Отговори
# 45
Привет!
Ето идея за линк , подходящ за първа страница :
http://www.predainatatak.bg/
.... щом не харесахте "мЪжа"  Wink Grinning
mamp21, страхотни приключения сте имали и за младежа е била вълнуващо / съдейки по това моя колко се радва на всякакви "живинки"  WinkGrinning

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 13:00 от Magesta

# 46

Вержиии, сега се сетих, че видях мъжа ти като се разминахме по Александровска

Вержи, видиш ли, мъжа ти мярнала......по мъжко се заглежда завалийката  hahaha Теб що те не видяла а  Laughing

И аз подарих на моя мъж блузка със снимка на Алекс (точно тази от подписа ми). Купих му блуза с дълъг ръкав на Найк, но тези щампи не са качествени. След няколко изпирания заминава на боклука.

Аз второ бебе исках веднага след като родих.....забележете исках....щото вече не искам  Laughing След 4-5 години може, сега едва смогвам с дивотиите на Таз.....упс, на Алекс исках да кажа  Laughing

Никнат зъби, на някои и кътните ще поникнат, а моето магаре поне половин зъбче да си имаше  Rolling Eyes Много го мъчат милото, сигурно и за това е такъв нервак.

duca, ми те много еднакви бе   hahaha ох, големи сладури  Heart Eyes Я разкажи как протичат дните ви? Ако имаш време де  Wink

ЕЛИЧКА САМО СНИМКИ ПУБЛИКУВАШ, САМО ЧЕТЕШ!!! От самото начало си с нас, а си писала само 2-3 пъти. Ай не се прави на срамежлива, кажи как е хавата  Grinning

# 47

....веднага ми се приисква само на чай да мина  Wink .... от солидарност  Grinning

Ники, моля тези да ги заковеш на първа страничка...

Сецна ми се кръстано за интргантките:Дидо го няма

Сигурна ли си ?  newsm78.......а, комшията?  Joy Joy Joy
Аз не съм чула друг начин за сецване... или може Понтес да ни е метнала...

Да не се засегне некой, ей!  Heart Eyes

# 48
всеки се спотайва и никой не казва идей за подарък  Crossing Arms
момичета знаете ли кои ми се губи НЕВМЕНТЕ и Били хлапето какво ли става с тях  newsm78

# 49
Вержи, видиш ли, мъжа ти мярнала......по мъжко се заглежда завалийката  hahaha Теб що те не видяла а  Laughing
ИстествИнУ  Mr. Green

# 50
  • София
Малко оф топик:
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4151
Деси аз си казах идеята бе,освен ако не ви се е сторила прекалено практична newsm78

# 51
Мацко,   Shocked! Тоя направо ме разби..
Уф, на Роси май й тръгват зъби (още няма ни един), защото венецът отгоре й е целият на бабуни и е кисела..Как мислите?
Ние отиваме при бабата за събота и неделя.И ще ходим на питка, та съм си взела 1 торба с Дентинокс и други за зъбите , да я озаптявам..
За среща в Борисовата- моля, заповядайте, от кога ви чакаме Laughing

# 52
  • Бургас
Я кажете като се ходи на питка на 40 дневно бебче, какво се носеше?

А на мен много хора ми се губят  Sad elielibg, pepadg, slavka gergova, milenah, bla_bla, ladybird, Klemy и още много, много.....

# 53
Носи се подарък и може нещо сладко за ядене и паричка.

# 54
Носи се подарък и може нещо сладко за ядене и паричка.
Да , сладкото е за родилката  Peace
Я кажете, моля / вСтрани от мъжете  Wink - за тях утре ... Пешеходке, шеменет , знаех си че ще ми влезете в положението  Laughing/ .... като са ви болни децата къпете ли се всяка вечер newsm78
Мен кощунство ми се вижда да пропусна баня, ама май трябва да спрем няколко дни с тези сополи ... Rolling Eyes

# 55
като са ви болни децата къпете ли се всяка вечер newsm78
Пропускам дори 2-3 вечери баня, ако не е здрав. Само му мия дупето, ръцете и очите. Не е топло толкова, че да си позволя да го доразболея...

# 56
като са ви болни децата къпете ли се всяка вечер newsm78
Пропускам дори 2-3 вечери баня, ако не е здрав. Само му мия дупето, ръцете и очите. Не е топло толкова, че да си позволя да го доразболея...

И ние така Whistling

# 57
  • Варна
Вержиии, сега се сетих, че видях мъжа ти като се разминахме по Александровска

той моя мечок е много трудно да не го забележиш сред тълпата Joy

аз да се оплача - болна съм нещо. тресе ме,имам Т,снощи си изповръщах карантиите  Sick мъженце ме води до спешния да ми бият инжекция. цял ден ми се вие свят и не съм яла.
най-лошото от цялата работа е че трябваше снощи да екстрадирам бебешорката при леля й  и много ми липсва.а утре ще я водят на село и няма да я видя до неделя  cry

# 58
  • Vaudreuil Canada
Magesta ние пък не пропускаме баня - само ако сме заспали непробудно се случва да пропуснем ... а и на морето се къпахме през ден.

# 59
Аз къпя всеки ден, дори и нещо да сме сополиви, но не мия косата тогава, понякога като окъснеем по някаква причина го къпя на чешмата или го гушвам с мен и хайде под душа за по-бързо. В нашата къща баня не се пропуска, та затова не лишавам и дребния от удоволствието да се накваси....пък и вярвам, че  се уморява от банята, това ми е основната цел през деня, за да мога и аз да поспя все пак.

Общи условия

Активация на акаунт