Отговори
# 270
Здравейте и честито на всички празнуващи!  bouquet
Да се оплача- Росито е болна Sad.Две нощи практически не сме спали двете от запушеното й носле, пък тая нощ вдигна и 38.1 Sad. Умрях от шубе ,защото в срядата бихме ДТК- то и много се притеснявах(и още се притеснявам) да не е от ваксината..Тъпата педка не вдига GSM-а си. Направо вчера беше ужас..Сега съм я сложила да спи, малко се поуспокои.
Оплаках се, извинявайте ако съм ви развалила настроението...

# 271
благодаря Ви за пожеланията момичета.  bouquet много сте мили
да се похваля и аз изби ни и четвъртия зъб сега ще чакам следващите  ooooh!
zizzu бързо оздравяване на малката

# 272
  • Бургас
Честито на Адриана и Деси! Нека винаги ваши спътници са Вяра, Надежда и Любов, но най голяма от тях е Любовта.....

alex_shu оооо, аз по редута съм зарибена отдавна, една приятелка се постара да ме заинтригува. Още не съм поръчала нищо от там, щото все време не остава, но сигурно скоро и това ще се случи.

# 273
  • София
Чета, чета за мъниците ...колко много си приличат! Всички магарии, дето ги описвате ги прави и моят юнак.
Като го питаш колко голям ще порасне, веднага вдига високо ръчички, като му кажеш браво си пляска сам, бе вчовечи се малко вече Grinning

zizzu , бързо да оздравява малката!

alex_shu, Свиленка е страшна, много изразително личице има Hug
Ники на mamma didi е мнооого сладък!

Ето ни и нас, като не пиша много поне със снимки да се отчета:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&photo=27

# 274
Ние току-що се върнахме от разходка.Алекс заспа моментално,толкова добре му се е отразила тя. Laughing

А аз док'т той спи отивам да разгледам сайта,може и да си поръчам нещичко Flutter Flutter
Много се зарибявам аз по такива неща Whistling

# 275
ЧРД на duca и dakota!  bouquet

Честита годишнина, BettyL.,Адриана и Деси !
  bouquet
Хапе ме това дете, изяжда ме! Повече не мога да го кърмя! Голяма мъка е приспиването. Но днес в кучия студ спа навън 1,5 ч. Да нощуваме на улицата ли?!

# 276
У-ууу бре  Party , един ден да не вляза и сте се скъсали да празнувате - то не бе годишнини , то не бяха рождени дни  Grinning
Честито на всички   bouquet , да не изброявам поименно !   
Аз вчера / както и планирах/ отчетох неусетно  Rolling Eyes за последните 10 месеца първо самостоятелно излизане / без да броя пазара и зъболекаря  Mr. Green/, много се развълнувах - даже гаврътнах и една чаша червено вино , хем бях шофьор  Laughing
Видях един бебсън - нов  Heart Eyes Grinning и две майчета от приятелките ми от преди бременността - хапнахме, пийнахме за здравето на бебо и се набъбрихме : кееф !  Grinning
То било райско така !
zizzu, да оздравява малката бързо ! Peace
На Свиленка ще и изям сбръчканото носленце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , а Алекси майка му да не ни го показва друг път толкоз сексапилно - по бедра / ей, т'ва удар под кръста за нас бедната конкуренция  Mr. GreenHeart Eyes Wink Grinning
шаменет, абе аз ли нещо не те разбрах, втори път пишеш : жирафа ви Жижо ли се казва ?  newsm78 Outta Joint Rolling Eyes
Я да ви дам тема за размисъл : обръщали ли сте внимание коя ръка е водещата при хлапетата ви ?
Вчера майка ми ме наведе на тази мислъл, днес следя Жижи и за моя изненада сякаш предпочита лявата  Thinking
алех шу, този сайт добре ... ама вариант английски дали има, че френски или китайски  - за мен е едно и също  Rolling Eyes
Никки по коментарите ти за обрата в еволюцията и ние вече на въпроса за лампата не обръщаме внимание, но знаем много нови неща ..... много ми беше интерсно да прочетата на другите младежи и девойки "магарийте" и "геройствата"  Laughing

# 277
Я да ви дам тема за размисъл : обръщали ли сте внимание коя ръка е водещата при хлапетата ви ?
Вчера майка ми ме наведе на тази мислъл, днес следя Жижи и за моя изненада сякаш предпочита лявата  Thinking
[

Аз отдавна обърнах внимание.Повечко си служи с дясната ръчичка.

А за магарийките какво да кажа-изчоплихме боята на една печка,гризем масата упорито.А как обичаме да ядем обувки просто не е истина. Whistling

# 278
А за магарийките какво да кажа-изчоплихме боята на една печка,гризем масата упорито.А как обичаме да ядем обувки просто не е истина. Whistling
и ние сме същия случай!
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

# 279
шаменет, абе аз ли нещо не те разбрах, втори път пишеш : жирафа ви Жижо ли се казва ?  newsm78 Outta Joint Rolling Eyes[

Да, татко й го кръсти така  Flutter

[
Ами в началото хващаше повече с лявата, но сега сакаш се изравниха способностите...но четох, че до 3години се избистря дали е левичарче или десничарче, така че.... Wink

# 280
  • Русе

Вайана използва повече лявата. Не мога да й се сърдя - баща й е левичар  Laughing

# 281
Мерси за подкрепата, знам че ме разбирате..Бая се бях панирала- първа сериозна болест при Р.Сега няма Т, беснее яко.. Стискайте палци тая нощ да сме добре.
Нещо май съм балък, ама как се поръчват евтиниите от тоя сайт?Алекс_шу?

# 282
  • Düsseldorf
Pontes, Magesta Много сте мили, ама младежите ви последния път никакво внимание не ни обърнаха, няма да правим сватосване без съгласието на младите  Naughty! Инак и аз ви харесвам.... и младежите за зетьове, и мамите за сватове... Simple Smile
Ей на още малко снимки и от нас. http://svilena.shutterfly.com/action/slideshow?caid=67b0de21b324 … p;d=1192375957792
А за френския онлайн магазин - и аз този език не го владея, но във форума НА ПАЗАР се вихри сериозен диалог по темата и френскоговорящи мами помагат, имаше някъде и подробно обяснение на български, качено в мрежата как да се регистрирап и пр. Но аз се оправих и само с помощта на комбинация от познатите ми езици + интуиция... Направих 2 поръчки, не че някоя е пристигнала де, но са в процес на обработка, както разбрах...

# 283
Днес се обзаведохме с много яка шапка,тип ушанка на FOXKIDS. Party Party PartyЗа зимата е просто страхотна.

# 284
Здравейте, да ви кажа, много ме мързи да пиша....
Майка беше в Германия в командировка и донесе на малката много хубави неща. Едно зимно, бяло пухено яке, 2 чифта ботуши, ама едните са малки, пък са толкова хубави, 2 чифта термочорапи и още много хубави нещица.
Абе няма ли да отслабнем вече....ама как ще стане, като си хапвам сладко, сладко..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт