Отговори
# 75
  • Варна
мойта баба днес има рожден ден - става на 101 ! черпим   chef

# 76
Вержи, специално за баба ти -   bouquet! Да е много жизнена и вдъхновена, както до сега - нали знаеш, че отдавна съм и фенка!

# 77
  • Бургас
Vidri4ka   Praynig Praynig Praynig
аз намерих това :

Клиника майчин риск 

София ул."Здраве" 2   
управител: Доц.Стоимен Иванов 
Има договор с НЗОК 
Телефон:  02/516-6/662   
Безплатен прием за жени с направление от районна болница. Болницата заема най-високата сграда в комплекса на бившата Медицинска академия. Автобус 72 спира на бул."Пенчо Славейков" пред Първа хирургия. 

и това:

Лекари-специалисти

доц. Стоимен Георгиев Иванов 
акушерство и гинекология / АГ / 
Телефон: 02/516-6/662   
Месторабота:
   Клиника майчин риск

Петър аз го къпя всеки ден. Той досега не е боледувал, но в случаите, когато съм се притеснявала, че има сополки примерно нашата педи винаги препоръчваше по-топла баня. Аз така и правех.

# 78
Минавам само да се запиша,че ме е тръшнало нещо и бях малко на легло/супер ми се отрази тази почивка Mr. Green/,но от следобед ставам вече и дори до компа се добрах.

Видричка дано всичко да е наред със сестра ти  Praynig Просто мога само да си представя какво изживяваш в момента,дано по-бързо да се оправи всичко Praynig

Какъв е случая с детегледачката? newsm78 Ние се колебаем дали да прибегнем към такива идеи или към бабиндом,та събирам инфо.
Вержи да е жива и здрава баба ти  bouquet

Миме,цунки и на Боцето,кой знае колко е порастнал!Много искаме да ви видим Hug

# 79
Видричка, молим се за сестра ти! Praynig
Вержи, да ти е жива и здрава бабата! Hug
Аз никога не съм къпала Венета всеки ден, освен в жегите през лятото. Къпя я през 2-3 дни, но на всяко акане мием дупето, а и крачетата не остават настрана. Ръцете и лицето по няколко пъти на ден, така че само главата общо взето остава неизмита.
Щях да ви се оплаквам от вчерашните си преживявания, но бебка сега реве.
Весел ден на всички!

# 80
Видричка, много съжалявам за случилото се със сестра ти! Всичко трябва да излезе на добър край! Стискам палци!
Вержи,   bouquet за баба ти! На нея си се метнала сигурно. Само човек с жизнен дух доживява такава възраст!
За къпането - аз като Бети Л.плацикам по 100 пъти на ден телцето, но косичката, доколкото я имаме, на 2-3 дена.
За бебеправенето-аз съм ЗА, но 3 ще родя след спечелването на някой джакпот, щото 2 бездомничета ми стигат. Красиви, умни, здрави, качествени младежи, ама не можем да им насмогнем. + това искам рокли и панделки, така че Джакпотът е задължителен!

# 81
Добър ден Hug Личи си,че е неделя-нема живо пиле тук Whistling

Дайте идеи какво да готвя на Алекс за обяд,че май му е омръзнала тая супа вече Whistling Все се подвизавам в оная темичка-Кой какво ще яде днес?Ама там са им по-големи дечицата.

# 82
Хе-хе, вижте декемврийки 2007 к'ви са плагиатки.   Grinning
Доукрасили са някои неща, но много от заглавията бяха измислени от нас  Wink Повечето заглавия бяха идея на емски, много я биваше в римите милата.

liletka, аз готвя в момента на моя Алекс пуешко с тиквичка, морков, картоф и целина. Пасирам с малко зехтин и няколко капки лимон. Това е единствения цитрус, който съм въвела, но педиатъра ми каза, че това е и единствения, който се въвежда преди годинката. А и си бера лимончетата от двора  Wink
Хайде да се събужда да яде и да се бием камшиците, че много мразя да си стоя в нас през почивните дни.

# 83
вчера и аз четох темичката на декемврииките,и ми дожаля за наште темички.дали ги има някъде да ги разгледам. Rolling Eyes

Шрю и аз сготвих същото,ама вместо целина сложих праз лук Laughing

Бети
,не се крий,а разкажи как мина свабата.

Вержи
,да поздравиш баба ти и от нас.  bigdance2

Ние с Лори цяла нощ не сме спали,запуши и се нослето,беше и криво нещо.Сънува и кошмари милото,само скимти и се върти като шугава.През 15 мин. до креватчето.навъртях голям километраж.Няма Т.,в страхотно настроение е,а пък какво и става вече втора вечер незнам newsm78

Лек ден.

# 84
 ina_nk , това е третата ни тема. Първите две за жалост не са архивирани. Тук има още темички.

Като говорим за къпане......за мен къпането на Алекс е кошмар  Confused Все изправен иска да стои във ваничката. Аз се чудя кой крак или ръка да хвана, а главата не ме питайте как я плакна.....както сваря, влиза вода в очите, задавя се, блъска.....ох, не стои нито секунда мирен. Пълня цялата ваничка с играчки, пея, говоря.....не и не....иска прав да го къпя, ама и да шава през това време.

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 14:20 от shrew

# 85
има ли някой друг като мен които още не е дал жълтък на детето си?  newsm78
shrew и ние така се къпем в скоро време май ще се къпем направо под душа  #Crazy

# 86
Стана някакво чудо-вече втори ден Алекс изкарва по 2 часа в кошарата тихичко и мирничко,играейки с играчките си Party

# 87
А ние обръщаме къщата надолу с главата. Любима играчка е чекмеджето с покривките. Сътворява хаос и сяда сред него да дъвче каничката от старата ютия. Иначе на кухнята днес имаше гювеч с пиле. Мирише страхотно и на вкус е много добро.
Болните да оздравяват! Heart Eyes

# 88
има ли някой друг като мен които още не е дал жълтък на детето си?  newsm78
Има, има...
 smile3521
Ама си мисля, че жълтъка си е доста полезен, само да си намерим селски яйца и мисля да дам. Peace

# 89
Жълтък и аз още не съм дала. На мен алерголожката ми препоръча да не давам преди годинката, защото аз имам разни алергии.
С къпането - ние се къпем прави от 7-мия месец, бях писала. Не иска да седи и това е! Главата трудно мием, дави се и т.н. Напоследък е една идея по-добре. Може би стана по-зряла  Joy, знам ли? Почва по 1-2 минути да седи в коритото.
Разхожда се из цялата къща, отваря си вратите, ако са само притворени. Добре, че са тия свиркащите обувки - да я чувам къде е.
За сватбата - то не ми се говори дори. Хубава сватба, сватба-като сватба. Но...всъщност сватбата беше на доведената ми сестра. Та и там е болката. Братът на младоженеца и жена му сложиха на масата на младоженците, наред с родители и кумуве, но сестрата на булката, тоест мен, не! Побеснях! И защо - защото т.нар. моя мащеха мислила, че аз нямало да искам там да седя - на толкова централно място. Ама то ако мащехите бяха добри, нямаше в приказките да ги пишат толкова, както казва баба ми. Като някаква далечна позната бях забутана на друга маса, и то се паднах зад една колона та нищо не виждах. Пък и за детето ми място нямаше, а уж щяха да го предвидят, та се сбутахме, за да сложим още един стол, съответно и храна нямаше, та допълнително му поръчаха. Абе все едно натрапници някакви! Аз всъщност още вкъщи разбрах, у баща ми, че няма да съм на централната маса, но мислех, че след като изказах неудоволствието си нещата ще бъдат променени. Пък булката каза - видя ли, мамо, казах ти аз, че трябва да е при нас! Тоест, мащехата явно е направила всичко възможно да ме натири! Извинете, че стана дълго. Но исках да споделя.
Що се отнася до бебка - тя се беше държала сравнително прилично. Мрънкала доста, искала баба ми да я гушка почти през цялото време, но като цяло положението е било търпимо. Laughing Имам предвид, че не е ревала неистово!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 18:43 от Betty L.

Общи условия

Активация на акаунт