18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 198
  • 903
  •   1
Отговори
# 195
Аз пак да питам,китайския от първи клас или след 7 клас?
Има от първи клас  и след седми

# 196
  • София
Никога не е имало от първи клас китайски език, Дива.
Няма и да има, заради различната специфика и липсата на кадри.

# 197
Никога не е имало от първи клас китайски език, Дива.
Няма и да има, заради различната специфика и липсата на кадри.
Опс бъркам го с японския нищо че са различни Blush Blush

# 198
  • по пътя на светлината
Благодаря?  bouquet

# 199
Има ли занималня към училището или поне някаква частна в района?

# 200
Има държавна която е задължително безплатна  но само за 1 ви клас .За 2 ри незнам.Частна има отсреша  тя е от 1 ви до 4 ти клас и е 200 на месец

# 201
  • София
За 2 ри незнам.
в момента има и за втори клас

# 202
Искам да изкажа Благодарността си към учителката която изучи до 4 клас дъщеря ми и сега учи и сина ми госпожа Бояджиева.Невероятен човек и педагог!!!

# 203
  • Sofia
Искам да попитам, когато се подава молба за първи клас има ли значение коя паралелка с какъв език да се пише на първо място и как е най-добре да се подредят желанията! Благодаря предварително! Grinning

# 204
Искам да попитам, когато се подава молба за първи клас има ли значение коя паралелка с какъв език да се пише на първо място и как е най-добре да се подредят желанията! Благодаря предварително! Grinning
има да паралелките с английски и японски са наи трудните.Молбата се подава в началото на февруари и не се заблуждаваи  ако ти кажат че за английски нятате шанс ти си напиши 1во и 2 ро желание само тези.Ако ти кажат края на февруари навестявай ги през 2 дена.Защото  на майките тази година им бяха казали дата и познаи когато отидоха вече всичко беше заето така че малко по нахално от твоя страна

# 205
  • Sofia
А останалите желания пишат ли се  след английския и японския - напр. 1. английски, 2. японски, 3. немски, 4. френски или се пишат само английски и японски.

# 206
А останалите желания пишат ли се  след английския и японския - напр. 1. английски, 2. японски, 3. немски, 4. френски или се пишат само английски и японски.
Може и така аз писах само 2 езика  с желанието на детенце

# 207
Не разбрах защо модераторите са изтрили въпроса за японската занималня. Надявах се да науча нещо повече за нея, а те взели че "модерирали"  темата. Shocked

# 208
  • Sofia
Здаължително ли е  да се учи японски. Може ли английски и френски примерно.

# 209
Здаължително ли е  да се учи японски. Може ли английски и френски примерно.

каквото ви е желанието на вас това може да се учи

Общи условия

Активация на акаунт