18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 189
  • 903
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много ми стана тъжно от публикацията на Zanda Ksurik.  Confused Даже и малкото останали кадърни учители, не желаят да задържат в училищата, камо ли да привлекат нови такива. Мъчно ми е, че никой не мисли за децата и за това  какво образование ще получат. Много тъжно... Tired

# 181
Много ми стана тъжно от публикацията на Zanda Ksurik.  Confused Даже и малкото останали кадърни учители, не желаят да задържат в училищата, камо ли да привлекат нови такива. Мъчно ми е, че никой не мисли за децата и за това  какво образование ще получат. Много тъжно... Tired
Какво ще те грее теб децата ако едвам си изкарваш хляба да не говорим че за преживяване не стигат.

# 182
  • София
Аз се ядосвам на системата и на тези от министерството, ни най- малко съм искала да упрекна учителите.  Peace

# 183
Аз се ядосвам на системата и на тези от министерството, ни най- малко съм искала да упрекна учителите.  Peace
Да де разбрах аз но ние и затова си нямаме система после учениците и учителите  били виновни Peace

# 184
Ех, Зандичка. Победиха те. И теб. Какво да кажа на моето гардже сега?! Тя искаше и класна да и бъдеш. Заради теб дойдохме, изкарахме изпитите, в теб ни беше надеждата.

Директорите се сменят. Това го знаеш много добре. Няколко проверки предизвикай само. Вдигни пушилка в медиите. Успехите ти нямат граници, затова те мразят. Национална черта ... Един мъдър даскал ми беше казал едно време: "Мило, младо момиче. Не се впечатлявай от отношенията с колегите си учители. В учителската стая не е задължително да влизаш, освен на ПС. А при децата си длъжна да влизаш всеки час. Тях спечели с любовта си."

Мъдра жена си, Зандичка. Тези, които бяха против мен, вече не ги искат на работа никъде, пък аз съм програмист. Изписаха ми вежди - гайтанени, без да искат. Но ... децата страшно ми липсват. Страшно ...

# 185
аз съм от стара загора и искам да попитам за телефоните на у-щето  newsm78 съшто ако някой знае с какви придмети си приема и как став приемът Rolling Eyes ще се радвам ако някой ми каже  Hug благодаря предварително

# 186
тел: 02/9880301
Приемът след 7 клас е същия както и за останалите езикови гимназии - изпит по БЕЛ и изпит по Математика.

# 187
# 188
А ПРИЕМ СЛЕД 8 КЛАС ИМА ЛИ

# 189
  • София
С оглед изписаното в хода на темата, съм много учудена от прочетеното.
Занда, много съжалявам за случилото Ви се и дано намерите място, където да приложите познанията си и да бъдете морално и материално удоволетворена от това. Успех!  Hug

# 190
  • София
Здравейте, момичета!

Желая на всички деца, записани не само в 18-то училище, но и изобщо в училищна възраст, здраве, успехи, да ви носят гордост и усмивки, да се чувстват добре, да са любопитни, търсещи и отворени за света на науката.

Аз се махнах, както казах, но съм наблизо - станах асистент по китайски език към катедра "Китаистика". Който и от вас да има проблем, нужда от съвет във връзка с езика - винаги смело ми пишете, аз щи ви отговоря и ще се радвам да помона на децата.

Отново - успехи във всяко едно отношение!

# 191
  • София и там където не се пуши
Zanda Ksurik успех в новата работа.

# 192
моите въпроси са следните Grinning
прием след 8 клас има ли ?
 Praynig
това 4астно у-ще ли е ? Cry
има ли квартири об6тежития или не6то такова?
 newsm78

# 193
  • София
На трите въпроса отговорът е "Не".

# 194
  • по пътя на светлината
Аз пак да питам,китайския от първи клас или след 7 клас?

Общи условия

Активация на акаунт