Множествена склероза

• 158 285
  • 645
  •   1
Отговори
# 375
  • Linz
ПП Значи все пак плащат на някого за експеримента.
О, да- вече не се съмнявам!
Аз съм идеалният обект, но се търсят още...

# 376
Рени, намери пари, продай нещо, но си направи второ ЯМР в Правителствена.
С повече филми и на добре преценени участъци (особено на спорните зони в гръбнака).

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:55 от Холограма

# 377
  • Linz

Рени, намери пари, продай нещо, но си направи второ ЯМР в Правителствена.
С повече филми и на добре преценени участъци (особено на спорните зони в гръбнака).

Добре, и ако потвърди... да се подложа на ваксинацията ли?

# 378
Ако има кой да ти помогне, може да си направиш изследването и в някоя "добре подбрана чужбина" - където и да е, само да си сигурна в прецизността на апарата, в квалификацията и добронамереността на специалиста.

После решавай за ваксинацията.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:55 от Холограма

# 379
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=skleroza&Number=1 … ollapsed&sb=5
Това е превод от руски, има и телефони.
Знам, че пчелната отрова действа много добре, затова сложих линка.
Гледах филм за терапия с ужилване от пчели, но ставаше въпрос за САЩ.
По повод експерименталната програма- трябва да подпишеш декларация за съгласие и трябва да ти се плати, ако участваш.
Рени, можеш да бъдеш сигурна, че лекарят, който ти предлага това ще получи доста пари. Просто го знам, виждала съм.
Но не те съветвам да се включваш, защото не се знае след време какви странични ефекти ще има.
Пожелават ти успех!!!

# 380
  • Linz
За плащане на мен не стана въпрос. Информация също не ми беше предоставена (добре, че получих такава от момичета тук- в темата и на лични).
Но съм убедена, че внедряващите ваксината са добре обезпечени.

Холограма, сега мисля по въпроса за ЯМР в чужбина.

# 381
Рени,zдравей и от мен.  Simple Smile
 Не успях да иz4ета цялата тема,но раzбрах,4е са ти потвърдили диагноzата.Търся да намеря думи,но каквото и да напи6а 6те е тъпо. Пожелавам ти много сили и подкрепа   bouquet
  Майка ми е болна от МС ве4е 28 години.Това попринцип няма zна4ение zа теб,но с тоzи пример искам да ти покажа,4е живота продължава и 6те се наслади6 на вси4ки хубави,и прекрасни моменти,които ти предстоят  Grinning
 Раzбрах,4е си и вегетариянка.Майка ми съ6то е такава,а и паzи куп диети,и води доста спартански на4ин на живот.Тя е ослепявала напълно седм пъти,но и седем пъти си е връ6тала zрението.На мнението е ,4е zа таzи болест,духът е най_важното не6то.
 Пожелавам ти МНОГО,МНОГО сили и любов   bouquet
 П.П ако иска6 мога да ти дам нейния номер.Тя е прецедател на МС об6тество и е много готина  Party

# 382
  • Linz
malkonosle, да- искам Hug
Благодаря ти!

# 383
Рени,ето ти номера   0899103491 Татяна Иван4ева  Wink
 Винаги е удобно да и zвани6

# 384
  • Linz
Благодаря ти, malkonosle  bouquet
Толкова полезни неща научих тук Grinning

# 385
  • Linz
Момичета, с ваша помощ реших да не се подлагам на лечение, най-малкото на експериментално такова. Говорих и с мъжа ми и майка ми по въпроса. Все повече се съмняваме в диагнозата ми (още повече сега, когато знам, че се търсят нови болни с МС, върху които да се тества ваксината). На този етап спирам с ходенето по доктори.

# 386
... реших да не се подлагам на лечение, най-малкото на експериментално такова...
...На този етап спирам с ходенето по доктори.

Добре е, че се отказваш от лечение на недоказано заболяване.
Но не е добре да спираш изследванията.
В Цибалаб има един пакет "Цибалаб макс" - 30 лв май беше. Колкото за профилактика (за общо състояние) става. Направи си ехографии - черен дроб, бъбреци, щитовидна жлеза... Пак профилактични ги наречи. Ако можеш - и очно налягане, периметър...
И не се отказвай от ново ЯМР.

Това, и без основанията да пуснеш тукашната си тема, си го дължиш.
Почини си от стреса. И после премисли всичко отново.

Дано всичко напред да е само добро.
Поздрави!

# 387
Рени,
Като правиш втория ЯМР направи го с контраст.

# 388
  • Габрово
Момичета, с ваша помощ реших да не се подлагам на лечение, най-малкото на експериментално такова. Говорих и с мъжа ми и майка ми по въпроса. Все повече се съмняваме в диагнозата ми (още повече сега, когато знам, че се търсят нови болни с МС, върху които да се тества ваксината). На този етап спирам с ходенето по доктори.

Поздравявам те за решението Рени! От прочетеното в темата ти си съставих мнение по въпроса, но не исках да го пиша за да не ти влияя. Все пак съм само страничен, макар и безкрайно доброжелателен наблюдател, без опит и дълбоки познания в областта.
И наистина почини си малко от лекари и прегледи, отдай се на положителни емоции, пък после може да последваш съвета на Холограма.
Желая ти здраве! 

# 389
е, да
отстрани всички са много доброжелателни и знаят да дават съвети, пък като ти дойде до собствената глава вече е друго  Rolling Eyes
рени, МС общество си имат и сайт и гореща линия, те ще са ти от полза повече, отколкото този  форум(не искам да засегна никой, но просто там пишат хора, които са се сблъскали наистина с тази болест)
форумите им не са много посещавани, но чрез тях се свързах с други хора, болни от МГ- тя е порядко срещана от МС и за нея има малко информация, така че контактите с други болни ни бяха много полезни

Общи условия

Активация на акаунт