Отговори
# 90
  • Бургас
ina_nk старите теми се пазят. До скоро /незнам дали някой забеляза/ всички линкове ги имаше изтипосани отдолу, от първата/не затрита / до последната тема, но реших, че става доста дълго и за това слагам само последните пет. Така във всяка тема се пази по една от старите теми и се прибавя по една нова, така, че да не се затрие нито една, но ако искате пак ще ги сложа всичките.

# 91
Ама си мисля, че жълтъка си е доста полезен, само да си намерим селски яйца и мисля да дам. Peace
ами които няма село  newsm78 откъде да си взема защото от магазина не ми се рискува  #Crazy

# 92
аз пък спретнах на Мойа една манджиджка с ориз и тиквички с копър и малко пилешко месо, цялата купа си изяде ,че и още искаше:)лека вечер за сега

# 93
шрю,благодаря ти.
никки,вчера нещо се разчувствах и затова се сетих за старите теми.много ми харесва как се справяш със темичките,но както решиш.не държа да стоят най-отпред.само подскажи къде да ги намирам бременните ни темички. Embarassed

# 94
http://www.snimka.bg/profile.php ако искате да ни разгледате нашите снимчици. А Никки, ако държиш на синеоки близнаци се обърни към мъжът ми. Но не става с докосване Laughing Иначе дните ни минават, като на всички но по две. Peace Горанчо яде само готвено, започна да отказва готовите пюрета. Георги се обрина от жълтъка, а може и да не е от него. Варя им тиквички, карфиол, картофи и жълт фасул. Или тиквички с ориз и моркови. Комбинации всякакви. И папкат сладко, сладко. Каквото се сетиш това им правиш. Една педиатърка ми каза, че могат да ядът всичко без фасул и зеле. Без черен пипер, дафинов лист и от този тип по тежки подправки. Значи, каквото готвите за себе си, без пържоли разбирасе, с по малко сол става и за бебоците. Кисело мляко още не съм им давала.  Thinking А кога трябва да им дам? Нямам време да чета всичко, а ми е много интересно и любопитно, кой как се грижи за своя бебок. Кой какво яде и какво прави. Ние понеже сме недоносени може и да сме по назад в развитието, но иначе сме си ОК. Пичове та дрънкат, като в картинг сме. #Crazy  

# 95
Да доуточня, като влезете в този сайт търсете албум на duca  и ще ни намерите, че нещо не направих, както трябва.  Embarassed

# 96
И аз още не съм дала жълтък.Не знам кога ще дам,не съм решила още,но няма да е скоро.

Георги яде само мляко.Пюре не иска,плодове не иска,бебешките бисквити на Хип дето му бяха любими и тях не ги иска..Май е от зъбите,избиха му горните 2,но имам чувството,че му излизат още 2 отгоре  #Crazy

Вашите бебоци също ли не искат така да ядат?То поне с кърма да го хранех,а то с това АМ..

Отивам да разглеждам бременните ни теми,че и аз се разнежих ...еех,какви спомени,блажени времена Mr. Green

# 97
И ние сме почти само на мляко. На ден изяжда половин малко бурканче зел. пюре и около 90 гр. йогурт или извара с плод.

А за жълтъка аз и давам купешки от магазина, но доста рядко се сещам за него.  Embarassed

# 98
  • Варна
ние да се похвалим bowuu имаме си 5то зъбче,горе в ляво ! проби ни връхчето вече,сега чакаме и 6тото до няколко дни  Rolling Eyes
ама каква съм врачка  Crazy

# 99
Вержи, честито зъбче, леле по какви часове пишеш!
Тази сутрин Венета ни остави да спим до 7! Но, естествено, беше между нас. По цяла нощ се движи - ту в креватчето, ту в нашето.
И аз почнах от нашите супи да й давам, с по-малко сол и почти без подправки.
Аз преди време ходих да чета старите ни темички. Много вълнуващо беше, но и много се натъжих, защото там Емски често пишеше. Какво ли става с нея?
Сега отивам да гледам близнаците! Приятен ден на всички!

# 100
не ми се отварят снимките на близнаците  Thinking

# 101
Напиши в търсене "duca"  и ще ти изязат нейните албуми.
Абе големи сладури са тия близначета  Hug

# 102
Малиии, че съм била спамърка в първите темички, че и на латиница гле`ам съм писала веднъж  Rolling Eyes. Шрю, що не си ми клъцнала главицата  Joy. Така и не разбрахме какво стана с В Кулева, тя просто изчезна преди да родим. Маgenta кой беше? А Bisa къде е? И на мен отдавна ми прави впечатление, че НЕВМЕНТЕ я няма newsm78
Емски май не е влизала по форумите от пролетта, дано скоро реши да ни се обади и да сподели нещо хубаво  Praynig   Praynig  Praynig.
Девойки, пропуснах да ви кажа най-хубавото нещо, което се случи докато отцъствах от форума - роди се моята кръщелница Иванина, сестричката на кръщелника ми, който е на 5 и когото кръщавах сама, сега ще сме вече със съпруга ми, много ми е приятно. Родителите им искат и трето  Heart Eyes

# 103
  • Русе
Да се включа и аз набързо ,че Боцето ме ревнува от компютъра!
Жълтък също не давам!И ние сме с ново зъбче отгоре ,но е страничен резец.Тези дни ще се сдобием и с централен. tooth
Близнаците са страхотни.Много ,много сладки!
Bety L Много гадно са постъпили с вас на сватбата!Представям си как се чувстваш.Бъди над нещата,знам че понякога е трудно,но помага Peace
детелини Честита ви радост!  bouquet
bisa пише в един друг форум ,но на мен все не ми остава време да се отбивам там.За Невменте и аз се сетих скоро ,че не е писала много отдавна.
Маги ,оздравя ли?Кога ще се гледаме?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 10:13 от mamp21

# 104
Момичета, нали знаете утре за протеста? Надявам се, да дойдете...

Общи условия

Активация на акаунт