Отговори
# 120
soceress , чистито ви зъбче Hug Дано да нямате такива премеждия с останалите  Crazy
duca, близнаците са страхотни  Heart Eyes
pontes , Алексис е много сладък  Hug

# 121
Сега гледах снимките на близнаците на Duca-сещам се аз като забременях и татко ми каза дано са две да видиш хубаво ли е! /защото имам брат близнак/, и сме били страшни образи!
Алексис е пич от класа ще му се лепят всички девойки Laughing
Betty L- хм лоша работа
При нас нищо ново освен новата ни мания да отваряме и затваряме вратите. На вън излезем ли малеееее в ужас се виждам постоянно изкача от количката, слагах допълнителни колани и пак се измъква.Само и само да е долу и да върви! Във връзка със заглавието на темичката аз не само,че си върнах предичните размери ами и съм и по слаба от преди да забременея!  Peace
а качих ново клипче вижте ни
http://www.vbox7.com/play:c64870f0
това е засега лека вечер и дано спят всички бебоци Praynig

# 122
Офф,а нашата мания е да ядем всякакъв вид обувки,чехли и т.н. Shocked

# 123
Duca страхотни хлапета имаш, иска ти се да ги нагушкаш здраво. Една приятелка всеки момент ще ражда и тя чака две момчета, пазарила съм се вече за гушкането.

Жълтък и аз не съм дала, но трябва скоро да го направя, че според доки е важно. Към годинката имало някаква ваксина на яйчна основа и е хубаво организма да е свикнал вече с жълтъка, за да я понесе добре.

Актуалната тема е ЗЪБИ явно, всички са криви и ревливи, ние също. Апетита обаче си го имаме, но хич не пие вода, нито чай, само сок.

За яденето и аз вече се чудя какво да готвя, Лазар има странен вкус, определено различен от моите представи и затова сега готвя следната манджа - пилешко месо, морков, лук, кус-кус, ябълка, босилек, зехтин, сол. Отвратително, но съм убедена, че ще го хареса. Утре ще докладвам.

Последното му занимание е да тренира в леглото изправяне и сядане, може 50 пъти да направи двете упражнения много съсредоточено с изплезен език, изпотява се целия, но не се отказва, даже се сърди като го вземеш. Не влага много мисъл обаче, само постоянство и инат. От най-странни и непредвидими положения успява де се изправи - с преплетени крака, настрани, с разширени крачета и т.н., не му идва наум първо да се приближи към решетките и тогава да почне да се изправя, дори не се сеща, че е по-лесно постепенно да се катери, а не веднага да най-горната пречка да се хване.Естествено не успява да я стигне всеки път и тупва, но не се отказва-момчешка му работа, грубата сила трябва да даде резултат.

# 124
Здравейте момичета Hug
Не съм вярвала, че и аз ще премина в групата на четящите и то не редовните, но ей го на и това се случи Embarassed
Инес не ме оставя за секунда, виси в мен непрекъснатои не иска вече въобще да си играе сама.Ако успея да я излъжа за малко гледам да свърша нещо в къщи.Любимото и забавление е проходилката, но не смея да я оставям, че за секунди прави такива бели, чеееее ooooh!Събира ми дрехите от простора, пък ако не дай си боже има нещо с цип дърпа, бута и онзи ден щеше цялата сушилка с все дрехи да си стовари върху нея Rolling EyesАбе голяма беля е вече пък като проходи какво ще е незнам Shocked
Вече не ме оставя и да изляза от стаята като я приспя, ако тръгна се събужда и ужасно започва да реве и не може дза заспи спокойно, че ме пази да не избягам.Налага се през деня след като я преспя да лежа до нея да спи, че иначе се събужда и е крива, крива ooooh!Това е общо взето при нас, през ноща вече си ставаме на всеки час и е много неспокойна и реве и ме ползва за залъгалка и такива работи ConfusedЗъби още нямаме и ние, та се надявам като се появят да се оправят малко нещата, че не се издържа, но дано не си остана само с надеждите Mr. Green
Дайте идеи какво да готвя на Алекс за обяд,че май му е омръзнала тая супа вече Whistling Все се подвизавам в оная темичка-Кой какво ще яде днес?Ама там са им по-големи дечицата.
Хе хе аз нали ви предложих да си пишем всеки ден кой какво гови за обяд с по един ред ама вие я  зарязахте бързо, бързо тази идейка Naughty Wink
Надявам  се всички болнички да са оздравели, че не съм чела назад, а имаше доста Hug
Видричка, много неприятно това със сестра ти ConfusedДано всичко мине успешно Praynig
Честито на всички сдобили се със зъбенца-Здрави и белички да са ви!
Детелини, честито ви радост!
duca, близнаците са страхотни  Peace
pontes , Алексис е много сладък  Heart Eyes
За анкетата имам два отговора Wink
За сега не мисля за второ, но ако случайно забременея  ще си го родя Grinning Но има време нека мине малко време и да се наспя първо малко, че дамога да мисля с трезва мисъл, че сега нещо не ми се мисли още за друго детенце Peace
Много стана ама какво да правя Confused
Хайде лека нощ от нас и целувки Hug

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 22:51 от esy

# 125
Здравейте момичета!
И нас започнаха да ни мъчат зъби, досега имаме 6 и не ги усетих  Laughing, ама сега...много се мъчи милото Cry Още си влачим сополите, днес и Т вдигна. Иначе забегнахме за събота и неделя при баба и дядо,ех колко е хубаво като има кой да помага.А някой знае ли колко време може да се дава Вит.Ц?

# 126
  • Бургас
Момичета изрових всички наши стари съществуващи теми /без първите две, те са затрити/ и по хронологичен ред ги сложих на първа страница. Може да се върнете сега спокойно към носталгичното минало.  Laughing Стана малко дълго, но ми се струва, че е по-добре да ги има всичките, отколкото само последните пет и ако искаш да се върнеш на някоя по-стара тема трябва да обходиш 4564564650 теми за да намериш къде е линка към точно тази, която ти търсиш. Така мисля аз де  newsm78 А вие?

В неделя ние с Петър и нашия татко ходихме на питка на едно наше приятелско семейство, чието бебче стана на 40 дни. Е, не- струва ми се че това повече няма да се повтори. Пеш просто ни подлуди. Искаше все при бебето, крещя, пя, игра, лазене, изправяне, падане, реване....ужас, от превъзбуда ли от що ли дори отказа храна, та трябваше да се прибираме да ядем в къщи...., то и бебето трябваше да спи де.... и така.

А този период "лепка" и ние го преживяваме. Уж протяга ръце да отиде в баба си, а само да тръгна в посока към врата и започва мрънкане. В къщи бомба паднала, всичко е с краката на горе, а аз едва смогвам минути преди да се прибере таткото, да въдворя примитивен ред за пред него и после всичко пак се обръща с главата надолу.

Днес в това гадно и никакво време бяхме пет часа навън, но поне не валя. Останах без крака, но поне Пеш пък поспа.

Аз вече не се включвам много, много с дневните менюта,но това е защото ходим на кухня.....и си нямам на идея как правят манджите там  Grinning

# 127
  • Варна
Кетка, и ние още не сме се озъбили , но аз не се притеснявам защото моето първо зъбче е излязло когато съм била на 1 год. и 1 мес. , а наскоро в разговор с моята баба ми каза че на баща ми също след годинката са започнали да никнат зъби ! Явно е наследствено ! Но аз не се притеснявам , защото мога да се похваля със здрави зъби , а и за баща ми важи сащото ! Дай боже такива да са и на Анди ! Praynig Praynig Praynig

# 128
Последното му занимание е да тренира в леглото изправяне и сядане, може 50 пъти да направи двете упражнения много съсредоточено с изплезен език, изпотява се целия, но не се отказва, даже се сърди като го вземеш. Не влага много мисъл обаче, само постоянство и инат. От най-странни и непредвидими положения успява де се изправи - с преплетени крака, настрани, с разширени крачета и т.н., не му идва наум първо да се приближи към решетките и тогава да почне да се изправя, дори не се сеща, че е по-лесно постепенно да се катери, а не веднага да най-горната пречка да се хване.Естествено не успява да я стигне всеки път и тупва, но не се отказва-момчешка му работа, грубата сила трябва да даде резултат.

Да да момчешка ама друг път, ние този спорт го практикуваме от доста време.  Laughing

# 129
Добро утро! Пак сте писали до никое време!
Аз се върнах назад в темичките ни тази сутрин. Прочетох декемврийските по-точно, за ражданията ни. Толкова ми стана мило. Ники, чудесна си! Освен това ти първа си ми честитила на мен! Едновременно с това обаче ми стана ужасно тъжно. През онези дни Емски толкова често е писала, миличката. Дано скоро има повод за радост и тя! Въпреки че си представям каква ужасна бременност ще изкара, докато не гушне здравичкото си ново бебенце. Praynig
Много ми се искаше да надникна в първите ни темички, но за съжаление ги няма. Все не мога да си спомня какво написах първия път.
Сега да споделя - моя близка приятелка от САЩ чака четвърто! Но там си раждат по повечко. Тя е наборче, тоест вече е на 30, пък най-голямото й е на 7. У тях определено е весело!
Кундурджиева, чувала съм, че се дава 3-4 дни Вит С.
Понтес, страхотни снимки! Връщайки се назад към моето раждане - ти си основен спомен от преживяването ми в болницата. Толкова хубаво си поприказвахме там!
Приятен ден, момичета!

# 130
  • Düsseldorf
Запис!
Ще бягам до НОИ за майчинството и после се надявам да намеря време да пиша.... Simple Smile
МНого съм изпуснала пак, 5 дена и нямате изчитане....

# 131
  • Бургас
И аз снощи до късно четох старите ни теми. Най-вече си четох моите постове и се смях много. Писала съм само на латиница и само шемЕнет се е престрашила да ми каже да пиша на кирилица.....Що не сте ме скастрили бе, ей?!

# 132
  • Русе
Здравейте и от нас,
alex_shu като каза майчинство, се сетих да ви питам кога ви превеждат паричките (за тези, които ги теглят от деб карта). Аз в началото на август си смених фирмата, в която се водя на работа, а оттогава- нищо. В предната фирма ходех до банката , на всяко 20-то число бяха преведени по сметката и си ги теглех, а сега....  ooooh!

# 133
....  като каза майчинство, се сетих да ви питам кога ви превеждат паричките (за тези, които ги теглят от деб карта). Аз в началото на август си смених фирмата, в която се водя на работа, а оттогава- нищо. ....
Прощавай , че се намесвам , но мисля , че е причината е в работодателя ти - те трябва да ги изтеглят от НОИ.
Търси ги отговорни  Naughty
Успех  Peace
Случайно мернах в календара на рождените дни , че нашата съфорумка magika празнува днес   Grinning
Много щастие и късмет !

# 134
И аз снощи до късно четох старите ни теми. Най-вече си четох моите постове и се смях много. Писала съм само на латиница и само шемЕнет се е престрашила да ми каже да пиша на кирилица.....Що не сте ме скастрили бе, ей?!

За това сега за компенсация ще правиш теми докато се пенсионираш  Mr. Green

Искам вече на тоя звяр да му излезе поне един зъъъъъъб  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт