Отговори
# 15
  • Варна
запис и от нас!
а мен ей тея снимки ме стимулират newsm09
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48708&view=1&photo=9

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 11:38 от Virginity

# 16
Планираме третото бебе за след две години.Аз искам и по рано, но няма как. Раждах с цезарово и трябва да изчакаме ooooh!

# 17
Ники   bouquet
Аз искам след около две години,ама си е Божа работа, да е второто, че като съм се наела да гледам деца да е почти наведнъж Mr. Green

# 18
за анкетата гласувах след две години,но Божа работа ако дойде и по рано здраве да е само  Laughing
desidm, и ние следващата седмица имаме годишнина, да не сте на "нашата" дата - 14.10?
на вашата на вашата сме и ние на 14.10 се бракувахме,само че защо никой не ми помага с идейки някакви  newsm78

# 19
  • Русе
desidm, и ние следващата седмица имаме годишнина, да не сте на "нашата" дата - 14.10?
на вашата на вашата сме и ние на 14.10 се бракувахме,само че защо никой не ми помага с идейки някакви  newsm78

и аз се колебая....
мислила съм за това, това му е любимо или нещо такова   Thinking

# 20
Браво на Никки Hug!
Магеста, благодаря,много!
За анкетата- след 5, поне , още съм млада  и красива:crazy: Joy. Причината е, че току- що завърших право и ако не започна да работя по специалността скоро (а хич не ми се оставя бебш, ама това е друг въпрос), после никой няма да ме иска... Sad

# 21
  • Варна
Запис !
За анкетата отговорих  - 5 години ! Но ако дойде по-рано , нама да го връщаме ! Но трябва да поясня че това ми се ще да е максималната разлика !

# 22
Привет.
Браво за темата, заглавието и анкетата   bouquet
Имам доуточняващ въпрос към анкетата - отговор "След  2 години" какво означава:
- след 2 години, считано от сега; или
- след 2-годишна възраст на декемврийчето?

# 23
И ние да се запишем.......
Благодарности на Ники  Heart Eyes
За анкетата отговорих след 4 години имайки предвид Алекс да е на 5г.
Скоро и аз трябва да ви пусна малко снимки че ни забравихте пък и девойките  да ги поумаем..... Peace за сега само 2-3 за да пробудим желанието им за още Laughing Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170020&photo=63 от тук нататък

bouquetХУБАВ ДЕН НА ВСИчКИ   bouquet

Момичета дайте идея купила съм манго ровех се из сайта но не открих рецепта,за нашата възраст,нека някой който е приготвял нещо да сподели.Благодаря!!!!!!!!!!!!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 18:13 от ketka

# 24
Вижте тази статия на английски, забранени храни до 1 годинка

magesta, явно сте се пооправили, щом вече за такъв чай мислиш. И аз искам от тоя чай, като го гледам...

Аз, ако е рекъл Господ, искам до 3 год да родя второ бебче (едно пишурче  Mr. Green), ама да видим. Не искам да "планирам" нищо, че с планове не става.

Мойта сладкишка е станала толкова обсебваща, постоянно е около и в мен, включтелно и сега ми е на скута, не мога да мръдна без нея, едва смогвам да отида до тоалетната 1-2 пъти в деня. И вече спи само по 2 пъти... Върти се като пумпал, сяда, става, ляга, върти се ... пада (!!!) ... Бърбори все едно казва нещо наистина...разпознава бау-бау, мяу-мяу, жижо (жирафа), лампата и топката. Едно ново нещо - сутрин ме оставя да се събудя сама чак в 9.00.  Mr. Green

Какво става с pontes-а!? Оправи ли се?

Адриана, на нашата годишнина, аз му подарих памучна фанелка от Бенетон (т.е. много качествена и избрах супер хубав оранжево есенен цвят) и я дадох в Кодак да й лепнат една снимка на беба. Струва 12 лв услуата, за 2 дни, много качествено. А за парфюм - днес е повод да ти споделя, понеже мъжо има рожден ден, XS на Пако Рабан е хубав, но най-доброто досега, което съм видяла, е Allure Home Sport на Chanel, това беше моя подарък за него днес, супер е.  Hug

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 18:30 от шамЕнет

# 25
и аз се сетих за парфюм,но сякаш ми иска да е нещо което да му остане спомен а не само фъс-фъс  newsm78
ооо забравих то от мислене по подаръци и поводи забравих за мерките на детенце днес 9.700кг и 74см

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 21:19 от desidm

# 26
  • Русе
шамЕнет, жив и здрав да ти е мъжа (и послушен, естествено)
на 29.09 моя мъж имаше рожден ден и му подарих блузка -  мн сладка, на Том Тейлър, 2 седм по-късно не ми се ще пак блузка да бъде....

да се отчетем с днешните мерки на Вайана - 8.900кг / 73 см

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 19:18 от Адриана_

# 27
Привет момичета,
за децата маркирах когато дойде,но поне мисля първо да се върна на работа,да си потърся нова,да поработя в нея и тогава бебе.Истината,е че щом спра да кърмя ще почвам пак противозачатъчни,та решим ли да имаме второ,май ще е планирано.А дали и кога ще стане-божа работа.
Понтесче я видях във вторник и още не беше оздравяла.
Вержи с тези снимки-розови мисли се родиха в мойто съзнание.
Никки,аз освен за дневно меню на първа страничка,не се сещам друго.А за други линкове съм много зле.Има доста любознателни мами,дето могат да помагат.

Лека вечер от нас.

# 28
Привет! Hug

Няма ли някой отговорил с опция-бременна съм в момента Crazy Crazy Crazy

Никога до сега Алекс не е бил толкова кисел колкото днес.Излизат му 3 зъба наведнъж и миличкия сигурно от това е такъв киселяк Cry

# 29
Аз отговорих след повече от 5 години за анкетата,но незнам дали искам второ дете,Георги сега ми е за 3 наведнъж Crazy Сигурно ще стане,но трябва да мине доста време,за да се реша отново.

Споделяйте идейки за годишнините,може и да си открадна някоя от вас.Ние нямаме брак с таткото,но празнуваме 2 години откакто се гаджосахме през ноември Heart Eyes

Много хубави снимки,всички дечица са големи бонбони Hug

Относно киселост-Георги никога не е бил толкова нервен и нон-стоп плачещ,колкото последните дни.Просто нямам думи,нервите ми са опънати до скъсване,станала съм истерична направо,най-лошото е че мъжа ми горкия го отнася най-много.Дано всичко да свърши по-бързо.Още е болен,няма сила на света,която да го накара да си изпие сиропите..Днес не можахме да стигнем до докторката,но утре ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт