Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 917
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  И освен това мисля, че няма никакво значение дали детето ще ходи в държавната ясла или в частна такава, дори първата е за предпочитане.За мен най-добрият вариант е някой да го гледа у дома.Особено пък през зимата.
   Мисля че въпроса не беше за държавна или частна ясла.Тук ставаше въпрос дали има място в Бургас където почасово децата да се занимават.Например песнички ,речеви упражнения ,ситуационни игри ,моделизъм ,рисуване,а защо не и уроци по чужди езици.В смисъл не само да ги затвориш на една закрита площадка с играчки и да платиш сумати пари.

# 241
 Аха, и къде мислиш, че ще стане това, в клуба по моделизъм за едногодишни ли?Примерно.

# 242
  И освен това мисля, че няма никакво значение дали детето ще ходи в държавната ясла или в частна такава, дори първата е за предпочитане.За мен най-добрият вариант е някой да го гледа у дома.Особено пък през зимата.
   Мисля че въпроса не беше за държавна или частна ясла.Тук ставаше въпрос дали има място в Бургас където почасово децата да се занимават.Например песнички ,речеви упражнения ,ситуационни игри ,моделизъм ,рисуване,а защо не и уроци по чужди езици.В смисъл не само да ги затвориш на една закрита площадка с играчки и да платиш сумати пари.
   За такова нещо и аз съм навита да си дам парите!А има ли?

# 243
Аха, и къде мислиш, че ще стане това, в клуба по моделизъм за едногодишни ли?Примерно.
   Не защо в курса по моделизъм.Моето дете много моделира от пластелин.А и не всички деца са едногодишни нали.Нестава въпрос само за ясла,има и 3-4 год. деца на които ще им е интересно нещо по-различно от закрита дет. площадка.

# 244
Гледам че споменавате д-р Калудова-тя приема ли и в какви часове?

# 245
Гледам че споменавате д-р Калудова-тя приема ли и в какви часове?
Вчера й се обаждах на мобилния и ми каза да звънна в понеделник сутринта в кабинета

# 246
mousy , чудесно попадение е този сайт   bouquet даже и за 15 лв с доставката да поръчаш снимки пак ти излиза по-изгодно, отколкото, ако ги поръчаш в бургас.
от качеството казваш - доволна си?

# 247
mousy , чудесно попадение е този сайт   bouquet даже и за 15 лв с доставката да поръчаш снимки пак ти излиза по-изгодно, отколкото, ако ги поръчаш в бургас.
от качеството казваш - доволна си?
Много съм доволна, много повече отколкото от бгфото, например, от тях въобще не съм доволна. И хубавото е, че ти ги носят у вас и тогава си плащаш.
Като качиш снимките, които искаш през FTP /става бързо/ - потвърждаваш заявката си по телефона или по ICQ - в сайта е посочено

# 248
Катка, такова заведение в истинския смисъл на думата няма.Някакви забавачки са, ама колко са редовни и докога не се знае.И аз се позаинтересувах по този въпрос, така че не пиша празни приказки.
В истинския смисъл на думата няма и няма да има Tired.Важното е да са на същият принцип.  Аз лично нямам против да пратя детето си в държавна ясла, но няма места, дори и да я вземат ще бъде в група с 30 деца. Мерси Sick
Между другото открих една занималня, където гледат целодневно деца (друг е въпросът дали е редовна). Другата седмица ще ида да видя условията.

Въпроса наистина беше за занималня, но казахме, че такава няма.

# 249
 И после сподели с нас! Laughing
 М/у другото вие преместихте ли се вече? Grinning

# 250
И после сподели с нас! :lol:
 М/у другото вие преместихте ли се вече? Grinning
Мълча като комунист, защото там гледат само 5 деца и е много близо до нас Wink Дано да го харесам, че луднах  Crazy Ако има места ще споделя.

Да, преместихме се но не до вас. Още малко...уф.

# 251
mousyхайде като ще вадиш снимки да се комбинираме! Peace Благодаря много за иното за сата, много ще ми е олезен, че ние все не вадим, бабите мрънкат.....
А за Калудова чух, че е много болна и вече не преглежда. Щом казвате, че преглежда, значи сигурно се е оправила. Praynig  thumbsup

# 252
А за Калудова чух, че е много болна и вече не преглежда. Щом казвате, че преглежда, значи сигурно се е оправила. Praynig  thumbsup
Точно затова и аз попитах и много се радвам, че е по-добре  Hug

# 253
mousyхайде като ще вадиш снимки да се комбинираме! Peace Благодаря много за иното за сата, много ще ми е олезен....

И на мен ми хареса сайта!  Peace

А аз искам да ви попитам момичета за магазинчета за килими? Къде около вас има такива като забутаните например на ул.Кирил и Методи и в блока на Краставицата? Проверила съм и в Домко! Другаде къде има да ме упътите?
Предварително ви благодаря!

# 254
  • Бургас
Снежи ,много килими има до Бриколаж ,където са 1001 бани,Мартинели ,след Бриколаж ,посока М.Рудник.

http://www.carpetmax.bg/kilimi.php?name=17&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт