Отговори
# 165
ЧИБУРАТОРКЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!

# 166
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 167
мами,дайте ми идейки какво да сготвя на малкия.спряха ни кухнята в града заради салмонелоза просто незнам идва ми да  #2gunfire  #Cussing out има заразени около 20 деца от млечна кухня   #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И ЧИРБОРАТОРКА!  bouquet Много професионални и лични успехи ви желая! Hug

Момичета и аз здраво съм се смяла снощи като ми прати Никки снимките. Двамата с татито със сълзи се смяхме! Разправям й аз на Нора, че е момиче и трябва да се държи малко на положение...ама то страст. Ама Понтес, то ако Пеш все така продължава явно да се ужасява от страстта й, ще трябва друго гадже да си потърсим Heart Eyes

# 169
Честито на рожденничките   bouquetМаги и Чибуратор  bouquet! Да са здрави, усмихнати, търпеливи и красиви!
Киркорова, ние сме отворени за всякакви нови познанства! Hug

# 170
момичета, благодаря за радушното посрещане
големи сладури са ни станали децата, а pontes, добре си сложила албумчета със срещи-да погледам малко бебоци накуп-това ми липсва тук
zizzu, и снимки от кръщенето на Роси гледах и се забавлявах
tini-mini, дай да водя и ваши снимки. За съжаление вече си бяхме в Бг и вече чак догодина, ама беше такова тичане, че само се изморих и почти не видях приятелите си  Sad. Но догодина като се приберем, непременно ще се обадя да направим бебешка среща, че като гледам кавалерите не са за изпускане, пък Дария се е извъдила една свалячка... пък то мъжете наборчета бяха малко
Адриана, щом си сменила работодателя си, парите вече ще ти ги плаща директно НОИ, което значи с около 2 месеца закъснение. Предишния работодател ти е плащал и майчинството, понеже се получава нещо като заварено положение-плащал ти е болничните преди раждането и когато няма прекъсване продължава да плаща и следващите болнични и майчинството след влизането на новия закон в сила.Обаче си сменила работодателя и вече край на това заварено положение- сега НОИ ще ти праща
лек ден на всички, добре ме развеселявате  Joy до пак

# 171
Привет и ЧРД на рожденничките!!!Много хубави емоции около празника и всичко най!
И ние още влачим хремата Sad, дори оная вечер пак отскочихме до доки-то, че се притесних и от дългото хремуване и от кашлицата.Но само сменихме капките с правени и нов сироп  Tired
Момичета,  да ви питам няколко неща:
- продължавате ли да миете сутрин след ставане дупета, че аз от изписването досега не съм преставала и незнам докога;
- потят ли се главичките на децата ви, докато играят;
- имате ли оплаквания от МОЛФИКС-а, щото ние от седмица насам все се събуждаме с изпуснал пишканото памп.Знам че скоро обсъждахме памперсите, но някак си го пропуснах..
Нацелувайте всички сладури от нас  с Томи Heart Eyes

# 172
Честит рожден ред, Чибураторче !!! Бъди винаги усмихната и щастлива!   newsm51

milenah, ето малко актуални снимки на Вики.
Нора и Пеш и мен ме умориха от смях, голяма любов!  Two Hearts
А Лора на Вержи - разкошна коса и страшни балетни чупки  smile3501
kundurdjieva, как е Митака? Казаха ли какво му има, че да му предписват антибиотик? А изследвания пуснаха ли му? Дано се оправи бързо!  Praynig
zizzu, ти нямаш ли пак път към Младост с теб и Роси да се видим? verolinka, нещо ми се губи напоследък (ако чете, да се обади за среща)  Sunglasses
tini-mini, какво правите с тея моркови, нали и Вики не яде морков? Направо се чудя какво зеленчуково пюре вече да давам Thinking
pontes, aми избягвахме ги досега, но от вчера давам едно пюре, в което има и мъничко морков (по твоя идея), но още е рано да се каже дали е успешно въведен от 2-рия опит. При вас какво е положението? Есенните снимки на Алексис са просто очарователни! Чак ме вдъхновиха да мисля заглавие за есенна тема, ама от тогава мина време и ги забравих повечето.  ooooh!
"ДЕКЕМВРИйските деца щастливи играят с есенни листа красиви."
"Пъстра есен шари със боички и носи радост в ДЕКЕМВРИЙйските детски очички."

Онзи ден купих една играчка с рингове и още не може да се наиграе Викито с нея. Направо такава радост, такова щастие не бях очаквала. Естествено, не може или не иска да нанизва ринговете, обаче с какъв кеф ги вади  Laughing Така че - чакам още идеи за образователни и интересни играчки!  Hug

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:59 от tini-mini

# 173
Онзи ден купих една играчка с рингове и още не може да се наиграе Викито с нея. Направо такава радост, такова щастие не бях очаквала. Естествено, не може или не иска да нанизва ринговете, обаче с какъв кеф ги вади  Laughing Така че - чакам още идеи за образователни и интересни играчки!  Hug
даи малко повече инфо за марка,фирма на тези рингове тук при нас има само едни и теса 4-5 на брой и се нанизват на едно пате а май не ми допада много това

# 174
Честит Рожден ден АЛЕКСАТОРЧЕ !
Много усмивки и здраве !  bouquet
Fiffi,  на въпросника ти  Wink :
1. Сутрин никога не съм мила дупе  Confused Thinking ..... да не кажа, че вече изобщо не мия - през деня / чак вечер на банята/ . То си има и причина : Георги болшнството пъти все едни такива елегантни, стегнати  Mr. Green ги снася , та не се налага  Grinning
2. За главичката - не съм забелязала да се поти, когато играе, но суче ли - задължително  Naughty Peace
3. Ползвам само и единствено Памперс .... да не сте пораснали и стигнали следващия размер ...  newsm78
Дано съм била полезна  Peace Grinning
Хубав ден на всички  Grinning

# 175
Фифи, ние закусваме веднага след събуждането и 5 мин по късно следва.... Така е не помня вече от кога, но в редките случаи когато не се случи .... пак мия! Миришка си на пишко и ме гризе съвестта да не я измия... Иначе и ние сме си с Памперс от раждането. Да не забравя да се похваля - вече сме на 4-ка... Знам, че отдавна всички сте с нея, но нали е финна дама - чак сега насмогна... Честно казано и 3-та си и става още, де! Потене - само ако усилията са големи, иначе - така, винаги да се поти - не! Да не е много топло у вас? Или дрешките да са повечко...

# 176
И аз не мия дупето през деня,само вечер се къпем.

А на колко хранения сте?Щ'от ние сме на 5,ама съм решила от утре да сме на 4 защото нещо неще да обядва и направо ме побърква вече.Само му готвя и изхвърлям Crossing Arms

# 177
Ние се връщаме от консултация. Венета вече е 8.860 кг - т.е. плюс 400г.  За см вече се отказах да й вярвам на нашата лекарка - днес я изкара 1 см по-малко от миналия месец.
Никога не съм мила дупе сутрин, освен като е наакано. Иначе винаги я мия след наакване, а не я почиствам с мокрите кърпички. Поти се само като суче и то само вечер. Ихааа, Пешеходке, ние отдавна сме на 4-ка, даже се замислям и за 5-ца вече, въпреки че 4-ката я дават до 18 кг.
Лилетка, ние ядем по 4 или 5 пъти, и нощем 6457583635. Всеки ден различно.

# 178
Betty L. ,ама вие се кърмете,ани сме на АМ.И сутрин като си го изпие,после към 10ч яде попара и после неще обяда,та чак следобяда яде.

# 179
desidm, ей това е играчката. Малко е скъпа, ама много ме грабна.  Blush И детето също.  Grinning
Магеста, не се спотайвай, ти се беше юрнала да купуваш образователни играчки по едно време сякаш  Thinking
Fiffi:
- мия дупето всяка сутрин и след всяко накъкване (веднъж на ден е това);
- не й се поти главата;
- молфикс досега не сме ползвали.
Пешеходке, какви са мерките на Дивнето да се равним по нея Wink Викито е 7500, 68 см. Памперс 4-ка ползваме от лятото, ама така или иначе разликата между 3-ката и 4-ката не е никак голяма.

Общи условия

Активация на акаунт