Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 984
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
ами и аз си мислех, че там нямам работа...отделен форум с мисия...знам ли?
общи Бургаски срещи се организират тук,
срещи на тема благотворителност се организират в темата от подфорум благотворителност Обявяваме и тук за тези които искат да се присъединят независимо дали имат възможност да се включат или само да се информират
 newsm78 но за кърмаческата - знам ли?
Ако искате да се съберем за по кафе на заведението до чадъра в 11.00, там около люлките /където лятото ходихме през седмицата с Рени, Маги, Шушончето, и компания. А кърмещите майки да се присъединят към нас след като се срещнат до Пантеона и приключат с кърмаческата среща newsm78 Ако пък искате, за да не се делим направо да се обединим newsm78

mama21 Не мисля, че някой, който и да е той има право да те упреква - всеки има право на личен избор 

goguna - наистина става сложно, но следващия път ще си на линия  Hug

GJK , ти къде се криеш

# 91
Честита рожбичка на Mariavilka,да е жив и здрав малкия Калоян!Да расте послушно и усмихнато детенце!

# 92
срещата на Пантеона не е кърмаческа. предложих да направим една обща форумска бургаска среща. нека да се срещнем там и след това да поемем накъдето решим.

# 93
  • Burgas, Bulgaria
Честито и от мен-много здраве и щастие на бебо и цялото семейство-незнам какво и бебешорито

такааа значи си стягам чантичките и ще цъфна в морската-Рени Маги Вале вие там ли се събирате бе гугутки или днес няма да излизате.

Ааа Добро утро  Mr. Green

# 94
  • България
Ками, аз съм за протеста. Кажи какво трябва да се направи.  Други желаещи няма ли????

# 95
  • Бургас
Amelia не се крия  Blush
Чета ви аз, ама не ми се пише нещо  Crazy

# 96
Днес питах за Рожден ден в Смарти Парти /нали и на мен ми предстои/
Та ситуацията е следната:
- 60лв. наем за час и половина/включват се балоните, шапки и свирки/ за максимум 10деца, а срещу още 10лв. стая за майките
- въпросното помещение е достъпно обаче и за други деца, следователно може да има 10 деца от рождения ден и още толкова, че и повече външни на едно място....голяма тъпотия
- почерпката + тортата или си ги носиш или те ти предлагат, мерна ми се един каталог там, но не го разгледах
Ама нещо не ми се връзва сметката newsm78

Според тази брошурка за 2часа на дете е 5лв, простата математика показва, че за 60лв. децата ще са 12 и то не за час и половина
... Аз ли не бивам или   Rolling Eyes

# 97
Рняма да мога да се включа, но мога да изпратя журналисти...

Амелия, много ме заинтригува. Би ли споделила къде работиш?
Може и на ли4ни.
Аз се подвизавах в медийните среди, преди да емигрирам, макар й в малко по-различно поприще.
Докато пишех, видях и постинга ти за Смарти Парти.
Много ми е от полза всяка такава информация, знаеш!
Така 4е Благодаря!  bouquet
А в Палавници и Усмивка ходи ли?

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 15:34 от МАЙКА

# 98
Докато пишех, видях и постинга ти за Смарти Парти.
Много ми е от полза всяка такава информация, знаеш!
Така 4е Благодаря!  bouquet
А в Палавници ходи ли?
Знам, затова я публикувам
В Патиланци ще звънна по телефона и ще ги посетя най-късно понеделник, че моята е рожденичка сега на 12-ти Октомври
И на Усмивка ще съобщя офертата, там съм ходила и само по телефона смятам да разпитвам

# 99
 Hug Heart Eyes Страшна си.
Твоята дъщеричка ще става на 1, нали?
Ние на тази възраст у дома празнувахме, но беше "лудница".  Crazy

Упс, без малко да пропусна.
Мили Бургаски мами,
искам да ви почерпя за здравето на моя син Томас, който днес има Имен ден - Свети Тома.

# 100
     Да кажа и аз за смарти парти, миналата неделя бяхме там на рожден ден на едно приятелче. Наистина им беше весело на децата, ама имаше още поне 5 не от РД. Освен това ми се стори доста скъпичко. Бяха някъде 7-8 дечица, бяха поръчали пици, бутерки и безалкохолно, тортата си я носеха те и накрая приятелката ми каза че са платили над 200лв. Множко ми се виждат на мен, но ако мога да си го позволя и аз бих направила там РД. На децата им беше наистина много забавно.  Simple Smile

Честит имен ден на малкия Томи! Много да радва и слуша мама   bouquet

# 101
  • Бургас
Не ще празнуваме там на 13-ти, ако малкия се оправи. Аз запазих за 10 деца+стая за родители. Напитките са от тях, а другото аз си го взимам. Бяхме там на РД на Теди на Марианамама и беше супер.

# 102
  • постоянно
Запис  Peace

# 103
  • На морето!
Лелееее,ама какво е това затишие?
В това гадно време никой ли не си стои пред компютъра?
Айде да ви приканя с по едно кафенце

# 104
ами затишие, я ... неделя
то и аз използвам кофтито време, за да пооправя малко къщата
добре, че вчера не остана ред да измия прозорците, че да ме е яд сега  Mr. Green
хайде до после

Общи условия

Активация на акаунт