Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 965
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
# 151
а нали ние тука коментирахме, да пише в петицията и за ремонт на старите детски градини, че те са в окаяно състояние, това защо никъде не го пише

# 152
момичета,мн спешно ми трябва шаферска рокличка,или такава дето поне да мяса на такава....за събота Rolling Eyes някоя от вас може ли да ми услужи? Embarassed Blush Embarassed
моята бясна щерка е на 2.8г,16кг и 98см висока. Peace

# 153
  • Бургас
а нали ние тука коментирахме, да пише в петицията и за ремонт на старите детски градини, че те са в окаяно състояние, това защо никъде не го пише
Ами съжалявам не съм видяла предложенито.  Sad
Уж гледах, но явно не съм чела внимателно.

# 154
Sesana,  аз доколото знам има и доста закрити градини, филиали, групи и паралелки към училища
така, че може да се "реновират" и запустелите сгради /освен ако няма имотни спорове/ и да бъдат отново открити с по-малко средства, а по-нататък като осигурят средствата постепенно да си строят.

май доста хора още не са гласували за срещата?
пък като гледам за 27ми хич няма желаещи - изборите ли ви отказаха  Mr. Green

# 155
А я аз да попитам, на колко време си правите такива срещи?
С децата ли?

# 156
  • Бургас
Добро утро, успешен ден на всички, макар и малко мрачен   bouquet

ти къде се губиш що те няма в кюто
Ами изчанчиха ме малко тази седмица пътувам и не се заседявам в офиса - в понеделник в Нова Загора, а във вторник в Ямбол. Дано днес да съм в офиса малко да почина Simple Smile.

# 157
А я аз да попитам, на колко време си правите такива срещи?
С децата ли?

ами зависи - гледаме да е поне веднъж месечно, но лятото е по-трудно да се съберем на вечерна среща без деца
иначе с деца - през деня и лятото по-често

# 158
  • Бургас
Sesana,  аз доколото знам има и доста закрити градини, филиали, групи и паралелки към училища
така, че може да се "реновират" и запустелите сгради /освен ако няма имотни спорове/ и да бъдат отново открити с по-малко средства, а по-нататък като осигурят средствата постепенно да си строят.

май доста хора още не са гласували за срещата?
пък като гледам за 27ми хич няма желаещи - изборите ли ви отказаха  Mr. Green

Ами аз мисля, че повечето са продадени. До нас в Зорница е така. На времето градината е била по - голяма, но част е продадена и сега е болница. Единственото, което е се прави е градината на Вардар и там нещата са чудесни. Въпроса е, че в центъра градините са крайно недостатъчни, както на всякъде де. Но това, което вече е продадено ..... Поне да назначат по още един човек на група, че 30 деца са страшно много.

# 159
Sesana, аз знаех само за филиала на Златна рибка в морската срещу Приморец, че е продаден и сега така си седи. Но явно и на другите съдбата е същата  newsm78
Аз гласувах - абсолютно съм съгласна  Peace

# 160
  • Бургас
Здравейте,
имам едно въпросче към опитните мами.
На моето бебче му е зачервено крачето и му се бели кожата в ингвиналнаа гънка. Дайте предложение с какво да мажем. По принцип мажем дупето с олио на Себа мед и нямам никакъв обрив или зачервяване и крачетата отвътре също с това мажа, но и двете са черевени, че чак кожата е  побеляла. Не знам дали го обясних добре.
Благодаря Ви

# 161
  • Бургас
Sesana, аз знаех само за филиала на Златна рибка в морската срещу Приморец, че е продаден и сега така си седи. Но явно и на другите съдбата е същата  newsm78
Аз гласувах - абсолютно съм съгласна  Peace
Аз съм почти сигурна, че всички са продадени.

# 162

Диде, напиши го в коментара като се подписваш! Аз така направих! Peace

Sesana , твоето детенце ходи ли на детска ясла?

# 163
Аз и тук да пиша, че с тези две теми, вече не знам кой къде чете.
Търся си компания за кръводаряване. Ако някой има желание, но като мен не може да се накани да отиде, сега е моментът Simple Smile
Подробности на лични/icq/skypе - по избор.

# 164
vania_ip аз ня мога да се включа в такава акция за съжаление  Sad
пробвала съм се, ама с моите килограми и кръвно...просто не ставам

Общи условия

Активация на акаунт