Newsflash 29:Baby Boom у американско

• 14 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Пумпал,много сладко бебе ,пу-пу .Бързо да се нормализират нещата с жълтеницата  Praynig

Джена,много хубав аватар имаш  Grinningпу-пу .

Тандури ,стискам палци за Ели  ,нормално всяка майка да си мисли страшни неща .

Бистра,кураж и за теб ,големи промени в живота ти ,дано всичко с майак ти е наред .Оздравяване на детенцето .

Джи ,страхотен малък мъж ,пораснал чаровник  Heart Eyes

Кейси ,уф ,тези уши ...при вас май често се повтарят инфекциите .Виктор миналата седмица спря АБ ,минахме контролен преглед и казват ,че всичко е наред ,няма Т ....
Пожелавам да оздравява Сами .Защо тук капки не се изписват ?Аз си донесох от България  ,но не смея да слагам на своя глава .

Водих Виктор на лекар с цел кръвен тест за алергиите ,и само с преглед си минахме  Rolling Eyes.Няма алерголог в тази клиника  ooooh!А ми е важно и искам да знам какво може и какво не може да яде ,за детската градина ми трябва документ ,сега ще чакам кога ще има нова дата за специалист вече .А колко време се опитваха да ми внушат ,че този тест е излишен и на детето ми му няма нищо ,аз макар и с лош английски обяснявах ,че е стигал до Урбазон .Объркват ме тези лекари  ConfusedНякой правил ли е тестове на детенце ,малко да ме светне какво точно ни чака ?

Някой беше питал за топеното ,пушно сирене и аз на опашката ,че търся по магазините и не намирам .

# 211
Момичета, исках просто да ви пусна линк с gift shop-а на St.Jude, пуснали са нещата си за Хелоуийн и Коледа, ако някой се интересува:
http://shop.stjude.org/GiftCatalog/index.do

Тази година имат доста по-хубави неща, и не сам от сувенирите.  Peace

# 212
Таndoori и Джи, мерси за съветите  bouquet. Имах prunes пюре и му дадох на АJ, чак тази вечер имаше ефект.

Jenna ,трябва да сме на диета малко, защото тежим колкото едногодишно дете Rolling Eyes. Вие как сте?  Наддавали ли Ноли (много му отива името на малката шушулчица Heart Eyes)? Аз като тетка да кажа, но мисля, че прилича на таткото Laughing.

блажка, сега покрай  идващите коледните празници, може да e по- лесно да му обясниш малко повече. Peace
Едно време познавах един, учещ в благословския, освен по жени да ходи, за друго не мислеше Mr. Green.

Днес ходихме до Тоnto National monument. Видяхме къща на древни индианци(pueblo) изсечена в скалите. Не очаквах да има толкова много планини тук и да е толкова красиво с огромните 100-годишни кактуси.

Ще кача снимки после, свекърчо сега ги обработва Wink

# 213
radi-т,
iziскай направление за алерголог  от вашите педиатри,само това се иска от тях
тук           
 http://www.choa.org/default.aspx?id=3299     
 или на подобно място не може да няма специалист
изискай преводач,задължени са да ти осигурят бг който да превежда ако не ти е спокойно с езика
не могат по закон да ти откажат услуга ако си я плащаш,може и в алергологията да не стигнат до тестове,но поне ще обяснят защо и ще ти дадат нужното инфо
подобни прегледи обаче се бавят доста,затова като начало забрани фъст,масло,ядки,ягоди,шоколад и производни в яслата.
*
тестовете доколото знам не са кръвни,а кожни; драскат по кожата,слагат алерген и гледат за реакция,като това
http://www.dkimages.com/discover/previews/994/50188000.JPG

(аз по подобен начин изисках неврологичен преглед за син ни,нямаше нито един наистина тревожен симптом освен нашите навивки,но уважиха искането ми,правихме ЕЕГ,дойде сметка за 1000 кинта,застраховката го покри..)

# 214
# 215

Тина, тя пита за топено-пушено сирене то изглежда като кашкавал по-скоро, само че има специфичен вкус.  Peace Не съм виждала тука такова, ама пък има достатъчно други видове сирена, на мен не ми липсва. Има едно сирене, което прилича по вкус на топеното, с леко пушен аромат, ама не си спомням как се казваше. В Дели-то го има, едно кафяво по краищата.  Peace

# 216
за СИРЕНЕТО ТОПЕНО..
towa дето го е показала Тина го ядем редовно,но не става за готвене
другото за което говори Тандурка е мисля гаудата,тя е твърда,не се топи и става само за ядене така,без топл.обработка
..аз търся еквивалента на топено шопско сирене,дето се слага в яденета,може да се пече и пр

# 217
Анет, за пушеното сирене ли говориш, онова дето го продават на пръчка?
В италианския магазин при нас съм виждала подобно на вид - italian smoked cheese се води. 

# 218
  • Boston, MA
Пушена гуда и пушена моцарела се доближават най-много по вкус:

http://www.amazon.com/Smoked-Gouda-Plain-Pound-igourmet-com/dp/B0000TU74U

http://www.amazon.com/Mozzarella-Braided-Smoked-cappiello-8oz/dp … 856860&sr=1-5

# 219
Момичета, какво ще ме посъветвате, като то отговора предварително ми е почти ясен, ама да попитам- ако тръгнем да пътуваме за БГ с малкия (на около годинка), да му купим ли и на него билет за самолета като за възрастен, или да караме без място, както таксуват децата под 2 годинки?

# 220
Момичета, какво ще ме посъветвате, като то отговора предварително ми е почти ясен, ама да попитам- ако тръгнем да пътуваме за БГ с малкия (на около годинка), да му купим ли и на него билет за самолета като за възрастен, или да караме без място, както таксуват децата под 2 годинки?

Ние сме летели веднъж с дете на годинка до България, и веднъж с дете на 6-7 месеца до Флорида. И в двата случая не сме купували място. Моето мнение е, че тази възможност трябва да се използва.

# 221
Момичета, чудех се дали да ви съобщя новината, ама пусто сърце не трай...

Мишолина си има момченце - Антон.  newsm68 newsm44 Родила е вчера - само за 45мин в болницата и дори не е имало време за упойка!!! Предполагам, че ще се включи тука по-късно.

джена, спокойно бебе ли е нолън? кажи как се гледате.

трудно ми е да преценя  newsm78. Момичетата от отчетните говорят за бебетата си, които само спяли и ядяли... Ноли определено не е от тях, но от друга страна всичките му проблеми засега ги решаваме с висене на гърда, та нямаме някакви периоди на плач без причина. Той от 1-2 дни почна да будува след хранене, да се кокори, да оглежда света. Или го дундуркам или го слагам на Бопито и изглежда много заинтересован от всичко наоколо. Дори понякога откарва така чак до следващо хранене... аз хем се радвам да се занимавам с него, хем не умирам от удоволствие, когато това се случи през ноща  Laughing

Бенсън, таткото ще те черпи  Mr. Green . На прегледа 2 дни след изписването бяхме наддали 2 унции от изписването, което доста ме успокои, защото ми е притеснено дали го храня достатъчно.

# 222
Ха!Чудесна новина!А така...раждайте везнички:)))) Добре дошъл на този свят,Антон!Да растеш здраво и кротко бебе!

# 223
Момичета, чудех се дали да ви съобщя новината, ама пусто сърце не трай...

Мишолина си има момченце - Антон.   newsm68 newsm44 Родила е вчера - само за 45мин в болницата и дори не е имало време за упойка!!! Предполагам, че ще се включи тука по-късно.

Браво, браво! Добре дошъл на Антон, живи и здрави да са цялото семейство! И адаш на мъжа ми е малкият мъж!  Laughing

# 224

Ние сме летели веднъж с дете на годинка до България, и веднъж с дете на 6-7 месеца до Флорида. И в двата случая не сме купували място. Моето мнение е, че тази възможност трябва да се използва.
летяла съм с 1.2 год дете до бг+бременна в 3ти месец,сама;
с 1.8 до флорида и бременна в 7ми месец и с 11м до мексико с баща им
не взимахме място,не е особено приятно,но пък пести 600 кинта до Бг което за нас са пари..

Общи условия

Активация на акаунт