Пък ми е адашка, а аз много си харесвам името

Ако имате идване към България, да пишеш непременно!

! Ако още имате нужда, знам, д-р Мустаков e много добър - много помогна на малкия ми племенник- той е от Александровска б-ца, 0888593901.
- кога се преместихте, нищо не сме разбрали. Целувки на малката закачка.. 
Първо, в понеделник миналата седмица започна една хрема, ама ужас! От секретите, които се стичат в гърлото се прибави и една ужасяваща кашлица, от която момичето не можеше да спи, будувахме по цели нощи. Аз и татито с кашлица и хрема и температура, като парцали се мъкнехме
прегракнали и като бушони в очите от хремата и недоспиването. После, около четвъртък обстановката се разведри, спахме през ноща, в петък ходихме със Соня на контролен преглед и стана ясно че настинката си заминава и всичко е наред, доки каза че скоро ще имаме зъбче, щото като й гледа гърлото и огледа и венеца. Аз обаче нали от 4 месеца се лигави и гризе бебка и не обърнах внимание на тези й приказки. И тогава в петък срещу събота през ноща момичето вдигна температура 38,9 и като дам панадол пада до 38,2, направо откачих, мъжото бега да води докторката в къщи. Дойде жената, вика нищо й няма, гърло, гърди, нос, уши - всичко е чисто, само от зъб е това. В събота обаче зъб още няма и аз пак започвам да си мисля глупости, а и за капак разстройство се появи
През ноща пак имаше температура 38,5 но я свали след панадола и в неделя осъмнахме озъбени
Егати одисеята, дано другите зъби са по-лесни за избутване
Последно се видяхме на пейката пред родилното
, но се надявам като си дойдете пак да спретнем една срещичка да запознаем наборчетата! Дария е много сладка 

Препоръчани теми