Отговори
# 210
Днес му дадох овесени ядки с мляко и мед горкото така повръща и цял ден не иска нищо да яде.Някое друго детенце реагирало ли е така на овесените ядки?
И аз мисля, че е по-вероятно да е от меда. Някъде бях срещнала, мед да не се дава до 3 годишна възраст,ама като не си спомням къде. newsm78

# 211
и аз днес давах овесени ядки с банан.но и преди е ял и каша и супа от тях,даваха ги на ДК не е реагирал на тях и аз мисля че е от меда  Thinking

# 212
ka-tq, вашето е категорично от меда ! Naughty
Много силен алерген е ! Дори на кърмачки не дават да се консумира докато кърмят . Най - добре скоро не повтаряй  Peace
На Жижи обаче пъпките от какво са / ей сега ги констатирах, на банята / .... Sad  Rolling Eyes
Целите гърдички и на  едното рамо / повече от другото/ ..... червени, леко изпъкнали точици на рзстояние една от друга.
Моите предположения са / най-доброто/ - да съм го претоплила.
- да е реакция към домата / той е ял много пъти, но днес направих една силно доматена супа - с 2 домата/
- да се е захранил тайно с нещо
- от дюлата дето дадох вчера за сефте
- от едно парченце кестен което си отхапа и глътна вчера .... newsm78
Добавям и лука в супата, който също не е нов продукт ..... но странно :преди малко го усетих, че ми дъхна на лук ....!
При вас случвало ли се е да ви прави впечатление нещо такова : децата ви да имат дъх, като на голям човек ?
Много се изненадах ... откровено  Rolling Eyes
Скоро / от цинцарлък Banghead / смених и козметиката за баня, даже поекспериментирах с няколко марки ... Confused
nevena131313 , честито на твойта приятелка   bouquet. Дупе да и е яко и да си и живи и здрави бебоците ! Grinning

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 21:21 от Magesta

# 213
Magesta мерси за пожеланията, верно дупе да й е яко, ама тя е строила двете баби, та ще се справи. Мъжко момиче е!

Не се измъчвай от какво са тези пъпчици, то и си е неведома работа това, аз преди с дъщерята изследвах всеки дребен факт до какво може да доведе или пък, ако вече имам негативен някакъв резултат анализирах назад от какво може да е предизвикано и в почти всички случаи стигах до извода, че аз съм виновна, в редките такива когато все пак не се обвинявах се намираше някой близък да ме обвини (майка ми например много го умее). Празно НЕМА.
Така че от каквото й да са, ти си виновна и да изчезнат пак ти си виновна  hahaha

Това в рамките на шегата беше, а сериозно смятам че се е претоплил. С промяната на времето се презастраховаме с повечко дрешки, а те не могат да си кажат сами все още.

# 214
  • Бургас
Аз по принцип за меда знам, че е много силен алерген. Обаче /нали съм по-простичка/ не съм се и замисляла, че кърмя, и че това може да навреди на детето.  newsm78 От около седмица всяка вечер с татито бухаме по филийка намазана с мед и масло..... Освен, че Пеш две нощи поред е крив до небето друга реакция не отчитам. А, кривенето едва ли е от меда.....Та спирам да хапвам мед, то аз май по принцип трябва да спра да хапвам каквото и да било, но това е тема на друг разговор и друга тема  Mr. Green

# 215
Magesta ,и на мен ми се е случвало да усетя,че малкия има дъх.Ама си помислих,че си въобразявам.Ама щ'ом и ти си усетила,знам ли newsm78А за пъпките-може да са от претопляне.Онзиден така се изплаши,Алекс беше целия в пъпки и петна.Намазах го с певизон и на сутринта нищо му нямаше.Той по принцип не търпи да му е топло,а аз понеже съм мноооого зиморничава и все гледам и него да го облека добре Whistling

А за меда и аз съм чела,че се дава след 3годинки.

Аз цял ден се разправях с компа.Преинсталирах уиндоуса,после инсталирах един куп програми,направо вече виждам двойно Crazy Crazy

# 216
хмммм, ако наистина от меда спирам категорично да давам повече, макар че си спомням,че съм виждала майчета да топват биобите във мед и да дават на бебоците са смучат newsm78

# 217
  • Варна
Мили майчета, аз от няколко месеца се включих в тази темичка и когато и доколкото мога Ви чета с огромен интерес, но не ми остава време да пиша. Много се радвам, че Ви има  Simple Smile Heart Eyes Simple Smileи страшно ме е яд, че не Ви открих много, много по-рано Sick.

Всички дечица са големи сладури и запленена от прекрасните малки личица реших и аз да сложа няколко снимки на моето слънце в албума на 10 месечните.
Надявам се, че нямате нищо против!

# 218
Привет момичета  Hug До сега четох и гледах снимки и клипчета  Laughing големи сладури Magesta Жижо голям катил станал - започвам да се замислям за една визита до София  Wink че при нас Лорката си прицапва варненските ергени и за нас нищо не остава Crossing Arms
За храненията при нас се получи обратен ефект  Crazy както бяхме на 4-5, със записването на кухня станаха 6. Първо към 6 сутринта пие АМ, после към 10 попара или кус-кус, на обяд пюре, следобед крем, към 8 вечерта малко супа и в 9 преди лягане - АМ. Да не споменавам, че между храненията постоянно дъвчи гризки, бисквити, ако някой й подхвърли нещо от масата  Laughing А да се храним всички заедно на масата е просто неизпълнимо, тъйкато Буба от месец отказа и в столчето за хранене да стои и то стана поредната неизползваема вещ като бебешкия шезлонг и проходилката.
kirkorova ние с теб да не излезем рода  Laughing и майка ми е от Карнобат  Wink
mamma didi какво против да имаме - винаги си добре дошла, много е сладък юнака  Grinning Я, ти си ни и съгражданка - пак ще уредим Бояна  Wink
Айде спокойна вечер на всички  Peace

# 219
  • Бургас
При нас и тази нощ ще е от "зъбните"  Mr. Green

# 220
Катя, и аз подобни коментари срещам - рано й било на госпожицата, още повече, че доскоро казвах, че е на 9 месеца! Имаше и една баба, пред НДК, която водеше за ръка доста по-едро момченце, което стана ясно, че е на 1 г 2м. То очевидно не ходеше още само, но пък бабата много печена - така искрено се радваше на Венета.
За меда - това е голяма глупост да се топва залъгалката в мед. За съжаление много често бе практикувано в миналото, може би и още се прави. Аз също понякога хапвам мед - по една лъжица в млякото или в чая. Но не се случва често. Не съм се замисляла по въпроса.
Да ви се оплача ли от нашата лекарка? Онзи ден на консултацията - като обсъдихме и храненето(добре, че поне не ме пита за жълтък дали давам, че още не го давам) и ме информира, че две хранения с мляко трябва да има. Казах й, че още се кърмим. Ми какви са тия лекари - вместо да се зарадва съвсем искрено и да ме насърчи, тя по-скоро на майтап го изкара - това щяло да бъде най-яката мома, щом толкова до късно хапва кърма! #Crazy И какво му е късното - само на 10 месеца е! Не беше злобно, но щом ми направи впечатление....
Невена, да са й живи и здрави близнаците на приятелката ти!
Магеста, и аз не смятам, че е от нещо, което вече е ял и преди. Пиши как сте днес!
Вчера правихме супа топчета и Венета от нея хапна. Каймата беше от смляно месо, не купена.
Хубав ден!

# 221
Добро утро! Аз като се замисля и Коко яде повечко, защото без цица не заспива, мъжкото му с мъжко! Иначе, докато беше мощничък, сега момите го изпреварили, защото този месец не наддаде-10 кг,78 см.А дъх бебетата си имат-на мляко, на кремче и можеш да ги схрускаш заради това.
Муцанке, ти що плачеш във форума, че Лора прилапала ергените, пък лятото я натискаш да спи, за да не я заглеждат,а?
Те искат да видят памперс как се сменя, пък да дойде на гости, да поспи в нечие леглооо... Rolling Eyes Ела на гости в нашата махала, ние сме петимни за гаджета, обгрижваме ги! Whistling
И не на последно място, невена, да са живи и здрави дечицата на твоята приятелка!   bouquet Няма да и е лесно, но у тях ще е голям купон!

# 222
Момичета , диагноза - потница , имаме  smile3555 ..... претоплила го е мама човека Rolling Eyes. Сега се прибираме от поликлиниката . Ще си влачим цяла седмица обрива и ще мажа с Бочко. Peace
BettyL, страшни са ви зъбите !  Hug

# 223
Здрасти, сега идваме от детска консултация - Ели е 8,600 г (+260г) и 73 (+ 0,5 см). Каза, че била "набитичка" !!!  Shocked

# 224
  • София
Здрасти, сега идваме от детска консултация - Ели е 8,600 г (+260г) и 73 (+ 0,5 см). Каза, че била "набитичка" !!!  Shocked

hahaha
глупости според мен!
ния е 8700 и 70 см и аз тогава кво да кажа? че си отглеждам борче в къщи Joy
нашата докторица вика, че сме в норма и да нямам грижи. елисавета ще е стройна мацка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт