютно разбирам притесненията ти.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване!

Имам две въпросчета??
1. Спят ли децата ви още по два пъти на ден и ако да после в колко заспиват вечер.
Тони, откакто е с нова гледачка пак започна да спи по два пъти, но снощи до 11 неможа да заспи. Та въпросът ми е продиктуван от това дали да й кажа да не го слага сутрин или незаспиването е било по друга причина.
2. Крещят ли много децата? Всички, които бяхте на срещата видяхте Тони как вика, това нормално ли е???

# 54
  • София
Добро утро  Hug

Вчера тъкмо си написах въпроса тук и Стаско взе да се разхожда. Изключих - РС, ТВ и се мъчихме да спи. Спа много неспокойно и затова не го пуснах на ДГ. Сега изглежда свежарка, но току що видях, че се суполяви  Confused Ако днес мине добре деня и ноща утре е пак на "нивата".

Тръгнах да качвам снимките (Наде, съвсем ги бях забравила) обаче почти всички сме излезнали с червени или блестящи очи. Незнам да ги кача ли в този вид или да си чакат реда да ги оправя?

# 55
Добро утро!
Наде, мерси за темичката   bouquet

Имам две въпросчета??
1. Спят ли децата ви още по два пъти на ден и ако да после в колко заспиват вечер.
Тони, откакто е с нова гледачка пак започна да спи по два пъти, но снощи до 11 неможа да заспи. Та въпросът ми е продиктуван от това дали да й кажа да не го слага сутрин или незаспиването е било по друга причина.
2. Крещят ли много децата? Всички, които бяхте на срещата видяхте Тони как вика, това нормално ли е???

1. Сачито спи само по един път на ден, заспива към 12.30 и става в 14 часа, вечер ляга в 20-20.30 часа.
Имам приятелка, нейната дъщеря е с една седмица по-голяма от Скарлет и тя спи по два пъти на ден, зависи от детето.

2. Крещи, но много рядко.

Много  Hug от нас

# 56
Данчеее, давай снимките без значение че сме с червени очички Simple Smile

Имам две въпросчета??
1. Много отдавна спи само по веднъж на ден и вечер около 21:00 - 22:00 заспива, напоследък ляга по-рано около 20:00-21:00, но и става по-рано сутрин, което мен ме устройва, че иначе трябва да го будя за яслата ...
2. Калоян има дни, в които доста вика, но имам чувството, че се радва на гласа си newsm78

Аз да си похваля детенцето, че вчера като отидох да си го взема, сестрата каза: "Супер е, спи си, яде си, много е кротък" и на мен ми стана толкова мило и се поуспокои вече. Сутрин все още му е трудно да се разделя с мен, гушка ме, не иска да влиза, но успява да го заговоря така че сам да си влезе без да плачка, а аз моменталичести се изнизвам, че ако се забавя и за секунда и ме види започва да плаче.

# 57
Хайде нещо по-ведро - радва ли ви топлата пъстра есен!? Grinning
Очарователна е, според мен, а и ще ми е последният така свободен и лишен от стрес сезон - до пенсия /предполагам/, така че се наслаждавам на 100% на мига. Blush
Heart Eyes
Обожавам есента - цветовете са невероятни и не мога да спра да им се наслаждавам.
Даже мисля да отидем някъде сред природа да се заредя с енергия и да поснимам малко, голям кеф ми е!

Енви, защо да ти е последният свободен сезон?! newsm78

# 58
Аз за Брита забравих да пиша, давах в началото като беше малък, после от чешмата.
А напоследък изворна.

мимка, кога ще се похвалиш и тук за новата придобивка? Grinning

Пресил от 3-4 месеца спи само веднъж на ден, ляга в 13ч следобед, ставанията варират.
Вечер заспива м/у 20-20:30ч.
Не крещи.

# 59
Скарлет, Стенли също спи по веднъж на ден, обикновено заспива към 14 и спи до 16ч, а вечер към 22 ч си ляга, но сутрин в 7 максимум е на крак  Tired
Крещи от време на време и аз си мисля, че се радва на гласа си  Mr. Green
Фил, и аз това щях да питам Мимка  Mr. Green Тя и снимков материал е обещала, ама си прави оглушки  smile3506
Данче, моите снимки също всичките бяха с червени очи и ги оправях, но бях сама и имах време, ти ги качи така и ние ще си ги оправим  Wink
Браво на Кало и всички герои, а на Стаси и другите болнички пращам много гуш и целувки и да се стягат да не боледуват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт