Работещи майки 2006 г. - тема 9

• 23 216
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • на правилното място, в точното време
Е ,добре де, аз си харесах няколко модела, но не знам как да проверя има ли номера, или направо в магазина ще кажат  newsm78 Нищо не отбирам от сайта, само кликвам на обувчето и то се уголемява, а после.... направоооооо излагация  Embarassed И как да пратя парици и на кой. Имам хиляда и един въпрос. Майра ще ти пиша на ЛС, че тука ме е срам да пиша още.

# 181
100% wolle  значи 100% вълна. In den Größen 19 bis 25 erhältlich. - това значи, че чепика го има между 19 и 25ти номер, а PU-Sohle 39,90 ? е цената... останалото нямам идея кво значи, ама на кой му пука.... Ей ме на - езици не знам, ама като съм си оправна и скромна се оправям  Joy Joy Joy...
Мале, Майра... И твоята няма да е лесна. Като отидеш в магазина да купиш 20 чифта чепици ще трябва да обясняваш как Шъ ги пращаш на по-бедните си приятели в по-бедната държава България, дето такъв чепик би струвал в порядъка на 300 лева, пък и бой ще има щото в БГ зареждат по един номер от чифт и се карат продавачките що ходим да пазаруваме в неделя, щото то вчера всичко било свършило  Joy Joy Joy.

# 182
  • на правилното място, в точното време
Следвайки неоценимите инструкции на Ger4o установих,че това ,което харесвам няма нашата номерация. Ако има- а не съм я видяла, значи съм руса Sick Както и да е. Ще погледна и утре, с наставническия поглед и на тати и ще се включа да кажа- ще ни бъде ли или не.
 Опитах се да питам оня дългуч, дето го има в подписа ми, че нали уж учи швабски, ама познайте - гледа компа като голям камък. Все едно е на китайски написано. #Cussing out До сега фучах и го изгоних с вето - без достъп до компа за поне седмица. С тая стачка напраооооооооооо ми писна вече. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не стига че цяло лято го обикалям на стола, ами и сега. Даже не се сеща да яде. Единствено поради физиологични нужди става #Cussing out
 Уф, айде спирам се,че повече се ядосвам така #Cussing out

# 183
Здрави сме и от понеделник ходим на ясла.
Велмар, Дари как се справя с яслата? Много ви се радвам, че най-сетне се местите във вашия апартамент. И въобще тук като ви чета как ремонтирате и правите собствени жилища искрено и благородно ви завиждам. Ние с моя тати не сме решили още дали ни се остава в Сф или да се върнем в Пловдив. Все повече ме влече идеята да се въренм в Пв. София става все по-голяма лудница и на моменти нервите ни не издържат.
Герчо, Дубай ти е прекрасен избор. Върви и не се мисли. Само не знам как ще изтърпиш оня дълъг полет... като те знам, че и теб те е страх от високото. Ама поне си заслужава Simple Smile
Кали, браво за снимката!!! Казвах ли ти аз, че от теб ще стане фотографър.
За памперсите - и аз отдавна съм на Памперс и съм доволна. Само дето наскоро ми станаха много смешни затова че предлагат кашон от сто четирдесет и няколко бройки + пакет м. кърпи на по-висока цена от джъмбо бокса. Веднъж им се хванах на въдицата, ама втори път не - оставам си на джъмбо бокса. Дю, Хъджиса колко бройки е в кашон за 25 кинта?
И аз си харесах ботуши. Има и номер като за нас. Последно кой ще обобщава поръчката за Майра?

# 184
  • Varna
  ОООООООО, RAVIA, как добре те разбирам и мойто днес щях вече да го убия заради компа - от два дни е минал на сухе супичка , за да не губи време да седи да вечеря.
   По отношение на памперсите- Ние до началото на лятото бяхме на  Хъджис, точно тия с дисни картинките, не заради тях разбира се, но има друге които не са с тези картинки и са голямо newsm11,. Та лятото нашия тате се запимава с памперсите и все взема Памперс, чесно казано дори и незнам кой номер от 7-9, макар че сме вече около 10килца все аще се събираме- претикаха ми някакво обяснение че задника ви е много мъничък и не е е за памперс от 10-17 кг. а в безмислени спорове не ми се влизаше smile3506.
   И аз харесах едни обувчици, но те са малко за гйзария, така че ако ще затруднявам с поръчката /все пак и до Варна трябва да ги изпращате/, ще отпадна.  love001
   Днес почивах утре пак та взех вече да се чувствам като бял човек.
   Kabiv, чащам те  да се обадиш, като дойдеш.

# 185

За обувките казвайте кво да правим... Аз вече харесах едни и съм пратила номера на миньон на лични, че реших че само двете ще си правим поръчка  newsm78... Доставката доколкото схватах е евро и половина, та няма смисъл да търсим други варианти. Просто Майра да каже как да и пратим паричките, че да ни напазарува

Евро и половина е в рамките на Германия, но от там дотук евентуално Майра ще ги прати по колега, така че спестяваме международните куриери. Само че трябва да се класираме тази седмица, затова предлагам следното:
Имате тази нощ за размисъл и понеже утрото е по-мъдро от вечерта, докъм обяд който иска да се включи, да ми пише тук или на лични кода на модела и номера. После аз ще обобщя поръчката и ще я пусна към Майра, за да има време да й ги доставят преди хората да отпътуват за България. Ако всичко е ОК, живот и здраве, другата седмица децата ще са обути.

А сега си признайте кой изкупи памперсите от Метро! Нашият размер беше свършил от всички марки, с изключение на Pampers. Добре, че детето напоследък ползва гърне и го караме икономично...

# 186
  • нейде там, където ....
Аз нямам време да ходя до МЕТРО. И карта. А ми се иска. Караме на ментета от квартални магазини. Различни имена, вътре - едно и също. Какви са тия цени, бре хора? Аз май в друга реалност живея. То верно, че при нас повечето неща се предават от батко на бебо, но и новичкото - за яслата пантофките са ми 4-5 лева и ги сменям всеки месец, ей тъй, за разнообразие. Зимните обувки нямаха и 30 лева. Комплект за градина над 20 лева си е разхищение. Пазарувам и аз най-вече на разпродажби, де.  И от провинцията. Виж, за играчки сме луди цялата къща. Влака с дистанционно джуджетата на Дядо Коледа ще го докарат на първата нова заплата на мама, после ще пишем ново писмо Laughing
Не само заплатата, а и работата - нова. Зор, но ми харесва. Освободих се и от един изпит, пъна се и друг да отметна преди сесията. Децата виждам вечер, най-вече в банята. Пускам филм на баткото, за да играя с бебо, после му връчвам на дреби мокра кърпичка да бърше прах, докато бати разказва как е минало в градината. Имахме Родителска среща и проблеми с учителки, които искат да си ходят по-рано. Всеки ден да местят децата от тяхната група, в друга,  #Cussing outдежурна, в друго крило, с други учителки, а нашите - маат крачоли да гледат други групи.  #2gunfire Три пъти го вземах така, нито един път не ме питаха каква съм му. Децата се боричкаха на едни пейки, а госхожите ги навикваха, че не можели да си гледат филма.   #2gunfire Явно и не го искаха, ама дано след срещата, на която се възмутихме и в писмен вид, до Директорката, се оправят нещата.
От работа не мога да влизам във форума, т. е. не е желателно. Няма и време. Дори за отчетната ми тема   Twisted Evil Laughing Hug Ама ви мисля, де.Най-вече, искам и аз с майстори да се разправям. Успешна седмица на всички и дано с те прескочили безаварийно вторника   bouquet

# 187
Гери, айде идвайте в Пловдив.

# 188
Дю, Хъджиса колко бройки е в кашон за 25 кинта?

56 броя са, номер 5, от 12 до 22 кг. С подарък два пакета /по 64 бр./ мокри кърпички пак на Хъджис. Така като се замисля, само кърпичките са около 6-7 лева.

# 189
Mиньон вече е обяснила Hug

Сори че не се включих, ама ние снощи пак преяждахме в македонския ресторант Embarassed  Тук от 1.7. приеха със закон забрана да се пуши в ресторантите и сега можем да си ходим навсякъде с Ясмин - кеф Mr. Green
Така е който си няма баби - то и като бяха тук  не сме излизали никъде сами де Confused

# 190
Аз си харесах тези, Art-Nr: 00/1401282, Nr 23 . Само не разбрах каква е организацията по плащането newsm78 Предполагам, че Майра ще ни изпрати банкова сметка на ЛС, а?
Mиньон, поканиха ни в Банско този уикенд, затова ще трябва да отложим срещата за следващата събота. Сори!
Моята шефка се жени утре и в офиса всички са полудели. От понеделник се мисли какъв подарък да се купи и днес от сутринта всички сме в заседателната зала и още умуваме. Лудница #Crazy

# 191
100% wolle  значи 100% вълна. In den Größen 19 bis 25 erhältlich. - това значи, че чепика го има между 19 и 25ти номер, а PU-Sohle 39,90 ? е цената...

PU-Sohle  е типа на подметката - не знам от какво идва съкръщението обаче Embarassed Иначе за номерата е така както Герчо е казала - може и на самия модел в Drop-Down менюто да се видят - пак излизат кои номера има Peace

# 192
Точно когато нямам време се скъсвате от писане ейййй  Wink
ама как така ще си поръчвате без мен, кво като съм купила на Михаил ботуши мога пък аз да си купя  hahaha
И понеже пак ми звънят не ме оставяйте в неведение относно поръчката, с няколкото минути с които разполагах мернах едни червени обувки и една чанта  Rolling Eyes и то почти без пари, предполагам че ще ми се разпаднат на краката ама поне ще се фръцна 2-3 пъти с тях  Joy
Калино моме вземи го заведи на лекар детето, ама не на алерголог, а на обикновен педиатър да му чуе гърдите да не направите някоя пневмония !!! и не се услушвай !!!
Ще пробвам по късно да се появя пак... ааа и среща си спретвате точно каогато Мишел е пак сополив и не мога да го доведа никак не сте честни  Rolling Eyes

# 193
Мацки, чували ли сте за този кръвен тест, с който ти правят персонален хранителен план. С който ти дават индикации кои храни са вредни за теб, от кои пълнееш и кои подобряват личния ти имунитет. Хм, интересно! А и цената си я бива - 1350 кинта newsm78

# 194
PU-Sohle  е типа на подметката - не знам от какво идва съкръщението обаче Embarassed

PU е съкращение от полиуретан. Ние правим стелки от PU за ски обувките.

Мацки, чували ли сте за този кръвен тест, с който ти правят персонален хранителен план. С който ти дават индикации кои храни са вредни за теб, от кои пълнееш и кои подобряват личния ти имунитет. Хм, интересно! А и цената си я бива - 1350 кинта newsm78

Четох преди време за това, но не съм се интересувала за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт