Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава „куул“ и какво е значението му в контекста на родителството?
Какво представлява партито за Хелоуин и какви са идеите за него?
Какви са препоръките за родителите по време на Хелоуин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава „куул“ и какво е значението му в контекста на родителството?
-
Какво представлява партито за Хелоуин и какви са идеите за него?
-
Какви са препоръките за родителите по време на Хелоуин?
-
Какво представляват „българските паспорти“ и какво е тяхното значение?
-
Какво е изтръпване на ръцете по време на бременност?

пу-пу .
А ми е важно и искам да знам какво може и какво не може да яде ,за детската градина ми трябва документ ,сега ще чакам кога ще има нова дата за специалист вече .А колко време се опитваха да ми внушат ,че този тест е излишен и на детето ми му няма нищо ,аз макар и с лош английски обяснявах ,че е стигал до Урбазон .Объркват ме тези лекари
. Имах prunes пюре и му дадох на АJ, чак тази вечер имаше ефект.
Родила е вчера - само за 45мин в болницата и дори не е имало време за упойка!!! Предполагам, че ще се включи тука по-късно.
. Момичетата от отчетните говорят за бебетата си, които само спяли и ядяли... Ноли определено не е от тях, но от друга страна всичките му проблеми засега ги решаваме с висене на гърда, та нямаме някакви периоди на плач без причина. Той от 1-2 дни почна да будува след хранене, да се кокори, да оглежда света. Или го дундуркам или го слагам на Бопито и изглежда много заинтересован от всичко наоколо. Дори понякога откарва така чак до следващо хранене... аз хем се радвам да се занимавам с него, хем не умирам от удоволствие, когато това се случи през ноща