Отговори
# 255
ЧРД на duca и dakota!

Честита годишнина, BettyL.!

Здравейте момичета...искам да ви питам някой поръчвал ли е снимки онлайн от фото браво и дали е доволен...
На Фото Браво са 2 пъти по-скъпи от тези: http://www.snimkitemi.com ,  от които съм много доволна и качеството е отлично.

За меда - на деца под 1 година не се дава, заради опасност от болестта ботулизъм. Иначе консумиран от кърмачки - не се излагайте - може да се консумира (освен ако детето не е чувствително към всичко, което ядете).

# 256
Ч.Р.Ден на duca и dakota-
Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Преди малко докато миех чиниите,оставих Лори на свекъра и познайте за по малко от 5мин. падна и си удари челото/сега има червенина/ и се обърна заедно със дървено столче и то я затисна.Направо ми прекипя всичко.А той:така ще станеш силна.На бебетата главите са меки,а на дедовците - не. #Cussing outТъпанарщина!

# 257
  • Бургас
Аз супичка давам от кухнята - десетина лъжички и после пюрето, но Пеш не винаги я иска.
Бях чела някъде, че е хубаво да се дава супичка или бульон  преди пюрето - подготвяло един вид организма да произвежда повече ензими ли беше  newsm78, които да усвоят по-добре приетата храна след това.

Бети честита годишнина и още много щастливи дни заедно!

# 258
  • Русе
Честито на рожденичките!
Честита годишнина на Бети!

# 259
  • Варна
оф и Лора си е шибнала главата някъде без да я видя (вероятно в кошарата) и вече втори ден има едно червено петно на челото Rolling Eyes

# 260
Мерси за отговорите, девойки!Пак ще се върнем ние на Памперс май, а уж затова ги смених, че и те му пускаха пишканото.Взех Молфикса, щото по-голям ми се струваше, но явно е само визуално.
За претоплянето и потенето май има нещо вярно- аз съм бая зиморничава и смятам, че и на малкия му е студено, но от няколко дни го държа у дома ( 22 -24 градуса е)по боди с къс ръкав и блузка отгоре и няма вече проблем.
Супките и Томи в началото ги ненавиждаше, обаче посвикна и даже понякога ги предпочита пред второто.Наистина са полезни за стомахчетата им.Ние засега взимаме храна от Джуниър меню и съм доволна, а и на него му харесва.

Да се похвалим- Томи вече прави 4-5 стъпки самичък.Е, след което позалитва, де- добре, че мама е наблизо Party
Честито на имащите повод за почерпка днес  bouquet
Инче, търпение му е майката.И аз съм на тоя хал.....но друга тема.Няма да си разваляме събота вечер, я! Wink
Лека и нежна нощ! Heart Eyes

# 261
  • Бургас
Стига сте спали, ставайте за среднощно кърмене или за компания на среднощнокърмещите..... Joy

# 262
Ето толкова рано май не съм висяла във форума. Whistling
Дават ми тук всякакви съвети,че трябвало малкия като се събуди(да кажем в 7ч),да му дам някаква закуска-попара и т.н. понеже вече е бил голям.И аз с целия си акъл го направих това нещо.Изнервихме се взаимно с него,разсънихме се и сега аз си пия кафето,а Алекс си играе в кошарата(леко изнервен).Направо ми идва да  Banghead То детето си иска млякото сутринта и още един час сън,а аз го тормозя с глупости Crossing Arms

# 263
Благодаря, момичета!
Ники, можех да попиша и аз по това време нощес. Ние снощи се прибрахме към 12.30 и много трудно заспах. А и бабата се беше измъчила с нашите зверчета. Милата, но беше издържала, не ни се обади да ни притеснява, въпреки че бяхме доста близо до вкъщи.
Снощи Венета заспала без вечерното си мляко, изобщо не искала да яде АМ. Миналия път като я оставяхме вечерта поне половината беше хапнала. Е, навакса си после, естествено!
Браво на Томи! Хайде и той в отбора на ходещите!
Лилетка, я не ги слушай! Давай си на детето млякото сутрин, вие двамата си знаете най-добре!

# 264
  • Русе
Добро утро и от нас!
Днес правим една година от сватбата!  Ето лека почерпчица:

Честита годишнина и на desidm

# 265
Честита годишнина и на desidm
еее изпревари ме.честита годишнина и на теб Адриана!  Crossing Arms
ами хайде и аз да почерпя за годишнината ни

# 266
  • Русе
  love001

# 267
за двете черпещи двойки:

Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целия живот! Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте!

# 268
  • Düsseldorf
Добро утро, мацки!  Hug
Чета ви аз от време на време, но имах време да драсна само 2 реда онзи ден и сега като заспа малката реших, че трябва да се включа и по-активно!
НИе продължаваме да правим опити да ходим, като за целта се покатерваме на всичко, което е по-високо от нас, независимо колко е стабилно. Разбирайте, на количката, н а проходилката, и ако за минутка не я наблюдава някой, е на косъм от разбита муцунка! Не ще да стои никъде сама, не ще и на ръце, ако може будна ли е да вършее - т.е. по 15 часа на ден, щото много-много не спим денем...
Забравила съм да разкажа как миналата седмица една комшийка ни даде една голяма купа домашно грозде. Свиленката щом го мерна взе да мляска звучно (прави го винаги, щом види храна или чуе тропане на чинии). Оставих аз купата на портмантото, измих една чепка и белихме зърна, махахме семки и ядохме докато не взехме да лепкаме целите от сока. Докато си измия ръцете обаче  нашата решила, че малко грозде съм й дала явно, като отишла с проходилката до купата и като нагъчила една чепка заедно с дръжката и като примлясква с една сериозна и концентрирана физиономия, чудеща се що така е по-тдрудно за гълтане!.... #Shocked Направо ме шашардиса, докато изкарам всичко от устата й, добре, че не се задави все пак!
Инак с нейната физиномия, комбинация от смях и мусене, понякога с изплезен език, вече е спечелила махалата.
Други по-нови снимки скоро не съм качвала, но откъде толкова време.... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99390&photo=30
А, все се каня да ви кажа, ако все още не сте се зарибили и вие като мен, за един френски сайт, от който много мами поръчват на поразия напоследък, има доста добри попадение от време на време откъм дрешки - и детски, и за големи хора, и мнооого сериозни намаления. http://www.laredoute.fr/
ХАйде, пак се събудихме!... До някоя друга пауза - чаоо.....  Stop

# 269
Честити годишнини Адриана_ и desidm!!!
Пожелавам ви дълги дълги години здраве и любов с половинките!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт