Отговори
# 240
  • Бургас
Ами всъщност пъпките не приличат на гнойни...., но някои от тях са с бял връх.....Оф ще го заведа на лекар, ама на какъв трябва? Кожен пердполагам, ама специално детски ли трябва? Щото мъжа ми така на времето го объркали - завели го при кожен и той му дал да се пръска с едни кортизонови препарати......., а после го завели при детски такъв......Абе впуснах се в много обяснения.... Ще поразпитам тука из Бургас за добър кожен лекар......
И аз си мислех, че може да са от млякото - ама той мляко яде от две седмици на кухнята, а пъпките са отдавна......

Аз влязох да честитя рождените дни на Dakota и duca

Честит рожден ден!
Животът нека не ви плаши,
мечтите да са ви другар,
а щастието с вас да крачи,
като ваш приятел стар
.

# 241
Ники, заведи го първо при педито,все пак трябва да разпознава видовете пъпчици, това и е работата.

# 242
ЧРД на Дука и Дакота! Живи и здрави, момичета!
Като сте тръгнали да се "хвалите" с децата си - да се похваля и аз! Венета ми изсипа две тенджери с мляко на кухненския под. В различни дни, де! В единия случай бяхме сложили свареното мляко на пода, за да се изстуди по-бързо, пък и поради липса на място поради неистовото слагане на домати в буркани от страна на баба ми. Докато се усетим и бебката хванала тенджерата за дръжката и вдига - не успях да стигна на време до нея и цялото мляко се разля по пода. Вече беше изстинало, слава Богу. При втория случай млякото още беше в бутилката - отворила капачката, която явно не е била добре сложена, и млякото си течеше по пода - добре, че видях навреме, та не изтече много. Joy Така, че ако някой има нужда да му се вари мляко ...... Grinning
Ние довечера сме на кръчма, ще оставяме Венета и баткото на баба ми, горката. Пък утре сме на погача на първия ни братовчед. И аз като Магеста, планирам да отида без бебе, но от баткото няма как да се отървем. Всъщност като имаш повече деца трудно ги пласираш всичките някъде, все някое ти остава  Joy.
Ники, и Венета така - уж толкова неща знаеше и показваше и изведнъж блокира. Сега от време на време само иска да ги показва - явно трябва да е много на кеф. Сега с желание казва само чао!
Mamp21, спокойно, само 20 са на този етап. За следващия ще му мислим след години!
Невена, и Венета е тъй - май до училищна възраст все след мен ще върви. През деня пак имам шанс да се откъсна от нея, но вечер е някакъв кошмар. Трябва все до нея да съм, по възможност на пода, и да я занимавам - иначе реве. Пък изляза ли от стаята настава истинска драма!
Дано се оправи времето скоро, та да си спретнем една хубава срещичка!

# 243
Magesta, ти искаш да ме довършиш бе жена.....виж, ако дойдеш пакет със сина нямам против, но когато съм на работа ти ще гледаш децата......поне майка ми да си почине  Laughing

Ние вчера бяхме на ДК, Алекс е 9.400 кг. и 78 см. Бихме две ваксини - хепатитна и антигрипна. Следващия месец ще му източат кръвчица и тогава ще решаваме какво ще яде. Както винаги сина ми наби лекаря....рита го, блъска го и всичко това съпроводено с отвратителен рев. Месаря ни прилича на педиатъра ни....познайте дали Алекс не го рита  hahaha

Аз мия дупе при всяка смяна на памперс, не му понасят мокрите кърпички. Така или иначе осрания му задник е все зачервен  Confused Потен е почти винаги. В нас още няма килими, джитка по плочките само по едно боди и въпреки това се поти.
Вече две седмици пуска ръце и се опитва да ходи, ама не разбирам къде е тръгнал като не го държат краката.
Днес ме събуди в 5:30 и съм му сърдита защото тои сега спинка сладко-сладко, а аз трябва да работя  Tired

Честит рожден ден на duca и Dakota!  bouquet
Не, че  Dakota пише тук де  Simple Smile

# 244
Привет момичета  bouquet
Честито на рожденничките-да сте здрави и щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet
Престанете да се карате  NaughtyМарти е най слабото бебе-7кг,70см.За височината не съм убедена,но ще видим другия месец.И ние не стоим вечер при никой освен при мама,изчезна ли започва едно реване.... #CrazyПрез деня ако го оставя за 5 мин на някой друг и отида някъде е добре,обаче я ме е фиксирал и се почва едно мънкане,едно реване да дойде при мене ooooh!.С никва играчка не играем,кабели,контакти и т.н да не повтарям Thinking,а откакто стига един рафт с книгите на батко си е много доволен да ги събаря на земята,а батко му да ги прибира hahaha.Горкото ми голямо дете от сега го влачи на гърба си Rolling Eyes.ИВЧОК ти живяла ли си там в Карнобат.Майка ти сега там ли живее.Извинявай ама ми стана Любопитно Embarassed.Много ми се ще да се видим и с теб,и с Марулка и с Вержи ама сега  мъжо ползва колата и сте ми далеч Thinking.При първа възможност ще свиркам. Heart Eyes
Лек ден на всички Peace

# 245
Дуци, Честито ти рождение! Мноого щастие и радост с тия сладки дечица ти желая!
Дакота нещо не се сещам....май не е писала...но все едно - Честит и рожден ден!
Дивна се научи да си вика браво - т.е. ръкопляска си и сега се самопоздравява за бъркане в контакта, за разсипване на някоя чаша, за показване на лампата - бе, за всяко свое действие Joy Joy Joy!

# 246
Nikki, три месеца си е доста време  Confused, най-добре педито да ти даде направление за кожен, ако кожния не ти вдъхне нещо доверие, бягай при друг кожен.
Някой беше казал, че вече комари няма - ех, да беше вярно. За един ден убихме шест у нас, абе тези твари умиргане нямат ли бе #Crazy. Крисчо е в зверски пъпки по цялото лице / от месец и повече не е ял нищо ново/ направо ме е срам да го изведа, в момента баща му го разхожда, а аз готвя....както сами виждате!
Днес ще се видя с бъдещата си лична лекарка, която е завършила  хомеопатия в Англия и ще питам нея с какво да го мажем, че не искам разни групости да му слагам по личицето.
Честито на рожденничките!    bouquet
А с Видричка какво стана??????

# 247
Честит рожден ден на Dakota и duca   bouquet

Бяхме на консултация 8600кг и 72см / +200, +2/
Най-накрая ни проби първото зъбче, този път съм сигурна защото се и вижда вече.
Аз да ви се оплача, че Кати се обрина от Нурофена. Цялото и тяло беше на едни червени пъпчици, по скоро петна. Заведох я по спешност на алерголог и каза да спираме Нурофена. За ден два се изчисти.
Аз съм кратка, но ме чака страшно много работа. Преместихме се при таткото да живеем, а тук апартамента е след ремонт. Майсторите са си оставили ръцета на всякъде, едва изтърках теракола от плочките.. луднах вече  ooooh!
Хайде лек и спокоен ден!

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 13:11 от Шехерезина

# 248
Честит рожден ден на празнуващите днес!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Някой беше казал, че вече комари няма - ех, да беше вярно. За един ден убихме шест у нас, абе тези твари умиргане нямат ли бе #Crazy.
Има, има миналата година до декември месец имахме комари.Сега пак има и всяка нощ има операция убий комарите, защото ще изядат Митачето. #2gunfire А като го ухапе комар пъпката става в петно,ужас!
Нас ни поканиха на сватба и варианта да отидем е майка ми да се вдигне от Бургас и да дойде с нас, защото сватбата е в Банско.Абсурд е да и го оставя, защото без мен ще вдигне революция Mr. GreenДобре, че майка ми е ентусиастка то мен и обеща да направи всичко възможно да дойде. Laughing

# 249
К'во правите,бе зайци? Laughing Laughing

Аз изкукуригвам вече в нас Rolling Eyes.Само си търся някакво занимание.Досега подреждах на Алекс гардероба,а той ми помагаше Laughing

Имам една питанка до мамите,които са правили на бебешорите супа топчета Praynig -Слагате ли яйце в каймата?Аз сложих днес само жълтък и сега се притеснявам.

Мислих и още нещо да питам,ама не помня Rolling Eyes

# 250
Аз, дадох от нашата - по точно, тя си я изпроси и много и хареса... С яйце/ цяло/ в каймата и застройка.

# 251
Специално поръчах на баба ми, която готви предимно вкъщи, да направи супата-топчета без яйце - заради бебка. Още не съм давала жълтък, пък за белтъка да не говорим.
Момичета, днес имаме годишнина, но никак не ме бива в слагането на красиви, атрактивни картинки. Така че, чувствайте се почерпени!

# 252
Честит рожден ден на Duca и Dakota!
Betty L честита ви годишнина, чествам се почерпена и сега ще си сипя една чашка червено винце за ваше здраве! Много щастие и обич ви пожелавам и дълги, дълги години да се радвате на деца и внучета заедно!
За супата топчета по принцип не слагам яйце в каймата и преди да я застроя отсипвам за Лазар.
Вчера пробвах нова изфантазирана от мен рецепта и много се хареса, днес ще повторя - кисел с овесени ядки и ябълка.

Шехерезина честита нова къща, не се отчайвай от бъркотията, после всичко ще стане супер и си заслужава усилието....а след това ще чистиш регулярно ти си знаеш след кой:)

Лазар от вчера е с нов номер, допълзява си до леглото и почва да се катери по решетките доста успешно.....стигна чак плота за повиване, който е доста нависоко. Не ми се мисли ако се изпусне, вече въобще не го оставяме сам, че е като отвързан.

# 253
Здравейте момичета...искам да ви питам някой поръчвал ли е снимки онлайн от фото браво и дали е доволен...че на мен ми затвориха фото в квартала от което бях адски доволна...и сега си търся някъде където да са със същото качество снимките и да имам добро обслужване ама за сега не мога да си намеря такова фото в моя квартал или поне в частта в която живея

# 254
ВettyL, да сте много щастливи заедно, честита годишнина!   bouquet

detelini, поздравления за хомеопатичката - не мажи с нищо детето преди да се съветваш с нея!
magesta - певизонът e лекарство, не е "цинково кремче", преди да отидем на хомео, нашата педиатърка ни го предписа за възпалението на дупето, беше люспесто и с жълти корички, доста гадно, от памперсите. Но хомеопатичката ми категорично го отхвърли и даде друго и се оправихме, но това не може да се прилага еднакво за всички. Мисълта ми е, че певизонът е антигъбично лекарство, продава се в аптеките и никак не е обикновено кремче. Струва 12 лв.

Я да ви питам за супата - моята педка вчера каза вече преди обедното пюре да давам 30мл супа. Ама каква супа, то нали и зеленчуковото се прави с водата, в която са врели...Вика от нашата, като готвя за нас (не че готвя вече...), но нали в нея слагаме сол!?  newsm78 Нещо не доразбирвам. Тази седмица ще взема да проуча частните кухни и нашата държавна в квартала, че някои давали и кисело зеле според педката ми  Joy

Пък мойто гардже да ви кажа, нито ръкопляска, нито чао казва, нито здрасти. По едно време хващаше кучето на "бау-бау" или котето на "мяу-мяу", също и жирафа Жижо, но вече й писна. Още няма нито един зъб и няма и да има скоро, въобще нямат намерение да поникват. Всичко се пъха в устата все още, то тя вече на дете прилича, не на бебе, а още лапа абсолютно всичко. Постояно й е мокра брадичката. Кърми се като малко бебе, въпреки сутрешната закуска, обяда и следобедното пюре. Нощем - от 4 дни - яде само веднъж (преди беше по 2-3 пъти), кърма. Пълзи много, изправя се хваната за мебел, а като я хвана за ръчички иска да ходи. Последното го умее най-много, когато е по чорапи, навън като й сложа обувчици - на Колев - едва стъпва, залита и иска да присяда на обувките ми (въпреки, че не са й малки нейните обувчици). Пее си през деня, бърбори нещо, целува се в огледалото. А пък гласът й е един басов такъв, като на момче.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт