Отговори
# 105
Здравейте вече сме си в София, ако има скоро среща ще сме на линия
Видричка стискам палци сестра ти да се оправи по-бързо
Всички бебоци са страхотни, направо да ги намачкам
Чакам Габи да стане на 10 месеца,, за да я запиша на кухня, във Варна беше супер, като си взимах всек иден.
Много целувки

# 106
Момичета, нали знаете утре за протеста? Надявам се, да дойдете...
каквъв протест има утре?  newsm78

# 107
# 108
Лора беше болна миналата седмица, показа й се първото зъбче, сега ще има още 2 GrinningБеше и на антибиотик, но надявам се, че вече всичко отмина и сега е по - добре

# 109
За анкетата - писах 2 години, защото по - малка разлика между децата мисля, че е по добре за тях.

# 110
Девойки, пропуснах да ви кажа най-хубавото нещо, което се случи докато отцъствах от форума - роди се моята кръщелница Иванина, сестричката на кръщелника ми, който е на 5 и когото кръщавах сама, сега ще сме вече със съпруга ми, много ми е приятно. Родителите им искат и трето  Heart Eyes

Честито   bouquet Пък ми е адашка, а аз много си харесвам името  Grinning

# 111
Duca близнаците са толкова сладки да са ви живи и здрави ,сигурно е много забавно при вас  newsm63

Аз от два-три дни чувам очакваното МАМА и съм много щастлива и постояно го мачкам и целувам като го чуя.
И аз нямам търпение да започна да взимам от кухнята.
уФ а ние нямаме още зъбки направо вече не знам дали има и други като нас...,,е то мойте са избила на  1 годинка така че май няма нищо чудно скоро да не избият.
Алекс вече стой сам прав и прави по една крачка но за секудни и после тупва по дупе,но е много смел и се пуска постоянно сигурно ще сме целите в цицини.......... smile3538

Времето е ужасно...,дано настроението при вас  е по -ведро и малките са веселки  на пук на облаците. smile3525

Детелини честито и от мен !!
Пижулинка новия ти аватар е много забавен.

# 112
здравейте и от мен,
duca, близнаците са страхотни, обожавам да гледам бебешки снимки
Betty L, сигурно ти е било неприятно, но няма начин да не ти се е случвало и друг път, щом имаш доведена сестра.При такива мешавици е трудно да няма засегнати, наистина най-добре е да не се ядосваш и да се опитваш да не мислиш за това, че са те засегнали.Аз в такива случаи се прибирам вкъщи и си казвам-ето, тук аз съм си цар и няма нужда да търпя никого и да се съобразявам с никого. И при нас е голяма кашотина с родствените връзки, затова просто се абстрахирам от околните в такива абсурдни ситуации, понасям ги само колкото неабходимия минимум и не си слагам нищо на сърцето. Sunglasses

# 113
milenah, много се радвам, че виртуално пак си сред нас и пишеш. Много е пораснала Дария.  Heart Eyes Ако имате идване към България, да пишеш непременно!
duca, много са сладки близнаците!  Hug
Ketka, много е готин Алекс от последната публикувана снимка!
BettyL, я кажи с какви джавкащи обувки движи Венетка, че и на мен ми се струва  добра идеята!  Peace

# 114
Видричка, дано всичко е наред със сестра ти Praynig! Ако още имате нужда, знам,  д-р Мустаков e много добър - много помогна на малкия ми племенник- той е от Александровска б-ца, 0888593901.
milenah, абе ти си скрита лимонка Joy- кога се преместихте, нищо не сме разбрали. Целувки на малката закачка..
detelini ,честита ви радост.
Ние още чакаме прословутите зъби..Голяма мъка..
Забравих да ви кажа-буйките на Колев ги изкарват и с вата отвътре.Незнам дали не сте го обсъждали, но днес видях едни такива- не са много дебели, но пак е по- добре от  тънкия вариант, който е като вестник

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 16:18 от zizzu

# 115
Моето дете отказва да яде супи Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Само изхвърлям #2gunfire

# 116
  • сто акровата гора
Здравейте мили мами и бебоци!  Hug
 Не съм писала отдавна че ни налегнаха едни настинки и мен и Соня, обаче вече сме по-добре и искам да се похваля
Имаме си Зъбче!   Tada
Заслужава си главните букви, вервайте ми  Crazy Първо, в понеделник миналата седмица започна една хрема, ама ужас! От секретите, които се стичат в гърлото се прибави и една ужасяваща кашлица, от която момичето не можеше да спи, будувахме по цели нощи. Аз и татито с кашлица и хрема и температура, като парцали се мъкнехме  Sick прегракнали и като бушони в очите от хремата и недоспиването. После, около четвъртък обстановката се разведри, спахме през ноща, в петък ходихме със Соня на контролен преглед и стана ясно че настинката си заминава и всичко е наред, доки каза че скоро ще имаме зъбче, щото като й гледа гърлото и огледа и венеца. Аз обаче нали от 4 месеца се лигави и гризе бебка и не обърнах внимание на тези й приказки. И тогава в петък срещу събота през ноща момичето вдигна температура 38,9 и като дам панадол пада до 38,2, направо откачих, мъжото бега да води докторката в къщи. Дойде жената, вика нищо й няма, гърло, гърди, нос, уши - всичко е чисто, само от зъб е това. В събота обаче зъб още няма и аз пак започвам да си мисля глупости, а и за капак разстройство се появи  ooooh! През ноща пак имаше температура 38,5 но я свали след панадола и в неделя осъмнахме озъбени  newsm44  Егати одисеята, дано другите зъби са по-лесни за избутване  newsm53
Покрай всички перипетии с настинки и зъбоникнене, детето отказа да яде доста неща, та записването на кухня отиде на кино, е хапна де, супичка, мръвка по малко, но се върнахме към Герберските пюрета че те са й любими и от тях папка повечко. Ще изчакам малко да се поосвести и ще я запиша пак, а и може би ще ходим за малко при баба и дядо края на тази седмица и началото на другата, та няма смисъл да записвам на кухня за момента. Иначе ми се видя добро менюто горе - долу, то по принцип от домашно по добре няма де, поне според мен, но зависи как ще имам време по-нататък.
Ох досадих ви с нашите преживелици, приятна вечер ви пожелавам, ще почета темата да видя какво се случва с вас и ако остане време ще дремна, моята кукла наваксва от безсънните нощи и  аз имам нужда  smile3507

# 117
Леле, Сорс, всичките симптоми ги знам, ама накуп... егати и късмета!
И при нас става напечено - вече имаме 4, които сравнително леко избиха /е, малко Т, малко нерви.../, обаче от 3 дни положението е СТРАШНО! Хапе като усойница, врещи като одрана и не признава нищо, освин яка прегръдка у мама / ако може 24 часова/!!! Включително- спи на корема ми и по никой друг начин!!! Направо полудявам...

# 118
Ми, Милена, какво да ти кажа - честно, не бяха ме пренебрегвали така никога!
Soceress, честито!
Тини-мини, става дума за гуменки на Dandy - просто в подметките има нещо свиркащо.

# 119
  • София
milenah, еее, Миленче, добре завърнала се във форума Hug Последно се видяхме на пейката пред родилното ooooh!, но се надявам като си дойдете пак да спретнем една срещичка да запознаем наборчетата! Дария е много сладка Heart Eyes

duca, близнаците са страхотни, пу пу, много са ви хубави синеочковците!

Betty L. , не си ги слагай много навътре тези работи, тази жена си има своята съдба и своите причини да се държи така, не се ядосвай заради нея, защото не си заслужава - няма да я промениш Hug

tini-mini, какво правите с тея моркови, нали и Вики не яде морков? Направо се чудя какво зеленчуково пюре вече да давам Thinking

lia25, целувки на Габка и чакаме скоро да ви видим, стига с тая Варна вече Grinning

Ето го и Алексис в есенна тематика, да не го забравят момите Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177170&photo=7

Общи условия

Активация на акаунт