Отговори
# 30
Аз маркирах 2 години, но не вярвам от мен да зависи, за мен това е божа работа, ако си заслужил получаваш....
За мамите дето си мислят поне след пет години само ще кажа, че и аз така си мислех, не по-рано от пет години, бях като втрещена първия път след раждането..................можете да видите моите планове как се осъществиха във времето и пространството по линийките по долу Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 31
  • Бургас
За анкетата аз маркирах след 3 години. По принцип държах първото си дете да родя преди да навърша 30 /Петър се роди и след десет дни станах на 30  Mr. Green/, а второто преди да стана на 35 /макар, че 35 ми се струват множко...., та ми се ще по-рано да е, за това така отговорих. Но както е тръгнало таткото да не иска второ, при нас и Божата работа няма да е достатъчна....., трябва доста да се помоля да стане някоя грешка.....
А за отговорите в анкетата идеята ми беше да са: когато декемврийчето е на тези годинки, но не можах да ги измисля /нали хич не ме бива в мисленето/ и за това ги оставих така......

Това с дневното меню на първа страничка нещо не мога да го схвана? Обяснете ми за какво иде реч.

На Петър от как му изби четвъртия зъб се успокои, ама това трая два месеца  #Crazy А сега от два дена си спи в собственото легло и като пън....., та вече взех да свиквам и разпознавам симптомите на никнене на зъб. Само дано за напред да не траят толкоз дълго.....

# 32
Добър вечер и от нас Hug
За анкетата аз пуснах глас за 1,5 годинка.....ако е рекъл Господ може и по-рано Party
От днес вече сме на детска кухня...за сега Елена я хапва с удоволствие Peace....днес беше морковена супа, кюфтенце в бял сос и грис.

Хайде да си направим една срещичка другата седмица в Борисова градина Peace

Лека нощ Grinning

# 33
  • Русе
Малко да се позапиша и аз докто Декемврийчето сладко на мама с манипулиращата си програма -хапна и задряма! Grinning
Няма да се обяснявам ,кога ,що и как не съм писала отдавна.Искам да ви кажа ,че с Бойко и мен вече не може да се приказва откакто при един от преходите ни в Балкана срещнахме мецана!Хубавата новина е ,че понеже ние бяхме три мечета ,Тя космата топчеста и симпатична -спече и избяга!Така ,че ние сме голяма работа!Не се наложи да използваме ножа Grinning Същият ден видяхме и 4 змии,като едната ,щеше да даде фира,но не успях да я настъпя качествено,а ако пък тя беше реагирала ,както трябва не знам коя "змия " щеше да загази.Пък и как може да беше най-отровната срещана в БГ !Много хубаво си изкарахме!И на морето не беше зле!Водата беше 16 градуса.Вода Мастика!Топнахме се в кристалите.И Бойко топнахме Embarassed И Т.Н.Да не разпъвам локуми.Снимки ще кача ,но имам проблем с кабела на апарата и ще остане за по натам.
Тук ,като се върнахме в Русчука ,бяхме пак зарязани от наш тати!Отиде  да бачка милото!Всички мои близки изчезнаха някъде ,а аз като никога да ми трябва някой!Сецна ми се кръстано за интргантките:Дидо го няма ,защо ли?Защото малкото мече е станало 13кг?/75см , #Crazy аз ,че съм якичка Да ,ама той ненормално качва килограми,а не изглежда много дебелпоне на мен И сега ми е голяма мъка с количката без асансьор до 2 етаж всеки ден по няколко пъти.
Да се върна назад от изчетеното!алексатор Дидо донесе последният път Аптамил от Германия 800гр ,няма общо с нашенския!Но пък нали стана дума и за памперси,носиха ми от Австрия не видях разлика с тия ,които продават в БГ!
Мнението ми за предната тема ,където Понтес е взета на мушка е ,че на Декемврийките им се иска ,и завиждат на тези дет им стиска!
Ники първо-темата и заглавието са много хубави!Второ ,ако не е късно мисля ,че в "Импулс"незнам хижа или хотел се води може да има условия за бебе и е съвсем близо до х.Узана на 100м..Потърси инфо в нета.Горе построиха доста хотели!Трето  Peace браво ,че искаш близнаци Joy
Добре дошли на новите мами Начева и Дуца   bouquet
Поли Жекова от къде си купи самара за бебе и ,колко струваше?Че ние катерихме с кенгуро но е адски гадно.
Браво на вишистките!  bouquet
Вержи и Видричка ,дано скоро да не чуете за лекари и болници! Hug
Спирит да поникват бързо тия зъби!И Бойко е кисел ,но ада беше само един ден ,през другите се ядва. Цуни Гошето!
И вече съм си в Русе ,време е да си направим срещичка.Я вижте Софиянки ,ква хубава среща са заформили.Снимките са страхотни!И другите в албума на 9 месеца са много хубави всички дечица,скоро  ще ,кача и мечето там!
За анкетата маркирах 3 години.Искам 3 деца ,но както е рекъл господ така ще стане!
Лека Нощ!

# 34
 Party Не искам да се заричам и да си обещавам. Определено не съм мислила, кога точно искам да забременея отново и дали искам, но честно казано мисълта за, в моят случай, трето не ме плаши. Дори в момента работя. Започнах работа още, като бяха на 3 - 4 месеца. Опстоятелствата го наложиха. Имам частен бизнес, а и сестра ми забременя, когато трябваше да ме замества Laughing. Но намирам време и за децата.  #Crazy Относно подаръците не мога да дам съвет. Преди правих различни изненади, но понеже той не се сеща за мен, реших че не си заслужава. Mr. Green Може нещо по различно да му подариш. Аз съм подарявала и торта във формата на дупе Wink

# 35
А, моля ви се, ако има пак среща другата седмица, нека да е в петък! Аз по-рано не мога! Praynig

# 36
  • Бургас
Оф дуце, много са сладки тия двамата синеоки брюнетковци и едни такива дългокоси го раздават. Ай, пипни ме за късмет и мен да ме споходи твойта радост....

# 37
  • Русе
Добро утро!
Рано -рано да се разпиша и да ви се оплача, че пак не съм спала. Явно ще ни избива и второ зъбче (крайно време е ), защото зверка беше адски неспокойна цяла нощ. Вземах я при нас на леглото и по едно време татито си хвана завивката и отиде в другата стая, за да може поне той да поспи. В момента умирам за сън, а бубулечката доволно и щастливо си пее в леглото  Tired
Оплаках ви се.
Пожелавам на всички приятен и усмихнат ден!   bouquet

# 38
добро утро и от нас.вече с 3-ти зъб и 4-тия може би до ден два и той ще е пробил.дано и другите така безпроблемно си пробият

# 39
  • София
За годишнината получих памучни кърпи за банята (2г. били памучна сватба)-аз съм доволна,щото не очаквах подарък Wink
Ако е за мъж може халат или пижамка.
mamp21 страхотни приключения сте имали Wink
На анкетката отговорих 2г.,но считано от сега.

# 40
И ние не спахме много добре. Зъби обаче нови не са тръгнали. Явно от проклетия е нашето. От седмица се буди преди 6.30. Не ми се мисли какво ще става като се смени времето. И, естествено, заспа в 8.15 и още спи.
Аз подарък на мъжото за годишнината няма да взимам, тъй като както Duca каза, той не се сеща и следователно не си заслужава. Не ми подари нищо на рождения ден миналия месец и аз няма нищо да му подаря за неговия в край на октомври. Crossing Arms Тази година правим 5 години от сватбата, но иначе сме заедно вече цели 13 години, като 11 от тях живеем заедно.
Весел ден на всички!

# 41
Добре, де....и вашите мъници не спят и ви будят вечер, ама поне им растат зъби. Пък ние хем не спим, хем зъби няма...... ::
Никки, тя хубаво ще те пипне, ама ако захванеш 2 момченца.... ::, а да те видим тогава...Майка ти съвсем ще се отчае. Joy
Ти да не се разведе, че си само Никки? С тия приказки за близнаци.... hahaha
mamp21, направо ви завиждам благородно, че толкова много ходите и сте толкова смели!    bouquet
А за следващо дете....понякога искам веднага, понякога малката като стане на 7 например. И аз не съм от най-мадите и тогава ще съм на 35, ама какво пък, не ми се вижда много възрастта. Понякога пък си мисля, че едно ми е достатъчно и философски заключвам, че световния прираст е твърде голям и ще помогна ако имам само едно в световен план.  Peace
аз реших да ти открадна идеята за фланелката, ама тук в Бургас правят на едно място и ми искат 30 лева като тениската е от тях....  Thinking Сега ще търся някъде в нета такава услуга.

# 42
Добро утро и от нас.
След вчерашното киселеене на Алекс мислих,че няма да спим цяла нощ,обачееееее той,миличкия,не се е събудил нито веднъж Heart Eyes

Ти да не се разведе, че си само Никки? С тия приказки за близнаци.... hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 43
moonlady, виж тук: http://portokal.bg/
Вержиии, сега се сетих, че видях мъжа ти като се разминахме по Александровска и изпаднах в жестока чуденка къде съм го виждала този човек или на кой ми прилича.  ooooh! Накрая май го свързах със снимките ти, ама заключих, че е някаква силна прилика и толкоз. И през ум не мина, че може наистина да е той или да погледна с кой върви, а и отдавна се бяхме разминали, за което много ме е яд. smile3511

# 44
  • Бургас
Абе тини-мини си е за бой. Тоз път и аз бях на линия, ама на тя пък бързала Simple Smile Пък като знам как убеждавах Вержито, че се е объркала и и обяснявах, че няма какво да правиш в Бургас  Joy

Общи условия

Активация на акаунт