Отговори
# 195
и аз днес се пробвах да му сготвя нещо но... като каза "не" и край. отваря устата, но после се започва едно бръмкане с устата и храната съответно я събирам от пода

# 196
liletka, Нора от 3 дни нищо не ще да яде, дори и на плодовото бая молби докато изяде половин бурканче от малките на Хипп. Снощи обаче викам, абе дай да я пробвам от наШ`то. Wink Бях опекла македонска наденица и за гарнитура броколи с масло. И като му се отвори един апетит на детето, ела та гледай! Laughing Обаче трябва аз или татко й да й дава малки хапчици (че още сме от рубриката "Без зъби" Grinning), ако го пасирам и й давам от купичката й - забрави! Naughty
Май вече заедно ще сядаме на масата. Heart Eyes

# 197
  • София
Привет от нас с Нели  Hug

Нямаше ни една седмица в София, имахме и годишнина от сватбата, та докато изчета, пък малко ми е натоварена програмата нещо. От понеделник гледам племенника ни който е на 3 и половина и не се е делил от майка си и е някаккъв ужас просто  Crazy Калявам си много здраво нервите и търпението, само се притеснявам да не вдигне температура от толкова рев.  Confused

verolinka, нещо ми се губи напоследък (ако чете, да се обади за среща)  Sunglasses
Та tini-mini затова се губя  Laughing
Магеста и аз гледах точно тази част от Коритаров, та и нас ни развесели тук   Joy
Много са сладки на снимките всички бебоци  Heart Eyes И много пораснали!
И аз съм за среща, стига да спре стачката и да тръгне на градина племенника  Laughing
Прочетох че пак има болни дечица  Sad Скорошно оздравяване ви пожелавам!
Видричка прочетох какви проблеми имате. Моля се всичко да се нареди по най-добрия за сестричката ти начин  Praynig

# 198
  • Бургас
Наща мома отдавна е наредена при нас на масата . Хапва си трошички,и ако не и дам  ме дърпа за ръката и си иска.Естествено опитва от това което ядем. Днес не и хареса яденето от кухнята-пипер с пилешко , само го плюеше.Та трябваше да я храня с друго!  chefХайде,до скоро.

# 199
Здравейте със глас съм се смяла на снимките на Нора и Пеш,на клипа на 'майстора' на Магеста и на 'играта' на Вержи с фенера......

При нас страстта е за поправка на проходилката - сяда на пода обръща я с колелата на страни и почва да я 'ремонтира',то не случайно на  баща му работата е свързана с авточасти. Thinking

И ние когато сме на вън да хапваме задължително се поръчва питка-хляб и бучка сирене за господина.Иначе не може да го удържим да не бърка в нашите чинии. Rolling Eyes
-Аз ползвам памперс и никога не съм имала проблем ,аз ги сменям доста често поне 5 бр. на ден.
-Храним се по 4 пъти на ден поне от месец и половина.
-Почти никога не се потим само ако е по облечен.
-имаме една къщичка с формички за вкарване но за сега само ги изкарваме......
До скоро...... Hug

# 200
Е, ми Дива ирландска пешеходка, хич не се пишете към манекенките. Wink Нора е 7.300 и е 66см.
А от 3 дни ни попара, ни пюре признава. Shocked Само кърма и вода, ще ме умори това дете!
Аз дупето го мия на всяка смяна на памперс от началото на лятото, така ми е по-лесно.

Е, па - от 150-60 бебока, само вие, Тини и Горанчо сте след нас...

# 201
Здравейте и от нас Hug
moonlady, много страст в Нора, голяма сладурана е newsm03.Няма начин като гледаш снимките да не се смееш с глас. Аз отдавна съм си харесала Норка, ама Пеш не е за изпускане.След нова година мисля пак да се прибера за около месец в Бс и поне ще ги запознаем. Simple Smile
Magesta, майстора си личи от бебе Laughing ,той и Митко все към пералнята и печката го влече, може да обменят опит Mr. Green
ina_nk, сигурно ти е много гадно, но все пак си дала всичко от себе си колкото се може по-дълго време Лорка да си хапва кърма,така че не го изживявай толкова тежко, 9 мес.са доста време  bouquet
Иначе мишлето е по-добре, не е вдигал Т, но си пие антибиотиците.Единствено ни мъчи разстройството, даже вчера учудих лекарката, 4е имаше странно ако. newsm78 Ама се оказа, 4е не било за притеснение и най-странното, което ми каза като го видя, 4е детето има колики.От зъбите са, но не очаквах точно такава диагноза.Та сега пак Лефакс, остава и колики да го замъчат. #Crazy
Аз всяка сутрин го мия на чешмата, като се наака и ако сме в къщи пак, но при него, по принцип това се случва рядко, ако не хапне плодово пюре няма да се изака въобще.
Ние сме на Памперс 4 и съм много доволна.
Играчката, която му задържа вниманието за повече от 15 мин.е целия кош с играчки, като  Joy

# 202
  • София
Привет мамчета!
Ние с Евка в Събота ще ви напуснем за 2 седмици, отиваме при баба на гости,а там сме без нет.
Хем мн ми се ходи,хем малко ми е тъжно,че се налага точно сега.
Нашият татко няма да го има и няма смисъл да сме сами в София,а имахме покана за сватба,покана за среща със мои състуденти,все хубави неща,ама нейсе друг път.
Ще ни липсвате ей Hug и ако има среща после искам повторение да има Wink
По повод на играчките Тини и аз мн ги харесах ринговете,ама ми дойдоха скъпички,та взех едни кофички дето стават на пирамида,само дето Евка не строи пирамида,а си ги вади и ги разхвърля за сега.Кубчета има едни пластмасови,най мн се кефи мама да жонглира с тях.Напоследък не са и мн интересни играчките,предпочита да обикаля стаята и да изучава обстановката(играе си със столчето за хранене,с колелцата на проходилката,дивидито и фурната).
Ева също е на 4 манджи вече,а като се върнем мисля да пробваме детска кухня WinkНашите манджи определено повече и харесват и задължително си вкусва,ако не става яде корички хляб.
Дупето го мием задължително ако е наакана или ако е мн напишкан памперса.Напоследък мн забравям за гърнето Embarassed мързел ме е налегнал.
Инче дано всичко да е наред с кърменето,ако не здраве да е,10 месеца са си екстра Hug

# 203
Здравейте момичета! Имам хубава новина - днес се родиха близначетата на моята приятелка - две момчета, да са и живи и здрави, тя има и момиченце на 9г.  Вече е многодетна.

Снимките на хлапетата са супер яки, а клипчетата за конкурс. И най-гадния ден просветва като намеря време да погледам хубавите ни дечица.

Иначе и ние като всички други справяме напоследък.
Pampers 4+ ползвам, нямам забележки за момента, мия като се наака, ако сме вкъщи, а навън с кърпички. Сутрин също мия, че ми мирише на пики, ама на чешмата, не се вталявам много.

Поти се доста, щото не стои мирен хич, пък и перчем завъди, искам да го острижа, но не се наемам още.

Играчки има в изобилие от кака му (лично за него съм взела 3-4 до момента) най-различни образователни, но вниманието му е заето с бели и не им обръща много внимание. Това контакти, кабели, пердета все по-интересни неща се явяват.

Манджата е с променлив успех, откакто готвя буламачи ги яде, от нашата също хапва.

Аз съм грипозна и се избягваме взаимно, дано не го лепне и него, каката го изкара вече. Това ми е най-голямата грижа в момента.

# 204
Е, па от тях дали пишат изобщо 20-30; от тях една част не споделят за кг и см; от тях една част хранят с АМ (нищо лошо, просто по принцип по друг начин наддават); и т.н.... Абе най-важното е да са живи и здрави.  Peace

# 205
  • Düsseldorf
Е, ми Дива ирландска пешеходка, хич не се пишете към манекенките. Wink Нора е 7.300 и е 66см.
А от 3 дни ни попара, ни пюре признава. Shocked Само кърма и вода, ще ме умори това дете!
Аз дупето го мия на всяка смяна на памперс от началото на лятото, така ми е по-лесно.

Е, па - от 150-60 бебока, само вие, Тини и Горанчо сте след нас...
И ние, и ние .... Не че се натискаме за тая класация, но и ние последно бяхме 7300 и за трети пореден месец 66 см . което вече не е вярно, щото ни окъсяха бодитата 68 см, ама не ми се спореше.... Но то как да наддадем, като по цял ден беснеем.... Wink

# 206
Хайде така и така обсъждате мерките да споделим и нашите от днес Wink
11кг. и 78см.(+350гр.+1см. за един месец) май сме най-едри от групата или греша newsm78
Но сме и височки та не и се притеснявам много пък и си хапва детето Simple Smile

# 207
Е, па от тях дали пишат изобщо 20-30; от тях една част не споделят за кг и см; от тях една част хранят с АМ (нищо лошо, просто по принцип по друг начин наддават); и т.н.... Абе най-важното е да са живи и здрави.  Peace

Eй, не даваш и ние да сме фини и това си е...  Mr. Green

# 208

11кг. и 78см.(+350гр.+1см. за един месец) май сме най-едри от групата или греша newsm78
Но сме и височки та не и се притеснявам много пък и си хапва детето Simple Smile
не не ние сме 12кг и 77см! А не е пълен явно е набитичък!
При нас нищо ново освен че днес обикаляхме нашия дунавски парк сами без да се държим за ръчичка и минаваха разни бабички и ме питаха на колко е като им кажа на 10месеца аааааааа ма той много малък бе трябва около годинката да върви така! Много ме хваня яд  #2gunfire #2gunfire
Имаме си 8 зъба! Последния излезе с мъки вчера.
Днес му дадох овесени ядки с мляко и мед горкото така повръща и цял ден не иска нищо да яде.Някое друго детенце реагирало ли е така на овесените ядки?

# 209
ka tq според мен е реагирал на меда, ако до този момент не си давала. Предполагам с глутена сте се преборили вече. За меда знам, че не се дава на бебета, не помня до кога, но май поне до година и половина. Аз лично ще дам след две, че не ми се рискува макар и с домашен мед. 

Общи условия

Активация на акаунт