Отговори
# 285
Аааааа,moonlady ,щ'ом така искаш да отслабнеш,значи има нещо и за теб,а? Laughing

# 286
Днес събрахме смелост и цялата фамилия излязохме на разходка въпреки студеното време, Лазар беше като космонавт опакован и през цялото време рева, защото не можеше да мърда, не знам зимата как ще я караме с всичките тези дрехи.

Муун честити армагани на девойката...и теб на са те пропуснали май:)

И аз искам да питам няма ли да се вталявам най-после, че есенния ми гардероб е пълен с дрехи, които не ми стават или ми стоят зле...нямам желание за нови, искам да съм фина дама и да си носа моите парцали, още си ги харесвам...пък и покрай децата много, много не остават средства за мен и тати. Но пък хлапетата са последна мода, просто не мога да се удържа като видя нещо за тях.

За френския сайт най-отдолу на страницата има възможност за смяна на езика, така че си избираш според знанията и уменията.
Alex Shu сподели като ти пристигнат покупките дали са покрили твоите очаквания.

И аз мислех, че Лазар използва повече лявата ръка, но от един месец насам пък използва повече дясната, май е прекалено рано да се определи.

Утре сме на консултациа, но не искам да ходя, че съм болна и да не лепна бебетата там, та ще се наложи моя мъж да отиде, той естествено никъде не е ходил сам с Лазар и то с колата, та ще пазари майка ми да иде с него. Никак няма да ми е спокойно, но нека и той да се прояви-хубавото е че не се дърпа-вече почти седмица гледа Лазар вечер, нощем, че и през почивните дни. Аз поне се наспах тези нощи при Калинчето.

# 287
  • Бургас
Моя приятелка /както вече споменах/ си поръчва от редута дрешки и е доволна, а последните ги беше взела на супер цени.....,а за езика, както по-горе беше писано, най-отдолу на сайта има възвожност за смяна, тъй че действайте.

Когато Пеш беше по-малък ми правеше впечатление, че към всичко посяга с лявата ръка /майка ми е левичарка, за туй тъй бързо го изхваща/, но  сега, като че ли си служи еднакво добре и с двете ръце, ще видим за в бъдеще как ще е.

# 288
  • Düsseldorf
Относно La redute - това за езика не е вярно, за съжаление. Има възможност за избор на магазини Редут от други страни, но там съвсем няма такива намаления, каквито има във френския... Инак щях да съм овършала австрийския, щото немски няма.... Но е за страни, не за езици и не върши работа...

# 289
Все не ми остава време да драсна някой ред, но чета редовно. Ще помоля да ми дадете адреси на магазини в София с детски дрешки от които сте доволни, може и на лични. И къде има повечко модели столчета за кола. Предварително ви благодаря   bouquet И естествено като реших да се вредя за среща сви кучи студ, нооо като дойдем там ще видим как ще се развият нещата.  Grinning И накрая и ние да пуснем някоя снимка, а именно как си отпразнувахме 10-тия месец
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4250898
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4250897
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4250896

# 290

Общи условия

Активация на акаунт