Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Изпращам положителни мисли и енергия на всички, които си имат притеснения. Оправяйте се, майки и малчовци, ще ви мисля.
Ето тук една смешка от любимите ми смешници

# 196
Бързо оздравяване на всички малки и големи.
И Самуил от снощи е със 102Ф. Подозирам че и този  път антибиотика не подейства на ушите и утре няма да си тръгна от педиатъра, докато не ми даде направление за специалист "Уши, нос и гърло"  Tired

# 197
Кейси, настъпвай ги яко, защото иначе наистина ще те разиграват. И аз съм им много ядосана в момента. Дано му мине бързо на Самуил!

# 198
Тандурка, доста обнадеждаващо ми звучи, че педиатърката "не мисли, че е нещо сериозно". Тука каквито са предпазливи, едва ли би го казала, ако не беше така. Продължавам да ти стискам палци.  Peace

Пумпал, дано се размине с възможно най-малко болнични процедури и неприятности и час по-скоро да сте си в къщи на спокойствие и да се гледате.  Hug

Бистре, надявам се да не ти се провалят плановете и с майка ти да няма нищо сериозно. 

Кейси, дано Самуил се оправи преди бебчо да дойде, поне да не мислиш няколко неща едновременно.

Хиър, следя новините покрай майка ти - нека не и е уроки... само така да продължават да се развиват нещата  Hug

Джи, памперсите #1 са ни като харизани, така че купихме от Н- размера и сме с тях засега.  Simple Smile
Инак с документите - в болницата сто пъти говорихме с отдела, който отговаря за това, докторът го ръшнахме да се подписва и в общи линии бяха много разбрани. Та казаха ни че до сряда-четвъртък другата седмица можем да пробваме да си го получим от vital records отдела на кметството (?).
Чак тогава мисля да му купувам билет. Паспорта намерихме частна фирма, с която експресната поръчка е за 2-4 дни и ще процедираме така. Стискайте ни палци всичко да се уреди!!!

# 199
Пумпал, извинявай, аз съм много отнесена! Не съм разбрала, че сте се прибрали в САЩ  Embarassed Blush
Въпреки това съветите ми си остават същите, не обръщат внимание на коментарите за българските лекари  Laughing
Стискам палци на Иван нищо да му няма и само да ви остане притеснението...А пък Елена беше с 22, Калин с 25 билирубин. Спокойно! Знаеш-кърмене и пак кърмене за да може да се изхвърли от организма.  Hug

# 200
И Самуил от снощи е със 102Ф. Подозирам че и този  път антибиотика не подейства на ушите и утре няма да си тръгна от педиатъра, докато не ми даде направление за специалист "Уши, нос и гърло"  Tired

Кейси, от сега мога да ти кажа какво ще ти каже УНГ-то. Тръбички и махане на сливици.  Rolling Eyes Пробва ли с масажите дето бях пуснала, с които оправих ушите на Калин? Вземи си книгата No more antibiotics на др Блок, там има описано защо не действат антибиотиците на ушните инфекции и какво да се прави, направо ми спаси живота тази книга, защото бяха тръгнали да го режат Калин точно като бях бременна с Елена ако си спомняш.  Confused

# 201

Кейси, от сега мога да ти кажа какво ще ти каже УНГ-то. Тръбички и махане на сливици.  Rolling Eyes Пробва ли с масажите дето бях пуснала, с които оправих ушите на Калин? Вземи си книгата No more antibiotics на др Блок, там има описано защо не действат антибиотиците на ушните инфекции и какво да се прави, направо ми спаси живота тази книга, защото бяха тръгнали да го режат Калин точно като бях бременна с Елена ако си спомняш.  Confused
Тази книга и на мене ми хареса, аз от Тандури я знам.
Да оздравяват всички мъничета!!!
Оооох, не си е работа да имаш в съседство семейни общежития на теологичен факултет, и децата ни да се возят в един и същ автобус за училище. Някакво момиченце седяло до моя син и му надуло главата за Исус Христос, сега и за това трябва да мисля - как да поднасям по цивилен начин вероучението. Има една библия за деца у дома, пазя я за този момент, май и идва времето. Или да взема като някои майки изобщо да не си пускам децата на автобуса. Те - за да не прихващат лошо поведение. Аз - за да не прихванат нездравословно количество морал. Но нещо не са ми в природата такива радикални мерки, пък и нали му плащаме данъците на този автобус ...

# 202
Ще пратя мъжа ми да купи книгата днес.
Тандури, пробвах с масажите, доколкото ми позволява Сами, изобщо не стои мирен. Поне да го погледне специалист, а докато се завърти тромавата система, ще прилагам съветите от книгата.

# 203
Кейси, ако го боли ухото - последно за Борис ползвахме едни тукашни хомеопатични капки Similasan (Earache relief), kids size. Тук казват, че щом инфекцията е на средното ухо, няма смисъл от капки, но пък ние решихме този път така да опитаме. Не знам дали са помогнали, доколкото четохме ревюта на лекарството, поне не са навредили. Еднократно сложихме 3 капки. На педиатрите в случай на инфекция на ухото вече се обаждам само в краен случай, като са минали между 2 и 3 дена, ако дотогава детето не е спряло да се оплаква. Такива са и настоящите препоръки.

# 204
Той не ми казва, дали го боли. Бърка в ухото и толкова.
Във вторник имаме час за контролен преглед, за да видят дали се е изчистила инфекцията след антибиотика. Ще пробвам и с капките и ако смъкне темп. ще изчакам до вторник. 10х, блажка  Simple Smile

п.п. Гледам снимката на Нолън сега. Бях забравила, колко бързо се променят и растат бебетата  Grinning

# 205
Блажка, помислих си че ще кажеш, че много пеят богословите  Laughing

В общежитията в Софийски имахме богослови близо до нас. Ей беше едно пеене едно чудо...

# 206
Благодаря за позитивните мисли. Надявам се нещата да се оправят и да е най-малкото зло както казахте.

Всички други бебета и деца да се оправят също.    :bigdance2:When it rains, it pours, както казват англоговорящите. Peace

# 207
ДОбре, тази изложба според вас за каква възраст е, защото аз дотука чувам, че на вас ви е харесала, ама сте на по 20+ години Simple Smile

Изложбата е уникално интересна, ние се мотахме часове вътре като деца, аз даже пипнах  Embarassed Но наистина товите дечковци са доста малки за нея - не, че ще сънуват кошмари, по-скоро ще ти е твърде сложно да им обясниш детайлите и могат да се отегчат, но за кошмари много се съмнявам Simple Smile А моралните аспекти на подобна експозиция ги къдря като се сетя с различни хора от разалични националностти, защото е много забавно за мен да им чуя коментарите и вижданията  Crazy

Тандури, ако не те затруднявам те моля да споделиш от кой слинг си най-доволна, и понеже беше предупредила да тестваме дали на бебчо ще му хареса преди да се хвърляме да купуваме, накъде да се насоча за рент/покупка?

Джена, помня много добре постовете ти и ми е едно такова усмихнато и по-спокойно като кажеш, че природата си знае работата по-добре от нас,многознайниците Simple Smile))
Анет - и аз съм се окопала в книги и нет, та чак до скандали със скъпия го докарваме, защото той гтвърди, че свръхинформираността не била полезна в случая и ме докарвала до мании...мани..мани - угодия няма Simple Smileб

# 208
  • usa
ДОбре, тази изложба според вас за каква възраст е, защото аз дотука чувам, че на вас ви е харесала, ама сте на по 20+ години Simple Smile. Не искам да ги заведа малките и да сънуват кошмари после.  Confused

ами аз още в първия си постинг казах, че не е за деца под 7 години, на по-малки не би им било интересно.

..на тази екпозиция беше посветен 2/3 от задълж.ми курс по етика в уни..

а какво е виждането на академичните среди за етиката на такова изложение? щото вчера със съпруга се разспорихме по въпроса, когато той се изказа, че не бил очуден, че точно на германец му е хрумнало да прави такива статуи, визирайки нацисткото минало на тази нация...

Освен да се подредя и аз след вас на опашката. Ние сме пак в болницата. Жълтеница и съмнения за инфекция, заради ниски бели кръвни телца. Чак в понеделник ще излязат резултатите. Сигурно ще побелея до тогава.

милият бебок Sad. дано бързо се стабилизира и да си ходите в къщи да си се опознавате и радвате!

Оооох, не си е работа да имаш в съседство семейни общежития на теологичен факултет, и децата ни да се возят в един и същ автобус за училище. Някакво момиченце седяло до моя син и му надуло главата за Исус Христос, сега и за това трябва да мисля - как да поднасям по цивилен начин вероучението. Има една библия за деца у дома, пазя я за този момент, май и идва времето. Или да взема като някои майки изобщо да не си пускам децата на автобуса. Те - за да не прихващат лошо поведение. Аз - за да не прихванат нездравословно количество морал. Но нещо не са ми в природата такива радикални мерки, пък и нали му плащаме данъците на този автобус ...

ти ако мислиш, че ако си далеч от теологичния факултет ще ти се размине, много се лъжеш... на албена дружката беше във втори клас като ми загъна в красива хартия една детска библия и ми я подари да съм я четяла на девойките, щото и станало мъчно за тях, че не били запознати с исус... а няма нищо общо с теологичен факултет.

джена, спокойно бебе ли е нолън? кажи как се гледате.

# 209
Индиана,за мен информираността води до образован (уж??)избор,после си сърбам попарата информирано:)Отдавна не споделям 100% с татко им какво съм чела,свеждам до 2-3 идеи и оттам мъдрим..Твърдо вярвам на природата и че си знае работата,но що касае възпитание и пр чета ежедневно,нищо не ми иде отвътре..
*
Миз,като цяло изводът беше че ако имаш достатъчно инфо какво е преди да идеш и решиш да идеш  - да не си мрънкал после..никой не го карат зорлем,но за редица хора е полезно и не бива да се банва по псевдо етични причини..много хора в класа бяха ужасно против,бая скандали се вихреха.
*
по-добра седмица за всички, ние отиваме на гости на 2 новодородени еднояйчни моми та досега готвих 5 манджи за майка ми кърмеща..

Общи условия

Активация на акаунт