18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 323
  • 903
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
извинявам се, ако се повтарям. Как стои въпроса с предучилищната в 18то?
Има ли такава, как става записването, има ли занималня и добра ли е? Изучава ли се език в предучилищна?
Благодаря.
Няма предучилищна занималня има само в 1 ви клас.Има няколко езика но са от 1 ви клас

# 331
Знаете ли какви са извънкласните занимания за първокласниците и към кого трябва да се обърна ? Благодаря ви предварително  Peace

# 332
Аз знам за танци, балет и футбол. Имаше идея и за допълнителни занимания по музика, но не знам дали се осъществи.
Предполагам към класните ръководители. Те ще ти дадат информация. Peace

# 333
  • София
И ние сме се запътили да кандидатстваме в това училище 1-ви клас.
Споделете мнения!  Peace

# 334
Избинявам се се за не доста образования въпрос ...ама 18 соу има ли прием след 8 клас с японски  newsm78 моята щерка ходи на курсове ама не могат да л издадат сертификат

# 335
Има прием след 8ми клас с японски.До самото училище има и школа Агора София по японски,както и  занималня за малките.

# 336
Знаете ли кога излизат списъците с приетите първокласници?

# 337
  • София
Списъците с всички, които са подали документи за първокласници ще излязат в края на май, като след излизането им ще има насрочени дати за препитване на децата. Не всички ще бъдат приети.

# 338
  • София и там където не се пуши
. Не всички ще бъдат приети.

И в най-елитните училища, няма такова нещо, като кандидатстване и неприемане. Всички деца навсякъде им правят, нещо като входящ тест, за да видят кое накъде е  newsm78 .

# 339
Какво ги препитват децата за първи клас, тест ли им правят, любопитно ми е?

# 340
  • София
Това ми обясни секретарката. Не знам какво включва препитването. Предполагам е някакъв разговор с детето, не е тест или нещо подобно, просто препредавам това което ми каза тя, когато подавах документите.

# 341
  • София и там където не се пуши
Какво ги препитват децата за първи клас, тест ли им правят, любопитно ми е?

Нарисувай какво си предсатвяш като ти кажем - учителка, първи учебен ден или прсто си водят разговор с тях. Приятно им е на децата. Като дори да не го заведете на такава среща , пак ще го приемат, щом е записано.

Нещо се е изсилила секретарката.

# 342
  • София
Ясно  Laughing какво им прави удоволствие да се правят на велики, не ми е ясно Tired

# 343
  • София
В кварталното училище когато са записвали племенницата преди дни са им казали, че имало препитване просто с учители в присъствието на психолога на училището  Shocked. Това се правело просто за правилното разпределение на децата по класове, поне така казали.  Rolling Eyes Предполагам и в 18 ще е така. Какво ще ми препитват детето ако искам да го запиша в японската....дали знае как е напр. ....морков на японски, може би.  Mr. Green

# 344
не ми се ще въпросите да са от рода на:Къде/какво/ работи баща ти?  /като едно време/       
/т.е ще можем ли да разчитаме след време да ни стане спонсор/
Няма ли някакви обективни критерии за прием, а не по симпатии, външен вид на родителите и т.н. ?

Общи условия

Активация на акаунт