Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Тандурка, следя темичката и чакам новини от тебе. Стискам палци утре да разбереш, че си се притеснявала напразно  Praynig

Бенсън, поздрави мъжът си специално заради бар-екзама - БРАВО! Пожелавам му една блестяща кариера, подплатена, както със материално така и с чисто морално удовлетворение.   bouquet

Джи, още онзи ден мислех да ти казвам за пореден път колко е хубав АК... пу пу  Heart Eyes

Индиана, майчиният инстинкт се появи при мене още часове след раждането. Ей сега (5 дни по-късно) съм циврила защо моят шошко расте толкова бързо и как ми липсват дните в болницата, когато го гушках за първи път  Blush (хормони...  Confused)
(и аз бях виждала бебета само на картинка допреди няколко дни  Crazy)

Бенсън, по повод последният ти пост - мдам, за жалост е така, но има лесно. Затваряш компа и не четеш  Hug
Де да беше така и "наживо".
Недей да слагаш АJ на диета - нека расте здрав и едър, както приляга на един малък мъж  Mr. Green

# 166
Индиана,аз до днес нямам подобно нещо,затова и чета като луда по всякакви теми,че ако разчитам на вътрешен глас да съм го закъсала много..Страхът по обгрижването преминава с рутината,другият-май никога..
*
какви планове имате за уикенда?ние ще ходим да се срещаме с Клифорд в книжарницата,после на музей с тъчинг арт,и после мисля да чистя че както ме е нямало 3 седмици и е адско..утре парк,гости,готвене,други гости,спорт малко за мен ако оцелея..
*
кажете за пушеното сирене моля!
*

# 167
какви планове имате за уикенда?ние ще ходим да се срещаме с Клифорд в книжарницата,после на музей с тъчинг арт,и после мисля да чистя че както ме е нямало 3 седмици и е адско..утре парк,гости,готвене,други гости,спорт малко за мен ако оцелея..

Плановете ми са, че мъжа ми ще работи, а аз ще имам 5 хлапета на гости  ooooh! Как ще се оправя със седем, идея нямам...

Къде това за Клифорд, в коя книжарница, че и Калин е луднал по него?

# 168
Тандурка,барнс и нобълс тук имат всеки уикенд стори тайм и една дама се преоблича както каквото е темата..имаха дора,заек за великден,д.коледа и пр..после има крафтс,чудесно се утрепват 2 часа,и кафе ми дават на мен,и малко жълта преса прелиствам..единств.ми проблем е че на тия места се въдят много бъгове,стефан още лапа и 2 от 5 пъти след подобно нещо има болен..но тъй де-пресметнат риск..
*
ха..като каза 7 деца..аз се хванах да помагам на една дама тук 1/седмица да и гледам децата за 3 часа,дори и ще ми плащат..много добра идея е,хем плейдейт за децата,хем кинти за моя фонд за хонда фит:)
*
имате ли ферми с тикви патч при вас?ние много обичаме,дори мисля утре сутрин да заменя парка с това..

# 169
Малко български реалии, американки. Слязох с кучето на общата тераса на кооперацията и по едно време го гледам, че си джвака нещо и се ядосах, че някой е пускал кокали от балкона си. Отварям му устата и вадя... използван тампон... И знам чий е, щот са основно пенсионерки от тази страна. Иде ми да й го окача на дръжката на вратата на тази мърла.  Sick

# 170
Хиър, недей бе жена, тъкмо закусвах мекици  Sick #Crazy Grinning

Анет, аз тъкмо гледах туй нещо в Барнс енд Ноубъл, ама и аз се замислих после за бъговете и викам айде, 7 деца в къщи са ми достатъчни  Laughing Много хубаво това дето си си намерила да гледаш хлапета! И аз искам така, и без туй ги занимавам с какви ли не проекти като дойдат в къщи Simple Smile
Взех си да чета една книга от Майка Тереза, да видим какво ще ми е мнението за нея, ще споделя. Някой гледал ли е филма с Жералдин Чаплин за нея?

# 171
Индиана,аз до днес нямам подобно нещо,затова и чета като луда по всякакви теми,че ако разчитам на вътрешен глас да съм го закъсала много..Страхът по обгрижването преминава с рутината,другият-май никога..
*
И аз май съм така.  Rolling Eyes
Анет, благодарности за споделеното.   bouquet

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 18:17 от блажка

# 172
  • usa
Миз, брави щерки! Какъв е тоя басейн по нощите?

ами това беше единствения възможен клас за силвия, в който два часа след започване на регистрацията имаше места - от 7.50 до 8.20. добре, че я записах само за един клас, по това време вече съм полузаспала и по-добре да не карам.

пумпал, ванката е голяма красота! затова е бързало момчето да излезе - да я извади наяве най-после тази хубост Simple Smile!

Малко български реалии, американки. Слязох с кучето на общата тераса на кооперацията и по едно време го гледам, че си джвака нещо и се ядосах, че някой е пускал кокали от балкона си. Отварям му устата и вадя... използван тампон... И знам чий е, щот са основно пенсионерки от тази страна. Иде ми да й го окача на дръжката на вратата на тази мърла.  Sick

глей сега как ми приседна кафето  Sick!

девойки, да ви препоръчам нещо. вчера водих децата и една тяхна приятелка на body worlds 3 в местния научен музей. накрая всъщност се оказа, че май те са ме завели мен, защото ме чакаха поне час да се откъсна и да си тръгваме и от чуство за вина, че съм ги оставила да прегладнеят, ги набутах в първия тако бел, който ни попадна пред очите ... удивително! германски учен измислил начин как да обработва тела с полимери за образователни цели. използва донорски тела и прави невероятни неща! ако намине изложбата по вашите краища, непременно я посетете. изключително интересно и полезно, не само за родители, а и за малко поотраснали деца, да речем над 7годишна възраст, на даниел му писна бързо, но той дойде по-късно с баща си, та си го разменихме и така всички успяха да разгледат експозицията. поне му закупих една книжка за тялото(не че има малко в къщи, но новото е винаги по-интересно...), та ще наваксаме пропуснатото в по-спокойна обстановка.

# 173
Миз, ама това истински тела на починали хора ли са?! Ако да, как го възприемат децата? Shocked

# 174
  • usa
Миз, ама това истински тела на починали хора ли са?! Ако да, как го възприемат децата? Shocked

да, истински тела и техните органи. децата го възприеха нормално. не е шокиращо, разгледай сайта и ще се убедиш. всъщност може би зависи от гледната точка, не знам. на нас ни беше много интересно. в началото силвия изкоментира нещо, че било грос, но след като обсъдихме, че това нещо го има в тялото на всеки човек и е напълно нормално, стигна до извода, че всъщност няма нищо грос в него.

# 175
Не знам дали става дума за същата изложба, но при нас близо две години се подвизаваше това:
http://www.bodiestheexhibition.com/bodies.html
Интересно е.

Пумпал
, чуден е Иван, да е жив и здрав още веднъж, а и майка му хубавица, браво, сега вече ми е ясно защо господин Леонардо се е задържал толкова.  Simple Smile

Хиър, окачи и го на вратата!!!  Rolling Eyes

Лек уикенд на всички!   bouquet

# 176

да, истински тела и техните органи. децата го възприеха нормално. не е шокиращо, разгледай сайта и ще се убедиш. всъщност може би зависи от гледната точка, не знам. на нас ни беше много интересно. в началото силвия изкоментира нещо, че било грос, но след като обсъдихме, че това нещо го има в тялото на всеки човек и е напълно нормално, стигна до извода, че всъщност няма нищо грос в него.

Гледала съм изложбата в Ню Йорк (бая пара беше, предупреждавам) и наистина е много интересно. Имаше и органи с разни заболявания (задължителните "бели" дробове на пушач) и показани всички системи на организма. Най ме впечатлия кръвоносната система - бяха оставили само вените и артериите и всъщност се виждаха само преплетени червени каналчета във формата на тяло...

# 177
..на тази екпозиция беше посветен 2/3 от задълж.ми курс по етика в уни..много ми е мерак да я гледам,бих завела децата без 2нд мисъл като се очовечат,страшно ми пасва на мирогледа подобно нещо..пусто не е идвала тук,синти е толкова безобразно консервативен че едва ли ще ни огрее..
*
Клифорд бил болен,за утешителна награда ни дадоха по една фри Клифорд книга..Ния много се разстрои,дори арта после не помогна,но авторитетно обясни че ще да си е лапал мръсните ръце и не си ги е мил преди да яде щом го е сполетял бъг..
*
Тандури,в моя опит повече деца се гледат по-лесно,затова и се навих на това..ще докладвам как е!

# 178
ДОбре, тази изложба според вас за каква възраст е, защото аз дотука чувам, че на вас ви е харесала, ама сте на по 20+ години Simple Smile. Не искам да ги заведа малките и да сънуват кошмари после.  Confused

# 179
Хиър, приседна ми кафето  Sick. Закачи й го на вратата казвам аз  Twisted Evil

Тандури, дано нищо да й няма на Ели fingerscrossed

Ния много се разстрои,дори арта после не помогна,но авторитетно обясни че ще да си е лапал мръсните ръце и не си ги е мил преди да яде щом го е сполетял бъг..

Mr. Green Още от хипопотама с банските смятам, че трябва да издадеш книга с афоризмите на Ния  Sunglasses

Ако механика ни върнe колата  до един час, ще ходим да гледаме Blue Angels  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт