Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
ДОбре, тази изложба според вас за каква възраст е, защото аз дотука чувам, че на вас ви е харесала, ама сте на по 20+ години Simple Smile. Не искам да ги заведа малките и да сънуват кошмари после.  Confused

Според мен твоите са малки. Аз бих казала от 7 нагоре.

# 181
Момичета...не знам какво да мисля. Сега говори с лекарката, едните изследвания са излязли, едните са ОК ( слава Богу), снимката и е ОК, но много странно и е паднал хемоглобина за 3 седмици и в момента е с анемия, след като изследванията и бяха идеални на 5 септември.
Едни от стойностите за една от другите болести са леко завишени, но можело да е и от това, че е боледувала, затова сега като свършим антибиотика ( който ни дадоха заради лимфните възли), ще повтаряме част от изследванията. Накратко аз още 2 седмици няма да спя.  Rolling Eyes
Докторката каза, засега няма нищо тревожно, но трябва да повторим част от тестовете.  Sad
Ако е само анемия ОК, и аз имам и съм имала...дано да не е някое от другите неща.  Cry

# 182
Тандури, няма да е друго! Лекарката ти звучи много спокойна и е много добре, че е казала че за сега няма нищо тревожно. Ако не беше така, тя нямаше да го каже. Всичко ще е наред, пожелавам ви го! Все пак на нея имунната й система е толкова отслабнала сега от всичките боледувания. Тя как е сега?

# 183
Много е хубава изложбата body worlds, Тандури малки са ти децата още я гледат, няма май да я разберат. Мисля че ние с Виктория си говорихме за нея преди 1-2 теми. Дано да се оправи Елена скоро и да е просто вирус след вирус. Мартин имаше един такъв период, когато беше болен в продължение на 2 месеца, ама се оправи.

Да ви се оплача пак малко, може ли...? Майка ми получи кратка амнезия днес и не е съвсем ясно от какво. Предполагат че не е от инсулт, но въпреки всичко е една от възможностите. В понеделник ще и правят изследвания и ще видим. Виждам как всичките ни планове леко се срутват. Не ми е ясно как ще работя, ще гледам дете и ако майка ми не е добре ще я гледам и нея, защото баща ми е е пълна паника и той не е добре със здравето и е с един прекаран доста сериозен инсулт...  ooooh! не знам вече какво да мисля, животът ми се е преобърнал на 180 градуса. и на всичкото отгоре това дете кашля, че кашля и май пак ще трябва да го водя на лекар. Сетих се за Анет и за това какво си казва когато нещата са зле, ама нещо не ми се отдава....

# 184
Бистре, горе главата и стискаме палци да е по-малкото зло. Изчакайте си резултатите от изследванията, пък тогава го мисли. Знам, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но недей да се стряскаш преди да е ясно с какво точно си имате работа.

Същото и за Тандури май важи. Щом лекарката е спокойна и смята, че проблем няма, недей да се самонавиваш. Тук се презастраховат по триста пъти, едва ли би ти казала, че нещата са ок, ако имаше основания за притеснения.

Пумпал, как върви адаптацията към съвместния живот с малчо?  Laughing

# 185
  • Boston, MA
Бистре, дано всичко е наред с майка ти. Иначе хубава новина за мъжа ти, да е близо.

Тандури, горе главата!

На тази изложба аз нямах желание да ида, въпреки че една приятелка много искаше да ходим заедно, чух, че имало бебета и не мисля, че бих издържала.

Дани е с температура от снощи, но други симптоми няма, ясленска работа. И ми е свалил спейс клавиша и е голяма мъка да пиша, така че до по-късно.

# 186
Освен да се подредя и аз след вас на опашката. Ние сме пак в болницата. Жълтеница и съмнения за инфекция, заради ниски бели кръвни телца. Чак в понеделник ще излязат резултатите. Сигурно ще побелея до тогава.

Тандури, как се държите?

Бистре, с болни проблеми плановете отиват на вятъра. За съжаление.. Но ако мога да дам съвет, просто не планувай, гледай на нещата ден за ден. Ако утре майка ти е добре, това е хубав ден!

Зори, видях, че се оплакваш за ръцете..какво става? Тези дни не мога да те засеча.

# 187
Освен да се подредя и аз след вас на опашката. Ние сме пак в болницата. Жълтеница и съмнения за инфекция, заради ниски бели кръвни телца. Чак в понеделник ще излязат резултатите. Сигурно ще побелея до тогава.

Тандури, как се държите?

Пумпал, в София ли сте или във Варна?( Извинявай, не си спомням  Embarassed) Ако сте във Варна мога да ти дам координати на професорката( детски хематолог), която ми вдигна Калин на крака след целия ужас, ти знаеш.  Peace
Стискам палци да няма нищо и при вас, и при нас!!! Praynig Heart Eyes За стафилококи ли се съмняват или нещо друго, ако искаш пусни ми бележка?  bouquet

Ние...гледаме да си намираме работа и да се разсейваме. Днеска бяхме да берем ябълки, ама не можахме да седим много, че заваля дъжд, ама децата така се забавляваха.  Laughing Като се върнахме Калин се окъпа на дъжда + маркуча за поливане на трева  Mr. Green ВЪобще купон...( ама как ми е свит стомаха не питай).
Ей тука ако искате вижте снимки, утре ще махна линка.

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 06:58 от Tandoori

# 188
Здравейте мацки, минавам само да се запиша и изчета, да не би да пропусна нещо важно Laughing. Ние днес ходихме в зоопарка и беше забавно. Ще кача снимки по-късно. АJ беше много добричък, чак да не повярва човек и е голяма любов с баба си Heart Eyes.

Бистре, много кофти. Надявам се майка ти скоро да се оправи  bouquet.

Бубка, дано на Дани му се размине Hug

Пумпал, стискам палци всичко да е добре с Иванчето Hug

АJ се запече Rolling Eyes, спирам оризовата каша, засега.

# 189

Може да пробваш да му дадеш половин лъжичка пюре от сини сливи. Само хубаво погледни да не е смес с друго пюре! Трябва да е само prunes! Някой път смесват с боровинки, ягоди, ябълки, да не вземеш от тях! Hug Heart Eyes

Бистре, аз забравих да пиша, ако ти трябват някакви познати доктори във Варна, обаждай се! Hug Дано не е сериозно!

# 190
Здрасти, мацки.

Пумпал, защо така, бе, мила? Тъкмо си мислех, че всичко ще е наред, а то .. вие пак в болницата. Пфу. Кажи като излязат резултатите как изглеждат нещата.
За мен и моите ръце, нищо ново. Изтръпват, предимно нощем, започнаха и да се подуват. Краката и те така. Явно задържам вода, но не мога нищо да направя, пия вода, гледам да се движа, обаче ... работата ми е на бюро, няма как..

Тандурка, Пумпалчето е в Калифорния, не е в България. Видях снимките, Елена много е пораснала и е страшно сладка, пупу  Grinning Голям бонбон. Жалко, че толкова боледува последните месеци, при това е кърмено бебе...

Бубче, дано Дани се оправи бързо. Абе, каква е тая работа с децата и болестите, всички се оплакват тази седмица...

При мен нищо ново, занимаваме се предимно с нещата на малката - оправяме стаята, корнизи, пердета, килери.. Миналата седмица изпрах всичко, сега трябва да гладя, че от стоенето в коша всичко е на топка станало.. Много се изморявам тези дни, свърша нещо за един час, после три часа реанимирам, ама явно все така ще е. Болят ме и кокалите, почти не спя нощем, преди малко нещо изтраках, и сега едвам ходя..изобщо, всякакви малко неудобства. От цялото това четене по форуми и книги за бебета усещам, че започвам да зациклям малко, и ще поспра за седмица - две, че да ми се подредят нещата в  главата.

Правих баница преди малко, и мисля това да ни е вечерята. Хубав уикенд на всички. Simple Smile

# 191

Може да пробваш да му дадеш половин лъжичка пюре от сини сливи. Само хубаво погледни да не е смес с друго пюре! Трябва да е само prunes! Някой път смесват с боровинки, ягоди, ябълки, да не вземеш от тях! Hug Heart Eyes

Или сок/пюре от круша - при А.К. действа много изстребително този плод...

Джена, радва ме аватарчо! Heart Eyes Кажи сега дилемата с големината на дайпърите и бройката също, реши ли се? Как вървят нещата с документите и пътуването? А според теб прилича ли си със снимката от 3D?

Пумпал не е ли в Калифорния, бе Тандури, за каква Варна говориш, пак съм изпуснала нещо. Моля те, успокой се, виж какво здраво и хубаво дете е Ели с ябълките - дано си останеш само със страховете, без които, за съжаление, никоя майка не минава.

Пумпал, на Иван му желая да му мине жълтеницата и всякакви други проблемчета да са малки, каквото малко човече е и той. Да няма големи проблеми и да си живеете бебешкия живот с удоволствие и любов.

О, сега виждам, че Зора е обяснила локейшъна Пумпалов. Laughing

# 192
Аз знам, че Пумпал по принцип е в Калифорния, ама нали си ходи до БГ и се почнаха с проблемите и аз не разбрах, че се е прибрала в САЩ? newsm78 Явно съвсем съм се смахнала....

Сорри...

# 193
Миз, ама това истински тела на починали хора ли са?! Ако да, как го възприемат децата? Shocked

да, истински тела и техните органи. децата го възприеха нормално. не е шокиращо, разгледай сайта и ще се убедиш. всъщност може би зависи от гледната точка, не знам. на нас ни беше много интересно. в началото силвия изкоментира нещо, че било грос, но след като обсъдихме, че това нещо го има в тялото на всеки човек и е напълно нормално, стигна до извода, че всъщност няма нищо грос в него.
Ние я гледахме семейно тази изложба преди известно време във Филаделфия, може би преди година и половина. На моите деца явно им беше рано за нея, трябва да са били 4 и 6 годишни - изнемощяха от скука, а аз съответно не можах да се концентрирам в нищо. Всъщност там ни заведе един баща с неговите две момчета, но те бяха малко по-големи от моите. Ще кажа и аз като Hear Again, че и за мене 7 години е някаква начална приемлива възраст за посещение. Това е моят опит.

# 194
Зори, продължавай с водата. И от кокали няма да се оттървеш, абе тя е една... Мен пак ме заболяха кокалите, явно следродилно такова. Като заспя по гръб /най-после ией/ и после не мога да се обърна, имам чувството че опашката ми е претърпяла удар с чук.

Тандури, в ЛА съм. В еврейската болница, Шалом  Laughing Благодаря ти отново за личните. Нагряват го на лампи, сложиха му системи и аз го тъпча буквално с кърма. Билирубина пада, но съм много притеснена, защото ни приеха с билирубин над 20. И съм бясна, че не ни предупредиха да гледаме за жълтеница, а аз нямах представа. Сега се притеснявам дали няма да има и инфекция заради ниските бели кръвни телца. Чакат сега 4 култури.

Вашите резултати и те ли в понеделник идваха? Стискаме си палци значи..А малката сладкиша колко е порастнала! Любимата ми снимка е 1ябълка, страхонта е!

Джена, не знам дали ти казах, но Нолън е такава душа сладкаааа! Браво на вас какви сте големи и ящни! Той се роди на 1 нали? В колко часа?

Тази изложба ще я чакам да дойде при нас. Много интересно звучи.

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 12:36 от Пумпал

Общи условия

Активация на акаунт