18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 306
  • 903
  •   1
Отговори
# 315
s kakva ocenka se vliza v 18 i ima li ang 4e  newsm78 Thinking

# 316
  • София
Здравейте  Grinning
Искам да попитам ако има запознати - какво е това Бункасай?
Мойта щерка ще ме подлуди, иска да ходи с приятелки в неделя, ама не може да ми обясни какво е точно  newsm78
Празник някакъв японски било  Thinking

# 317
  • София
Amidala,
Едно линкче за теб, от което ставя ясно ,че Бункасай е ежегоден фестивал на културата, традиционен за японските училища.Явно и 18-то  СОУ с японската си паралелка   провежда нещо подобно.. Peace
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_Cultural_Festival

# 318
  • София
Благодаря    bouquet

# 319
Amidala,
В 18-то децата от японските паралелки започват да се подготвят 2-3- месеца по-рано за Бункасай. Има програма - пиеси, песни  и т.н. Моят син участва миналата година - бяха големи емоции. Гости са освен деца от училището и много японци, включително и посланика.

# 320
  • София
А цял ден ли продължава програмата?

# 321
Дано не те излъжа, но мисля, че беше до към 3-4 часа следобед. Все пак беше преди цяла година и съм забравила подробности.  Grinning

# 322
  • София
ОК, мерси   Grinning

# 323
  • София
Слава Богу, че намерих тема за 18то  Heart Eyes
Попрочетох темата, но не подробно, ще я изчета допълнително.
Имам един въпрос, извинявам се, ако е дискутиран някъде назад.

Трябва ли да подам молба за прием в 1ви клас на дъщеря ми освен в 18то и в друго училище, от гледна точка на презастраховане (евентуално ако не бъде приета) или с подаването на молбата, приемането на детето е сигурно?
Може ли ако не я приемат в желаната от нея паралелка, на следващ етап да се премести?

Извинявам се за лаишките въпроси, ще се радвам на всеки който им обърне внимание   bouquet

# 324
  • София
За всеки случай подай и в друго училище. Моят син вече е четвърти клас, но на първата родителска беше споменато, че едно от три деца е влязло. Нямам представа дали може на по-късен етап да се премести. Предполагам че по-скоро не може, защото местата се запълват. Иначе събеседването минава много леко-питаха за цветове, форми и др. такива и мисля че какво е изпълнил на тържеството в детската градина. Дано съм ти била полезна.

# 325
  • София
ta-ra , благодаря ти   bouquet

Всяка информация ми е добре дошла! Дано да я приемат, защото е много мотивирана.

# 326
Дали някой, който знае, може да ми отговори колко паралелки за японски език има за прием след 7 клас? 1 или 2 ? Предварително благодаря.  Hug

# 327
  • София и там където не се пуши
Дали някой, който знае, може да ми отговори колко паралелки за японски език има за прием след 7 клас? 1 или 2 ? Предварително благодаря.  Hug

В сайта на РИО има паралелките за цяла София, училища по училища.

# 328
Благодаря, намерих каквото търсех.  Simple Smile

# 329
  • София
Здравейте,
извинявам се, ако се повтарям. Как стои въпроса с предучилищната в 18то?
Има ли такава, как става записването, има ли занималня и добра ли е? Изучава ли се език в предучилищна?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт