Една година мина откакто СтАмБоЛиЙсКа тема има!

• 11 066
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Едва ли нова тема, но май времето вече е на вино и лежане,та уикенда сигурно всички са спали! Mr. Green
 Wine Glass Wine Glass Drunk luvbed

А да не сте избягали в сайта за Стамболийски! newsm78

Честит ви сняг ама на нас няма кога ли ще завали и тук!

# 211
  • София
       Добро утро,

Тук вали дъждец и е мрачно  Wear Umbrella  Сутринта ходихме до педито и се оказа, че ранингса на Алексчо е възпален и гърдичките са чиси. Та сега се гледаме.

Ели, пращам ти снежец по куриер  Laughing.

Успешна седмица на всички ви Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 11:22 от Dori

# 212
  • под тепетата
Марианка, как са ръчичките на Василенка?

# 213
Дори много се радвам на снежеца и се надявам скоро и тук да завали че този дъжд ни омръзна вече.Днес най накрая стигнах до градината да проверя и се оказа че са почнали ремонта и е казано че до 20 декември градината ще е затворена,което значи че ще я отворят след Нова година. newsm45.А децата всяка сутрин ме питат дали няма да ходят на градина,такъв мерак а то кво стана.Но имало вероятност да направят празненство за Дядо Коледа.Надявам се поне това да стане защото много ще се радват децата и ще им е интересно.

# 214
Момичета, много ви благодаря за моралната подкрепа! Hug
На всичкото отгоре Веси беше с 39 градуса температура тези дни. Най-вероятно сме я простудили, докато тичахме до Бърза помощ. В паниката я изведохме само по пижама. А в нашата поликлиника нямаха с какво да и окажат поне първа помощ. Нямаха нищо, с което да и намажат ръчичките. Shocked Просто нямам думи! Сега я водим на болницата на Пещерско шосе, където и правят превръзките. По-добре е, или поне не я боли. Миличката, прилича на боксьорче с тези обинтовани ръчички. Laughing Не може нищо да хване и много се ядосва.
Но мама от Бургас е при мен, за да ми помогне. Поне домакинските задължения вече съм прехвърлила на някой. Веси се е залепила за мен като гербова марка.
dimi моите искрени съболезнования за дяди ти. Мир на душата му! Praynig Утре ще мина да те видя.
Билянка, покрай екшъна около мен съвсем забравих да ти оставя парички. Embarassed Извинявай. Ще гледам утре да я свърша тази работа. Ще ги дам на леля Ани.
Dori, и аз ти завидях за снежеца. Стана ми едно такова романтично... Представих си как дървената печица у дома бумти, а на вън тихо се сипе първият сняг... Grinning
stanka, не се ядосвай, че детската градина няма да работи. Времето ще отлети като миг. Ще тръгнат през новата година на нов късмет. Grinning Чакам да ни почерпиш с кафе, че подробно писах как да го направиш. Wink Сигурна съм, че ще се справиш. Hug
Ели, аз ще гласувам. Имам си фаворит. Grinning
А как е мъжкото присъствие тук? Нещо се е поизгубил ми се струва. Laughing

# 215
  • под тепетата
mari_anka,чакам да се похвалиш с някоя манджа от рецептурника  Wink

# 216
mari_anka,чакам да се похвалиш с някоя манджа от рецептурника  Wink
Срам, не срам, признавам си, че сега мама готви у дома. Embarassed
Ама като си отиде, ще запретна ръкави и ще се изфукам. Laughing

# 217
Тъй като е късно за кафенце ще сервивам направо обяда.
Надявам се да ви хареса. Нека и аз малко ви поглезя.  Laughing

# 218
Ееее, Gepard, реши да ни сготвиш нещо точно когато започнах диета. Crossing Arms
Абе, нали знаеш - жената или е болна или недоволна. Joy

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 12:53 от mari_anka

# 219
Gepard много благодаря за обяда,аз ще си хапна че имам да наваксвам свалила съм към 5 кг но ще гледам да не ги трупам пак. WinkМарианка не съм се и опитвала за кафето защото сега в къщи не ме оставям и за секунда но обещавам в скоро време и аз да почерпя. Laughing

# 220
  • София
   Ние сме си вкъщи и борим бацилките. Пием разни хапове  Cry. Тук се опитва да изгрее слънчице, но времето си е хапливо.

Момичета, хайде и вие да прехванете от снежеца  Laughing.
 Gepard, тенкс за обяда  Peace.
Станка, браво за килцата и да поддържаш линията  Hug. Късмет с детегледането и да те слушкат мъжлетата Laughing. Няма ли алтернативна градина  Thinking.
Марианка, как успяваш да пазиш диетка, като мама те глези с манджички  Wink. Милата, Веси, доста и се струпа, но поне бързо да оздравява  Hug.

Успешен ден на всички ви   bouquet.

# 221
# 222
stanka, как няма да свалиш килограми, да не е лесно с двама юнаци. Laughing Сигурно са ти палавки.
Dori, стискам палци Алекс бързо да оздравее. Не ще тоз снежец да дойде насам. Пече слънце и е много приятно.
Ели, как сте? Гуш и на теб. Hug

# 223
Ехооо, Gepard... Laughing

# 224
Ние сме добре,дивеем,
днес на консултацията нашта мома счупи очилата на педиатърката,не можахме да я удържим трите аз педи и сестрата,то беше рев,надуване пищене,зачерви се,не можем да я притеглим и в суматохата на педи очилата се разпадаха, падна стъклото ,рамката се счупи  ooooh! ужас!Нито разбрах колко тежи нито нищо!

Hug Та такива работи дива ми е момата!

Общи условия

Активация на акаунт