18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 206
  • 903
  •   1
Отговори
# 210
А някой да знае бала за след 7ми за японската паралелка 

ПС- чудя се мужду 18то с японски или друго с италиански  newsm78

# 211
За японската паралелка минималният бал след второ класиране тази година беше 27.696.
melinor моят син влезе в японската тази година. Много съм доволна, а и той също. Ако имаш нужда от информация - питай!   bouquet

# 212
  • Sofia
Има ли мами чийто деца са записани в първи клас. Искам мнение за обучението. Доволни ли сте? Трудно ли става записването?

# 213
Някой знае ли от кога започва записването за 1 ви клас за учебната 2009-2010г.?

# 214
февруари Hug

# 215
  • в зоната на здрача
Има ли мами чийто деца са записани в първи клас. Искам мнение за обучението. Доволни ли сте? Трудно ли става записването?
Със записването не сме имали никакви трудности..
Отиваш пускаш си молба,отбелязваш си какъв език искаш да учиш и тва е.
Ние сега сме в първи клас с френски и до момента нямам оплакване ,
госпожата ни е млада и усмихмата ,може да се общува с нея.
Не ги натоварна кой знае колко децата с материал,и самите те ходят с кеф на училище.
Това е в ощи линии,ако има друго питай.. Hug

# 216
  • Sofia
Благодаря за инфото.  Hug

# 217
Моето дете е 4 клас с английски. Класната ни е невероятно добър педагог г-жа Колева.
Подготовката по английски е на средно ниво, но той се води от друг преподавател.

Когато ние бяхме първи клас материалната база в училището беше ужасна, но определено от тогава се е подобрила.

Има мнооооооого специално отношение към децата в японските паралелки. Добре че ги отделиха.

Училището не е лошо, но най-важното май е да случиш на добър педагог за класен ръководител.

# 218
  • Sofia

Има мнооооооого специално отношение към децата в японските паралелки. Добре че ги отделиха.

Какво искаш да кажеш с това?

# 219
  • София
И аз съм мнооооого любопитна  newsm78 какво ли ще е мнооооооого специалното отношение

# 220
Записвам се да следя темата. За сега сме се ориентирали към това училище. Синът ми ще е 1 клас тази година.

# 221
И аз ще помоля за актуална информация-за записването и евентуално за препоръки на госпожи от сегашните 4-токласници.

# 222
И аз ще следя темата с интерес. Винаги съм смятала, че детето ми ще учи в 18-то. Аз самата там учих една година в гимназията. Освен това там учиха брат ми и сестра ми. Учителката на брат ми все още преподава на дечица до 4-ти клас, но за съжаление в момента води втори клас. Харесвам училището, харесва ми и това, че има френски език от първи клас. В другото училище, което съм избрала, няма френски. Проблемът е, че 18-то ми е доста далеч. Сега живеем извън София и вероятно ще се спра на местното училище, поне до 4-ти клас. Все още обаче се колебая. Thinking

# 223
С търсачката на google попаднах на това:http://agorasofiabg.wordpress.com/
Занималнята звучи добре.Нали не е само за японските паралелки?Не ми стана много ясно.

# 224
Здравейте,някой знае ли какъв е балът за кандидатстване след 7 клас?...  Rolling Eyes
И с БЕЛ и математика ли се кандидатства?...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт